Zetor 77 45 junior
- traktorfanda
Re: Zetor 77 45 junior
Luxusní kolik ta ruka uzvedne? Krásné fotečky.
Díky
Nosnost nechci odhadovat a jednoduše nevím. Co je na fotkách to dalo v pohodě. Plán byl, aby to tak nějak velikostně odpovídalo vleku. Rozhodně na tom nemám v plánu zvedat nic těžšího než co jsem zvedal. I tak už jsem se bál, že jsem za hranou ramena nebo otoče a snažil jsem se to netahat na dlouhé rameno. Určitě to není jako plnohodnotná ruka z vyvážečky. Je potřeba dva lidi ale pořád lepší než to tahat ručně. Prostě zvítězil nějaký kompromis váhy, ceny a spolehlivosti.
Nosnost nechci odhadovat a jednoduše nevím. Co je na fotkách to dalo v pohodě. Plán byl, aby to tak nějak velikostně odpovídalo vleku. Rozhodně na tom nemám v plánu zvedat nic těžšího než co jsem zvedal. I tak už jsem se bál, že jsem za hranou ramena nebo otoče a snažil jsem se to netahat na dlouhé rameno. Určitě to není jako plnohodnotná ruka z vyvážečky. Je potřeba dva lidi ale pořád lepší než to tahat ručně. Prostě zvítězil nějaký kompromis váhy, ceny a spolehlivosti.
Tak tento stroj bidim poprve az dnes, ale cumim a cumim
Toto je splneny detsky sen, skoro i kdyz vim, ze je to nedocenitelna prace me napada, zda by vyvojove oddeleni nechtelo stavet jeste jeden, ci dokonce malou seriovku. Tohle snad musi projit i homologaci
Smekam kolego pred tvymi dovednostmi a zavidim a zavidim
Toto je splneny detsky sen, skoro i kdyz vim, ze je to nedocenitelna prace me napada, zda by vyvojove oddeleni nechtelo stavet jeste jeden, ci dokonce malou seriovku. Tohle snad musi projit i homologaci
Smekam kolego pred tvymi dovednostmi a zavidim a zavidim
Stydím se za tuto zem
...tajnůstkáři !
K tomuto traktoru nemám absolutně co říct.
... protože stojím s otevřenou hubou a jen zírám!
Prostě dokonalost!!!
... protože stojím s otevřenou hubou a jen zírám!
Prostě dokonalost!!!
super vyvážečka a ten nakladač nemá chybu, udělej nějaké video + fota otoče.
Jara
Jara
Tá otoč by aj mňa zaujala trochu detailnejšie
Díky
Tady nějaké fotky otoče. Je to jednoduše na pístnici s tím, že se dá přehodit čep pro nakládání z levé a pravé strany. Rozsah je tedy celkem 180°. V praxi to znamená, že pokud nakládám z jedné strany nemusím čep vůbec přehazovat. Jinak to vyšlo a při nakládání jede traktor na volnoběh.
Na videu se pracuje
Tady nějaké fotky otoče. Je to jednoduše na pístnici s tím, že se dá přehodit čep pro nakládání z levé a pravé strany. Rozsah je tedy celkem 180°. V praxi to znamená, že pokud nakládám z jedné strany nemusím čep vůbec přehazovat. Jinak to vyšlo a při nakládání jede traktor na volnoběh.
Na videu se pracuje
Ještě video
...fantastické video ! Ale opatrně , vždyť to vodřete ! Tak ještě rotátor a drapák a je to komplet . ...hmm , takže ne nakladač , ale vyvážečka ...
Nakladač tam rozdělaný taky někde leží. Nějak není čas . Rotátor je na videu v oranžové bundě. Asi jsi špatně koukal
Môžem sa ťa opýtať akej veľkosti si dával rýchloupinacie haky cbm na zadné ramená
Háky na ramena jsou kategorie 2. Ale je to pro nějakou nižší výkonnostní řadu. Určitě by stačila kategorie 1. Ale mám dvoučinnou hydrauliku s plovoucí polohou. Říkal jsem si na to tlačení dolů tam může být nějaký materiál navíc. Druhý důvod byl, že jsem na starém traktoru používal čepy průměr 20mm. Pouzdro z 28mm na 20mm. Vypadá podstatně lépe než z 22mm na 20mm.
Hej jasné takže vonkajší rozmer gule je 56mm, kat.1 by mala mať rozmer 44mm, no našiel som aj gule 44x28mm