Narozeniny
Re: Narozeniny
Tak to ti Oto nezávidím Ty máš jedinou kliku že děláš převažne doma a ve svým kde ti do toho nikdo nekecá Včera sem mluvil s kámošem tam co jsem dělal a je to katastrofa Prostě zamečnickej mistr je tak blbej a tak dilnu dok... až to hezký není No bejvale řetitel si z něj udělal slouhu a donašeče a jde celá fabryka do kopru Novej ředitel se ještě moc nevyzná ale buzeruje s uklidama a pod neb není co kloudně dělat Prostě když mě to řikal tak sem si blahořečil že jsem vypadl Neb moje držka by to nevydržela a něco hezkýho od plic bych asi oběma řekl co by si za rámeček nedali
No nic tohle sem nepatří Oto přeji brzké uzdravení
No nic tohle sem nepatří Oto přeji brzké uzdravení
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Oto, nejlepší na takovou nemoc je rum . Pokud ani to nepomůže, tak už je to na doktora ...
Čárls - co jsem opustil "řady pracujících", tak jsem podnik nenavštívil. A udělal jsem dobře. Hromada lidí odešla, takže bych si asi neměl s kým popovídat. Je to uzavřená kapitola. A už se mi o práci nezdá - dříve to byly sny o konfliktech s ředitelem, p.ůsery s dobytkem a podobně.
Čárls - co jsem opustil "řady pracujících", tak jsem podnik nenavštívil. A udělal jsem dobře. Hromada lidí odešla, takže bych si asi neměl s kým popovídat. Je to uzavřená kapitola. A už se mi o práci nezdá - dříve to byly sny o konfliktech s ředitelem, p.ůsery s dobytkem a podobně.
Naposledy upravil(a) hobr dne úte dub 26, 2022 3:12 pm, celkem upraveno 1 x.
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
... ďakujem vám všetkým
Veľmi ste ma potešili.
Len toho moc nenaoslavujem
Debilný covid
Veľmi ste ma potešili.
Len toho moc nenaoslavujem
Debilný covid
A tiež otovi všetko najlepšie...
Hlavne zdravie
Hlavne zdravie
Dane , taky přeji hlavně zdraví a brzký návrat z vyhnanství !
Oto, tady v Jakešově Lhotě to taky řádí a nejen u lidí, ale i u zvířat. Naštěstí to má prý rychlý průběh a netrvá to dlouho.ota píše: ↑úte dub 26, 2022 1:42 pm Klucí já mám tedy pravzláštní oslavu v dnešní den! V noci jsem skoro nespal. Musel jsem v postely v sedě. Nemohl jsem jít ani dolů, manželka by hned zahájila léčbu. Mám nějakou střevní chřipku. Teď to tu řádí. Minulej tejden to měla manželka. No a kdybych jen špitl tak hned by mě ládovala tabletkama a musel bych povině dělat testy. Ráno volal druhej šéf abych přijel do firmy, že druhej řidič má sračku a nepřijede. No a já mám taky sračku trak taky nepřijedu! Jedině že bych si do dodávky sebou vzal nočník! Už mě v pupku tak neškrundá jak v noci. Už jsem snědl i oběd. Tak uvidíme jak to bude. Ale oslava se nekoná, jedeme přát k tatíkovi. Má taky svátek a přijela i ségra z města. Tak to na ně asi na všechny naprskám. Aspoň to budou mít za sebou! Jsem ve fabryce a vcelku to jde. Mám takovou jednoduchou práci. Vkládám kostičky do mašiny a frézuju vybrání. Mám tu asi 100 ks, tak to mám na dýl snad se ta nemoc přežene, než ty kostičky zdělám. Žádné polehávání v postely se nekoná. Nestíháme a je moc práce, včera jsem tu byl do 21 hodin. Zítra ty věci odjíždí k zákazníkovi. Prej se to stihne.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
- Veteranista!
Dal jsem si flančnu hořké čokolády. To je osvědčená léčba na průjem. Ale musí být hořká. Rum jsem nemohl, jeli jsme odpoledne přát tatíkovi k svátku.
Jo doma ve fabryce mě morduje akorát Axis. Dneska zrovna nešli jsme ven a to bylo. Když sedím u frézky, položí si Axis tlamu mě na záda a vydrží stát dobu. Jak se hnu už letí ke dveřím. Pustil jsem ho i na malou zahradu aby se vylítal. Jinak je tam klid a nikdo mi do toho nekecá. Včera mi volal šéf brzo ráno že potřebují hrozně moc věci. No a já jsem mu to povídal, že jezdím s dodávkou a do té zoologické jsem jet nemusel a mohl doma soustružit tak bylo ticho. Zvládnul jsem to, ale byl jsem tam do 21 hodin. To se nedá nic dělat. Má to svoje, ale zatim bych neměnil. Má to spíš víc pozitiv.
Jo doma ve fabryce mě morduje akorát Axis. Dneska zrovna nešli jsme ven a to bylo. Když sedím u frézky, položí si Axis tlamu mě na záda a vydrží stát dobu. Jak se hnu už letí ke dveřím. Pustil jsem ho i na malou zahradu aby se vylítal. Jinak je tam klid a nikdo mi do toho nekecá. Včera mi volal šéf brzo ráno že potřebují hrozně moc věci. No a já jsem mu to povídal, že jezdím s dodávkou a do té zoologické jsem jet nemusel a mohl doma soustružit tak bylo ticho. Zvládnul jsem to, ale byl jsem tam do 21 hodin. To se nedá nic dělat. Má to svoje, ale zatim bych neměnil. Má to spíš víc pozitiv.
Klucí,moc se omlovám,že jsem Vás zazdil.Takže oběma vše nej.Víťa.
Víťo ďakujem
Zapoměli jsme ,že jeden půlveterinární doktor má svátek -snad jsem ho nepřejmenoval
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....
Ono aj Britt?
Jj, díky kluci, ale nechte až budu mít přirozeniny a vemte to jedním vrzem.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Ber to jako závdavek
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.