Hydraulické řízení
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
-
Hydraulické řízení
Zdravím chlapi , už jsem fakt bezradnej, na ještěrce Gliwice mám nový orbitrol novou pístnici , vše zapojené , jak má být a přes to jde řízení hrozně těžko , už jsem i pístnici oddělal z nápravy a pořád stejný , nějaká rada prosím .
Re: Hydraulické řízení
A čerpadlo tlačí aký tlak? Ak je zodraté, tak to pôjde ťažko.
-
Věž na ještěrce chodí perfektně, tak čerpadlo musí dávat.
Pokud má vozík jen jedno čerpadlo, pak je chyba v prioritním ventilu.
-
Ventil tam nemám , i po zapojení orbitrolu na přímo na čerpadlo , tak to dělá to samé, nejde to pomalu útočit.
V jakém stavu máš svisláky a kuláky na nápravě? Už jsem viděl na nakladáku ,že šlo taky pekelně těžko řízení a nakonec to byl zadřený svislý čep... Zvedni nápravu,zhod pístnici a zkus ručně otáčet kolama jestli to půjde...
„Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe."
-
Pístnici jsem odmontoval z nápravy, pořád stejný, tak jsem z pístnice oddělal hadice, a na jednu stranu toči volant lehce a na druhou dost těžko.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Mas dobrezapojene hadice do orbitrola? Je novy? Netlaci na hriadel orbitrola axilane alebo radialne stlpik riadenia? Pridrety orbutrol.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
-
Orbitrol je nový , hadice dobře zapojené, na hřídel nic netlačí.
Tak už jedině hledat problém ve vedení od orbitrolu k pístnici, pokud orbitrol bez něj půjde na obě strany hladce.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Jaký tam byl orbitrol, jaká kostka na něm? Jaký jsi tam dal nový?