Humorná videa
Moderátor: rezis
Re: Humorná videa
Taky jsem si to myslel ale nikde i u jiných bastlů jsem neviděl že by se tam motal druhý kabel , těch bastlů je na netu víc. Že to dokáže vodu roztočit to bych chápal ale dál, takový výkon? V čem je fígl ?
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....
Fígl se jmenuje editace videa.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Samozrejme, proto pripevnuje tu trubku opravdu dukladne, aby ji ponorne cerpadlo nerozpojilo tlakem...
Stydím se za tuto zem
Otázka za 500 bodů - kde je čerpadlo? Jenom se mě nezdá ta doba čerpání z toho lavoru nějak moc vody...na konci to je vidět komplet. Namontováno něco v té trubce? Ale je to magneticky odstíněno...
https://www.youtube.com/watch?v=jsxFqmBSyOs
https://www.youtube.com/watch?v=jsxFqmBSyOs
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....
- Killer Koly
me spis zajima, proc to cerpadlo zaplavuje. jestli v te trubce nic neni, tak je to uplne zbytecne. navic ten princip mi prijde uplne nesmyslny. voda je nemagneticka, jen na vytvoreni magnetickeho ucinku, ktery by neco takoveho dokazal, by bylo potreba pole o intenzite nekolika T to dokaze mozna tokamak, ale urcite ne magnet z nejakeho elektromoturku.
navic kdyz pripustim, ze by to slo, tak magneticke pole v te civce ma smer radialni a ne koaxialni. takze by ta voda jen tak vibrovala od stredu ke stene te trubky
navic do toho jde stridavy proud, takze ikdyby to slo, tak by ta voda sla tam a zpet
navic kdyz pripustim, ze by to slo, tak magneticke pole v te civce ma smer radialni a ne koaxialni. takze by ta voda jen tak vibrovala od stredu ke stene te trubky
navic do toho jde stridavy proud, takze ikdyby to slo, tak by ta voda sla tam a zpet
Ferda Mravenec, práce všeho druhu
co je v trubce nikdo neví ono to pak mužu být na principu malyš čerpadlo prostě v trubce musí být něco co tu vodu žene a je poháněno střídavým magnetickým polem
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Membránové čerpadlo, které by se do toho průměru vešlo a udělalo takový průtok je technická nemožnost.
Spousta střihů, ten lavorek když pokládá na zem tak ho jakoby přicvakne, za mě blbost
Já chápu tu nedůvěru - jsem taky skeptický.Ale jak to mají tedy udělané -jde mě o fígl. Ono kdyby to bylo jedno video, ale ono jich tam je a z několika různých zemí,je pravda ,že Asijských.Někte provedení "kovářské", jinde docela řemeslné. Není k tomu někde komentář a tady (pro mne) jazykový genius který by něco dokázal odposlechnout?
A nebo mě napadlo - oni nevěděli ,že to nejde....
A nebo mě napadlo - oni nevěděli ,že to nejde....
Na TyTrubko je mnoho videí zejména z asijských zemí třeba o generátorech volné energie, dříve perpetuum mobile. A ty generátory opravdu fungují! Videa mají miliony shlédnutí a peníze z reklamy se jen sypou.
A co takle zbytek motoru vsazený do tý roury v kluzných ložiskách (I v kruhu a taková turbinka ala lodní vrtule už dokáže dát dost velký množství vody Nikdo ti neukáže vnitřek roury že je prázdný
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Chobotku ,já vím taky tam občas zabrousím a bavím se. Někdy dokonce přímo z videa poznáš jak mu to funguje. Ale tohle docela vymakanej podfuk. No důchodce je zvědavej... sice ví co má ženská v podprsence, ale neví jakej podraz na něj ti Asiati ušili. Vrtá mě hlavou jedna věc. Na všech ukázkách je sekvence jak do toho vehementu (jak těmhle věcem říká Ota),lijou vodu. Proč to zveřejňují, vždyť tuhle stať by mohli vynechat při natáčení.... No, odsud to asi neobjevíme a že by se mě chtělo něco bastlit abych na stará kolena zjistil že jsem vůl to nepotřebuji.Už mě to dokázali politici.....
Pokud by někdo chtěl o tom diskutovat dál ,tak ať to přesune do stránek "Zemšťané a jiné " které jsem právě na takové pitominky založil...
Pokud by někdo chtěl o tom diskutovat dál ,tak ať to přesune do stránek "Zemšťané a jiné " které jsem právě na takové pitominky založil...
Ta moje v podprsence nosila peníze,než jsem na to přišel.Pak na to přišla ona a já měl po žoužalkách.
Tak to nevím, kam by doktořice strkala peníze, když kozinec má narvanej jako slapy.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Hele Britte a prozkoumal jsi to dobře? Za mých mladých let - to ještě nebyl silichróm nebo jak se jmenuje to co jim tam teď cpou - nosily holky v pubertě přifouknuté balonky. No, my to objevili a nosily jsme špendlíky. Jednou v deváté třídě jsem se pokusil taky "zabodovat" . Došlo k mýlce ,Božka přez prázdniny vyspěla a já ji vrazil špendlík "do živého". Vůbec jsem nevěděl že 15 letá holka ti vypálí takovejch pár facek ,že jsem šel do kolen.
Dodatek - po 50 letech jsme se jako třída sešli ,Božka si to pamatovala a já teprve zjistil proč mě tak vyfackovala. Já se ji trefil přímo do bradavky...
Dodatek - po 50 letech jsme se jako třída sešli ,Božka si to pamatovala a já teprve zjistil proč mě tak vyfackovala. Já se ji trefil přímo do bradavky...