Vůle v řízení kubota aste 15
Moderátor: DYK
Vůle v řízení kubota aste 15
Dobrý den, mám kubotu aste 15 a mám velkou vůli v řízení a když jsem traktor rozšířil přehozením kol, je to ještě horší a nedá se to držet. Jde to řízení přitáhnout nebo musí převodka nějak ven ? čepy jsou OK, díky
Re: Vůle v řízení kubota aste 15
Ta vůle je ve volantu?
Na moji kubote jsou na tělese řízení dosponovaci šrouby.
Zkus pohledat
Na moji kubote jsou na tělese řízení dosponovaci šrouby.
Zkus pohledat
ano volatem otočím skoro půl otáčky než se pohnou kola. Právě to jsem myslel, jestli to něco má na dotažení, mrknu na to díky
Japoncici to mají i trochu ukryté. Vidíš nálitek a je celý "zastrikany" - pichnes do něj a krytka.
Pod ní je ten "zázrak".
Pod ní je ten "zázrak".
Na Iseki Ts 1610 je na převodce řízení červík zajištěný matkou. Povol matku a červík šroubovákem dotáhni. Nějakou vůli si tam nech " minimální" jinak Ti pujde řízení dost těžko....
„Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe."
super to jsem chtěl slyšet sna to půjde i tady jak se k tomu nějak dostanu Pak dám vědět, díky.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Tahle vůle se vždy seřizuje v plném rejdu, který se používá nejméně a je tam převod nejméně opotřebený, když to seridis tak jak jsou kola rovně, může se stát, že v krajních rejdech se bude řízení zasekávat