Ondras83 - traktor
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ondras83 - traktor
jeste jsem nasel jedno video
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
mam vuli na otoci....na otoc mam i skrtici ventily, aby chodila plynule, ale nechce se me zasirat od oleje, tak to tam zatim nemam...
nejlepsi by bylo mit dva joysticky a ke kazdemu svoje cerpadlo, ale i tak to hrabe dobre, jsem spokojen...
bracha tam mel predtim nejakej novej otocak CAT cca 1t hmotnost, hrabal mu s tim jeho tchan, ktery je bagrista na pisaku, ma to pekne v ruce, ale bracha rikal, ze tohle hrabe rychleji (vetsi lzice), tak jsem spokojen
nejlepsi by bylo mit dva joysticky a ke kazdemu svoje cerpadlo, ale i tak to hrabe dobre, jsem spokojen...
bracha tam mel predtim nejakej novej otocak CAT cca 1t hmotnost, hrabal mu s tim jeho tchan, ktery je bagrista na pisaku, ma to pekne v ruce, ale bracha rikal, ze tohle hrabe rychleji (vetsi lzice), tak jsem spokojen
GRATULUJEM! A prajem Kubovi najme zdravičko!
Velká gratulace od Safari
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
gratulujem
-
Velka gratulacia aby si zacal vyrabat dalsie traktory domov ked bude chciet mat kazdy svoj
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Gratulace, hlavneaby ste zdravi boli.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
gratulace!!!
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Gratuluji ať roste a maminka at je zdravá...
Aj ja sa pripájam ku gratulaciam, nech sú obaja zdraví
Gratuluji a přeji hodně zdraví ...
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Co je potřeba k výrobě takového krásného potomka. Vrtačka to asi nebude ,tak možná příklepová,nebo zkoušečka na vstřiky?
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Vstřikovač
Všem moc děkujeme
Všem moc děkujeme