Brambory
Re: Brambory
Trochu to posunu nahoru a kdyby se našel někdo kdo to vyrobí tak já bych za to taky rád zaplatil protože to vypadá moc pěkně
Mandelinky jsou v akci.
palobobo
A kto to kedy videl vo februári krumple sadiť
A kto to kedy videl vo februári krumple sadiť
prosím Vás, za jak dlouho po aplikaci zacne působit keeper liquid? Stříkal jsem na vlhkou půdu po dešti a za 12 hodin po aplikaci přišel další déšť a vzhledem k tomu že tam už byly nějaké lebedy do fáze cca 4 listů tak jsem myslel že už budou KO a nejsou. Stříkal jsem v pátek
dancul: zopar rokov to vyšlo, aj keď teraz budem musieť dajaký týždeň počkať
Pod jedným kopcom?
jojo Vladimirku zima na jar velka. Ja som nakukol a este cakam do nedele.
Používáte někdo proti mandelince postřik Biscaya240 OD? Prý je dost účinný, ale když jsem ho hledal na netu, tak tam psaly, že už se nevyrábí, poněvadž obsahuje nějaké nevhodné látky. Mám od někoho zbytek v kanystru a teď mám dilema jestli jej použít, nebo zakoupit nějaký jiný, který už není tak účinný. Už nějaký den pozoruji pod listy oranžová vajíčka a asi budou brzo i larvy, tak to nechci moc podcenit jako minulý rok, kdy se mandelinka namnožila takovým způsobem, že spoustu keříků už to nerozchodilo.
Četl jsem že už mají rezistenci na tento insekticid. Dnes již často rezistentní (odolná) proti používaným přípravkům ze skupiny pyrethroidů a dalších derivátu.