Pneu na disky 24" V3s
Re: Pneu na disky 24" V3s
13.6-24 majú šírku profilu 335mm a medzi petkami budú ešte užšie. 14.9-24 má šírku profilu 378mm tak skôr tie by mali sadnúť.
https://mitas-tyres.com/cs/vyrobky/zeme ... tiky/td-19
https://mitas-tyres.com/cs/vyrobky/zeme ... tiky/td-19
Aha ono som to meral ako celkovú šírku medzi petkamy to je dakych 320mm ...ou a keď mám nápravu na stred kolies širokú na 1300mm (V3S kolesá 20") tak to nebude moc široké? Inak ak to niekto má v podobnej kombinácii ako ja potešilo by foto pre inšpiráciu. Ďakujem veľmi pekne za každú odpoveď.
Alebo keby že chcem prerábať disky na 12,4-24 gumy aby vošli aká je celková sirka disku? ďakujem.
Ťažko takto radiť! Nevieme ako máš tie disky namontované na náprave. Najlepšie je zmerať šírku nápravy na kraje brzdových bubnov. aké ET ma ten disk čo chceš použiť? Ja mám šírku nápravy na bubny 160cm a aj stred kolies mám 160cm ale disky som upravoval. Menil som stred ružic zo 6 dier na 8 dier a aj ET. Už na užšíe sa mi nedá dať kolesa ale rozširiť možem 3x. Kolesa mám 12,4-28 a disky sú zo Z 3011 ale upravené.
V tej tabulke máš rozmery diskov a pneu ktoré sa daju spolu kombinovať. Stačí ten rozmer disku vynásobiť X palec a máš širku disku v mm.
V tej tabulke máš rozmery diskov a pneu ktoré sa daju spolu kombinovať. Stačí ten rozmer disku vynásobiť X palec a máš širku disku v mm.
Keby si to dal do technických problémov
Konkrétne sem viewforum.php?f=79
Myslím že by si urobil lepšie, skôr by sa niekto možno našiel
Pneumatiky 12,4-24 sa obúvaju na 11" disk. To je 280 mm medzi pätkami. Ty máš medzi pätkami 320 mm. Takže 13,6-24 tam budú ideálne.
Ešte keby dakto vedel na ako stroji boli tieto moje disky stredy sú robené na V3S ale ostatok hľadám také disky a neviem nikde zistiť a ďakujem za info. A ešte otazocka kde kúpujete traktorové gumy ?
-
Disky jsou z kombajnu SK4
Mohl bych se přidat do vlákna, sehnal jsem disky z TATRY 813, kde byly obuté pneumatiky 12,5 - 20". Je možné na tyhle disky obout pneumatiky šípové 11,2 -20" ? Jedná se mi o to, že šípové pneu 12,5-20" jsou jednou tak dražší.
Díky
Díky
Nakoniec som disky predal kúpil 24" a vyrábam doma V3S stred a Zetor ostatok teda ak sú zo sektora neviem myslím si šírku v disku je 21,5cm.... Cca
A aké široké gumy chceš na ne obuť?!
No momentálne mám doma 11,2-24 ale chcel by som 12,4 na 24 ak teda vojdu
Veď aj Zetor používa na PHN pre oba rozmery pneu 11,2 a12,4 len jeden rozmer disku W9-24" Aspoň keď ja som kupoval disky na svoj traktor pred 12 rokmi ta mi tak bolo povedané.
Povedané mohlo byť ale nie je to pravda