Politika, neshody, atd. V

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
oco13

Re: Politika, neshody, atd. V

#9526 Nový příspěvek od oco13 »

Zelenáč - aké rozumné odpovede môžeš chcieť od nerozumných ludí ?? Vo vojne je vždy strana A a strana B a každý drží palce jednej strane.

zelenac

#9527 Nový příspěvek od zelenac »

Ved hej,mas pravdu.Ani som vlastne necakal nejaku rozumnu odpoved.Lebo nou by moji oponenti vlastne museli popriet to co vravia.A nato nemaju gule.
Chobotku,aky problem mozes mat?Co je nepochopitelne na tom ked sa opytam,ze ci mame moralne pravo hodit kamenom po niekom,ktory robi rovnake(teda,zatial este mensie) svinstvo,keho sme sa nedavno dopustali my?Pociatok sikmej plochy je prave to,ze chceme niekoho sudit za rovnake zlociny,ktore sme povodne zacali pachat my!Skus mi to vyvratit.

zelenac

#9528 Nový příspěvek od zelenac »

Oco a keby sme tak drzali palce obycajnym ukrom?Nech sa oni rozhodnu a nech si oni nesu zodpovednost za svoje rozhodnutie.Ved je to ich krajina,nie nasa!

chobotek

#9529 Nový příspěvek od chobotek »

oco ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=1-bCIA_vyVc
https://www.youtube.com/watch?v=qump1X6OrEc
zelenac: původně páchat my? A ta hranice od kdy někdo něco začal páchat sahá kam?
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.

oco13

#9530 Nový příspěvek od oco13 »

Ak by to bolo v ruštine tak by som asi aj rozumel, amerikansky nehovorím. :-/

winch

#9531 Nový příspěvek od winch »

Zelenáč, vidím, že ti rusáci a komušský pohrobci riadne vymyli mozog. Každý s takými rečami je úbohý chudák. Najhoršie (pre teba) je, že nemáš vlastný názor, len papuškuješ názory hlupákov, ktorý tvrdia lži a polopravdy. Si úbožiak.
Starý, dobrý je to stroj, som rád že mám traktor môj.

duchodce

#9532 Nový příspěvek od duchodce »

zelenac píše: ned úno 27, 2022 12:24 pm Oco a keby sme tak drzali palce obycajnym ukrom?Nech sa oni rozhodnu a nech si oni nesu zodpovednost za svoje rozhodnutie.Ved je to ich krajina,nie nasa!
Takže Zelenáči oni si vlastně Ukrajinci za to ,že je Putin napadl můžou sami. Jako jsme si my mohli za rok 68?
Víš trochu jsem si prošel tvé články a porozumět někdy není možné- nebo je to účel ? - A získávám silný dojem ,že jsi se zůčastnil několika humanitárních pomocí a máš poněkud víc info nežli je v tisku. Ale tímhle článkem nyní jsi se trochu odkopal ,ty víš co to znamená...
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....

imaginaro

#9533 Nový příspěvek od imaginaro »

Hledal jsem kontakt na nějakyho redaktora aby to třeba někde v diskuzním pořadu zaznělo jako otázka, ale marně. Tak to napíšu sem.
Rus vždycky uvažoval hrozně daleko dopředu. V plánování, i během toho co naplánoval.
MŮJ NAZOR je že chce zabrat ukrajinu, ale ne teď, nýbrž až za pár let. Podle mě postupuje rusko SCHVÁLNĚ tak pomalu, aby uteklo maximum ukrajinců, na jejichž místo pak putin nažene rusáky co chcou být blíž ke slovensku(např. skz prácu). Za pár dnů(týdnů) rus JAKO ustoupí z ukrajiny, ale za pár let tam znovu naběhne kvůli OCHRANĚ RUSKÉHO OBYVATELSTVA tak jak to bylo s krymem, protože bude na ukrajině 100x - 1000x víc rusů, než bylo doteď.
Toť můj názor. :(
"NEMUSÍŠ VŠECHNO VĚDĚT,STAČÍ VĚDĚT KDE TO NAJDEŠ."
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/

zelenac

#9534 Nový příspěvek od zelenac »

Neviem chobotku,uprimne,neviem.Ale 2 desatrocia hadam nieje nejaka doba,ze ktoru by sa podarilo prekrutit historiu o 180%.Takze polovica naroda by si mohla pametat,ze bombardovanie srbska(bez mandatu osn!!!)a inych krajin na zaklade podvodu zacal amik a da sa povedat,ze s nasou pomocou.Alebo sme azda tie prelety ponad nas zakazali a protestovali sme proti tomu bombardovaniu?No a amik to vtedy urobil,lebo mohol.A nik si proti tomu nedovolil nic urobit.
Teraz rus dospel do stadia,ze tiez moze,nik proti tomu nic neurobi(bezzube,logiku postradajuce kecy nasich politikov a niektorych clenov fora na tom nic nezmeni) a tak to urobil.Co s tym?
Nacrtol som riesenie,ktore sme schopni urobit.Okrem toho boja s rusom,na ktory sa poniektori tak trasu ;-) .To nepovazujem za riesenie,lebo potom toto divadlo co nam predvadzaju moze prerast do ozajstnej vojny.
Takze sa odpojime od ruskych zdrojov,nech si ich strcia do prdele ;-) a prestaneme s rusmi obchodovat .Hrde gesto od hrdych obcanov unie.Suhlas?Ste za?
Poznate este iny sposob?Sem s nim!
Cakam odpovede od hrdych obcanov unie!Co ste ochotni obetovat za svoje presvedcenie?Ahaaa,nic,co?Ci len ukrajincov?

Duchodce,za 68my moze podla mna situacia,ktora vtedy hrozila rozputanim tretej vojny,plus vnutorny boj v strane o koryta.Ze k nam napochodovali sovieti malo jednoduchu pricinu.Po vojne od nas odisli.Keby boli ostali ako amik v rajchu,nemuseli by robit ziadnu okupaciu,moj otec by bol v strane(a bol by tam jednym z par promile cestnych komousov ;-) ),ja by som bol pionier mozno zvezak,ci komunista.... :-/ ).
No,len sovieti po vojne odisli,cast strannikov si dohodu o VZ vysvetlila rovnako ako amik dohodu z 90teho o nerozsirovani nato,do toho bolo treba nejako odklonit zaujem sovietskych a amickych vojnovyhc jastrabov....a 68my ako vysity.
Ukrajinci,nemam na mysli obycajnych ludi...na tych kazdy sere,rovnako ako na nas......si za to z velkej casti mozu sami,to je neodskriepitelny fakt.Lenze tiez boli oklamani(ako je zvykom,ked niekto jedna so zapadnym ''bratmi'') a pri jednaniach o vstupe si sami dali odpoved a poculi to,co im nik neslubil.No a potom 6 ci 7 rokov fasisticke vlady,co tam nastupili po puci srali na nejake minske dohody a odrazu sa divia,ze niekto vyzaduje ich dodrziavanie :-/ .7 rokov sa ti zda malo?
Co by si navrhol putinovi aby urobil,aby dosiahol dodrziavanie tych dohod?Co navrhujes aby sa urobilo pre skoncenie toho problemu?Ako som pisal,urobil to,lebo mohol a pytam sa,co zmysluplne proti tomu mozeme urobit my.Nieco som nacrtol.Si za?

Winch,podla tvojej ''vycerpavajucej'' odpovedi plnej ''logickych'' ;-) argumentov pomocou ktorych vyvracias moje argumenty zistujem,ze ked ma opisujes,pozeras do zrkadla ;-) .Tiez byvaly clen ksc?

zelenac

#9535 Nový příspěvek od zelenac »

imaginaro píše: ned úno 27, 2022 12:54 pm Hledal jsem kontakt na nějakyho redaktora aby to třeba někde v diskuzním pořadu zaznělo jako otázka, ale marně. Tak to napíšu sem.
Rus vždycky uvažoval hrozně daleko dopředu. V plánování, i během toho co naplánoval.
MŮJ NAZOR je že chce zabrat ukrajinu, ale ne teď, nýbrž až za pár let. Podle mě postupuje rusko SCHVÁLNĚ tak pomalu, aby uteklo maximum ukrajinců, na jejichž místo pak putin nažene rusáky co chcou být blíž ke slovensku(např. skz prácu). Za pár dnů(týdnů) rus JAKO ustoupí z ukrajiny, ale za pár let tam znovu naběhne kvůli OCHRANĚ RUSKÉHO OBYVATELSTVA tak jak to bylo s krymem, protože bude na ukrajině 100x - 1000x víc rusů, než bylo doteď.
Toť můj názor. :(
S tymto suhlasim.Aj som spominal,ze ako agent kgb mozno zacina robit to,naco bol vycviceny.Aj som spominal,ze na rozdiel od jeho protejskov v unii najprv premysla a potom kona.
Ale dalsia moznost je,ze je uz dohodnuty s amikom na obchode so zdrojmi,takze odpise ns2 a jeho plyn a ropu nam bude predavat cez nemca amik.
Akurat nesuhlasim s tym,ze potrebuje,aby utieklo maximum ukrajincov.Ved jemu moze byt jedno,ci nanho robi etnicky rus,ci ukrajinec,hlavne nech vyraba a drzi hubu.
Krym je ine....tam neslo o nejaku ochranu ludi(aj ked sa to za nu zakrylo,lebo to vyznie lepsie),slo o to,ze sa tam chystal nasackovat amik a rus ho predbehol asi len o fous a na poslednu chvilu.

imaginaro

#9536 Nový příspěvek od imaginaro »

Pak je ještě jedna možnost proč putinovci postupují pomalu a to ten, že s tou válkou ti vojáci nesouhlasí. Ti vojáci byli vlastně podvedení. nahnali je k hranicím že budou cvičit a pak jim po pár dnech řekli "otočte hlaveň a jděte vedle".
-můj dědeček-

duchodce

#9537 Nový příspěvek od duchodce »

Imaginaro,ta jsi asi nebyl na vojně ,pak tvoji poznámku chápu....
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....

imaginaro

#9538 Nový příspěvek od imaginaro »

nebyl...... naštěstí!
-můj dědeček-

fikejz

#9539 Nový příspěvek od fikejz »

Ono se to tak možná zdá, že postupují pomalu, ale pokud se snaží neútočit na civilní cíle (je dost dostupných snímků ukrajinských vojsk rozmístěných mezi obytnými domy např.:Severodoněck, 122mm houfnice D-30 VSU (ukrajinské) v obytných oblastech: https://t.me/boris_rozhin/23128 ), uzavřít ukrajinská vojska do velkých "kotlů" - obklíčit je - tedy útočí na mnoha místech z mnoha směrů. Pak to tak na první pohled vypadá, ale jen na ten první.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

DYK

#9540 Nový příspěvek od DYK »

Asi můžeme být v klidu. Podle této zprávy nemá rus šanci projít a postupovat přes východní slovensko. A co projde pořeší detašovaná hnízda.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

Zamčeno

Zpět na „Putyka“