MINI 070, 075
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: MINI 070, 075
Beránku, fotky krytu a uchycení máš na konci alba https://postimg.cc/gallery/L6NbXJw
Rozměry jsem neměřil, protože jsem si to z už upraveného originálu ještě trochu poupravoval, tak by ti to asi nesedělo. Ale asi to zvládneš podle toho jak to máš postavit, není to tak složitý výrobek. čau
Rozměry jsem neměřil, protože jsem si to z už upraveného originálu ještě trochu poupravoval, tak by ti to asi nesedělo. Ale asi to zvládneš podle toho jak to máš postavit, není to tak složitý výrobek. čau
Nazdar bando s minikem porad valcime je to paradni dric
ale resim tu pro me maly nedostatek chci na tomto karburatoru privodni trubicku paliva ktera je tam nejspise nalisovana otocit smerem dolu. puvodne byla hadicka sezhora ale ja bych ji chtel otocit kolmo dolu da se tato akce provest bez poskozeni karbecu nebo nikoliv? a jeste jeden dotazek pro ty jenz s tim maj zkusenost ja to nejsem naco slouzi tento sroub z boku karbecu na prvni fotce? myslim ten kovovej.
blesku nema nekde video jak sece ta tvoje sekacka za minikem?
ale resim tu pro me maly nedostatek chci na tomto karburatoru privodni trubicku paliva ktera je tam nejspise nalisovana otocit smerem dolu. puvodne byla hadicka sezhora ale ja bych ji chtel otocit kolmo dolu da se tato akce provest bez poskozeni karbecu nebo nikoliv? a jeste jeden dotazek pro ty jenz s tim maj zkusenost ja to nejsem naco slouzi tento sroub z boku karbecu na prvni fotce? myslim ten kovovej.
blesku nema nekde video jak sece ta tvoje sekacka za minikem?
-
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš ten zlatej? vypadá jako nějaká jehla! No tubička bude asi nalisovaná, ale taky možná vlepená - zkus to a uvidíš. Když ti zůstane v ruce, tak si koupíš nový karbec, ty čínské nejsou tak drahé. Já měnil v centrále asi za 250 a v pile za 165 kaček - zalepily mi to babišovy slinty
no uz jsem si jej obednal ale dokud nedojde nebudu to pokouset minika potrebuju kazdej den. no sroubek je vyveden zboku ale jeste jsem do nej radeji nerejpal :d zkusim az dojde novej karbec. a co to video jak seces s tou sekackou mas neco?
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
4taktny karbec, tak ze skrutka na bohatost zmesy, cim viac vyskrutkujes tym viac paliva tam ide.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
-
- Kontaktovat uživatele:
Prckolete, no vidíš, já si ani nevšiml toho posledního řádku. Po videu se kouknu, asi ho má žena v mobilu, ale musím si vzpomenout to je někdy problém
Altan dik za reakci motor jede suprove tak do toho sroubku jebat nebudu.
Blesku v poho jak bude cas jen me zajima.jak to vypada v akci
Blesku v poho jak bude cas jen me zajima.jak to vypada v akci
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Staci zakladne nastavenie, akurat u si neapominam kolko otacok to je:D
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Díky. Určitě si projdu celé album. Vypadá zajímavě.Blesk007 píše: ↑pon dub 04, 2022 1:23 pm Beránku, fotky krytu a uchycení máš na konci alba https://postimg.cc/gallery/L6NbXJw
Jeste bych mel prosbicku. Jakou packu plynu jste na mini kupovali? Abych mel jistotu, ze tam bude pekne pasovat na trubku. A pripadne pokud nekdo kupoval nove sedadlo, tak klidne taky odkaz (nejake podobne originalu). Dekuji.
-
- Kontaktovat uživatele:
Beránku, páčku plynu jsem zdědil s traktůrkem a netuším z čeho je, ale se sedadlem je to jiný. Stejný typ se dělá pořád a je to standardní sedadlo na starší etory (Z je zakázané písmeno). Takže koupíš, nacvakneš a je to jako z fabriky Třeba tady https://www.zetor-shop.cz/operadlo-seda ... -2838cz72/ a když budeš hledat podle čísel, asi najdeš i levnější. Dělají to v textilu i kožence, myslím v MARSu Svratka
Tak packu jsem sehnal..konkretne tuto https://www.servis-h.cz/Packa-plynu-kovova-d169.htm.
Jeste bych mel par dotazu. Trakturek ma motor gx390 (myslim, ze je to nejaka cinska kopie hondy. Vypada to uplne jako ten od hondy, ale honda tam nikde napsane nenajdete). A ikdyz je motor po praci rozehraty, tak nejde nastartoval bez sytice. Nejaka rada cim to je? Nebo je to normalni?
A druhy dotaz. Mame k trakturku rotavator AKR 122. Nema nekdo tip kde sehnat nove noze? Dekuji.
Jeste bych mel par dotazu. Trakturek ma motor gx390 (myslim, ze je to nejaka cinska kopie hondy. Vypada to uplne jako ten od hondy, ale honda tam nikde napsane nenajdete). A ikdyz je motor po praci rozehraty, tak nejde nastartoval bez sytice. Nejaka rada cim to je? Nebo je to normalni?
A druhy dotaz. Mame k trakturku rotavator AKR 122. Nema nekdo tip kde sehnat nove noze? Dekuji.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Neries, staruj z syticom.
-
Ahoj všem. Dospěl jsem do fáze že mini už na práci kterou s ním chci dělat nestačí. Kdyby jste jej někdo chtěl tak me napište. https://dum.bazos.cz/inzerat/151079060/ ... nstvim.php
Mám asi problémek brzda už nejde kam dotahovat a na pedál sice brzdi ale ruční mi nedrží.. mám tušení že obložení je fuč nemáte někdo zkušenost? Nechci to teď úplně rozdělávat ale nic mě asi nezbyde brzdit potřebuju i s ručkou..
Jak to tam vlastně brzdí jen přes nějakou lamelu?
Jak to tam vlastně brzdí jen přes nějakou lamelu?