Tak minulý týždeň mi zo servisu oznámili, že problém je vo valci a že sa to neoplatí opravovať... Takže pila ide do šrotu.Čárls píše: ↑úte dub 12, 2022 3:24 pm Vyměň palivový filtr bude ucpaný otázka pár korun nebo ho aspoň vyndej a zkoukni zda na něm není šlem pak palivovou hadičku zda není jak žvejkačka Pokud ani tohle nezabere budou to membrány v karbci či ucpaný karbec Podívej se okolo nádrže zda tam je odvzdušňovací ventil Pokud chcípne zkus povolit víčko nádrže benálu pokud tam je podtlak uslyšíš jak přisává vzduch Pak je to ten ventil na nádrži
Ale - čo ma trochu zarazilo, je, že sa ma pýtal, aký pomer olej:benzín dávam do nádrže. Hovorím, že tak ako sa píše na fľaši od oleja 1:50 (momentálne mám nejaký olej od Husqvarny), a on hovorí, že do tej píly má isť 1:40. No a nasadil mi chrobáka do hlavy, lebo podľa fľaše dávam aj do krovinorezu, ale v návode od krovinorezu je 1:20! Je to krovinorez Oleo-MAc T 735 r.v. 2007. Dotaz - aký pomer by som teda mal dávať? Podľa návodu pre daný stroj alebo podľa info na danom oleji. 1:20 sa mi zdá nejak veľa... možno kedysi v tom roku, keď sa robil návod k tomu krovinorezu, tie oleje neboli až tak sofistikované ako teraz, ale ak by som mal dávať viac ako dvojnásobné množstvo, t.j. 1:20, sa divím, že ten motor ešte neodišiel... Poradíte?
Vďaka