Politika, neshody, atd. V

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
bourač

Re: Politika, neshody, atd. V

#9511 Nový příspěvek od bourač »

ta jezdí u komančů, ale názory jak vod zelenáčů - https://www.youtube.com/watch?v=IRin7NGr3Yo
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.

bourač

#9512 Nový příspěvek od bourač »

no ale zelenaci, "pandemii" jsme myslím zvládli celkem s přehledem. Ani ty ani já jsme se nenechali zblbnout. Máme nějaké životní zkušenosti, zažili jsme několik státních uspořádání. Máme kvalitní zdroje od pramene, třeba mukla co seděl s Havlem, ukrajince co musel utéct z Donbasu a podobně.
Já si nevím rady s jednou věcí:
Putin, velitel 2 největší armády na světě. Ovladač k odpálení jadernejch nosičů při ruce. Schopnej postřílet svoje vojáky když nepůjdou bezhlavě proti 100násobný přesile. (jako Stalin) a von má problém porazit a dobýt Ukrajinu? :zapomel:
Von si k tomu musí přizvat Kadyrova? :-/ Islamskýho hrdlořeza kterej ruskejm 20letejm vojákům uřezával hlavy za živa? Viděl jsi to video? :shock:
Vážně na zničení lidí jako jsou Kličkové (náckové? narkomani?) potřebuje muslimy?
Dík za vysvětlení. :(
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.

fikejz

#9513 Nový příspěvek od fikejz »

A představ si, že tenhle hrdlořez psal na telegramu tohle:
Obsadit Charkov, Kyjev a další města není problém. Je to prostě výzva - žádné ztráty. Každý lidský život je cennější, a proto proti těmto šejtánům pečlivě vedou operaci.
Putin má největší strach o Ukrajinu a ukrajinský lid, osobně jsem to slyšel a vím, že má o ukrajinský lid velký strach.
zdroj: https://t.me/hharrddddnnews/15065 Samozřejmě, že to může být lež, kdo by mu věřil, že. Ale taky nemusí. To ještě uvidíme (na idnes, nebo na seznamu atd to ovšem nebude). Zatím se tam v plné míře projevuje rozdání zbraní bez jakéhokoliv zkoumání komu. Tvoří se různé gangy, které se pokoušejí rabovat. Vyplašení lidé střílí vlastní vojáky. Pak je vydávají za diverzanty v ukrajinských uniformách. Na vlastní oči jsem viděl jak chudák voják ležel za koly auta, nebránil se, asi aby nestřílel do vlastních, dokud ho nedorazili. Drsné.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

zelenac

#9514 Nový příspěvek od zelenac »

Tiez to vidim tak,ze ramzan s partiou je tam pozvany na psychologicky efekt.Za prve,ma u svojich respekt,co sa o ukr.velitelov neda povedat,predchadza ich ich povest a to je velmi dolezite.Moze to zachranit stovky zivotov blbeckom,ktorym ich skorumpovana vlada vymyla mozgy.Proti rusom by mozno sli(nevycviceni,bez skusenosti,zato s obrovskym egom zavesenym na rameni),ale pred ramzanom sa to ego strati a oni zdrhnu.
Takze preziju.A to je hlavne!Preco by sa mali dat zabit pre svojich oligarchov a zlodejov?Sak im moze byt uplne jedno,ci ich ojebava vlado,ci volodymyr......vlado ich asi ojebe menej,ked porovnam zivotnu uroven obycajnych ludi v rusku a na ukrajine
Za2)...mozno je uz dohodnute,ze treba vyriesit problem(jednu z pricin terajsieho konfliktu) s odesskymi vrahmi.Kto sa nato hodi lepsie,ako ramzanovci?Zajatcov neberu,klieste sa pomaly zavieraju a tak ked ''herojov'' upalovacov a podrezavacov ramzanovci (ini podrezavaci)zlikviduju,vyriesi sa niekolko problemov.Na mrtvych ''herojov'' sa hodi vsetka spina,takze hlavni vinnici ostanu cisti ako lalie,zapchaju sa oci pozostalym z odesskeho masakru,vyriesi sa problem s militatnymi nackami,nevznikne problem medzi ukrajincom a rusom,lebo ''herojov'' vymlatia cecenci,amik sa dostane k svojmu obchodu s plynom a ropou,rus dostane ukrajinu,mozno sa o nu s amikom sabne na polovicu.... :-/ ...a jebnuty europan to zaplati.

Bouraci,ta pani ma vcelky triezvy a logicky nazor.Ten jej oponent co sa tam snazi aby sa ukrajinci mali cim strielat je obycajny skurveny srac a''vdaka'' podobnym kokotom mozme byt do toho konfliktu vtiahnuti aj my!Tebe sa chce ist zdochnut zato,aby sa ukrajinki oligarchovia a nasi zlodeji mali este lepsie?Mne veru nie!
Tovnaki kokoti ako je on by tam bojovali do posledneho ukrajinca,ak by pravda nemuseli narukovat tiez.To by okamzite spustil inu pesnicku.
Musime si uvedomit jednu vec a toto pochopia len ti,co boli na vojne,alebo chodia aspon strielat.Vieme,co je zbran.Vieme co dokaze a ako s nou zaobchadzat.Kolki z vas maju nastrielane partisic ran z kosy,ci pistole?Kolki z vas mozu zodpovedne povedat,ze vedia zaobchadzat so zbranou a kolki z vas by ju vedeli pouzit,keby vam ju niekto strcil do ruky a poslal vas bojovat?No a obycajni ukri su rovnaki ludia ako my,=drviva vecsina bez skusenosti.A takymto ludom chcu kokoti ako ten z toho videa posielat zbrane, s ktorymi aj tak nebudu mat ziadnu sancu.
Pises,ze putin je schopny poslat vojakov proti presile......no a???Udel vojaka je bojovat a bud zabit,alebo dat sa zabit za zaujmy svojho majitela.
Ale udel civila to nieje!!!A to hovado o ktorom som sa mylne domnieval,ze je chlap proti tej presile posiela svojich nevycvicenych civilov!!!
Je to mensia zruda ako putin?Nie!Je daleko vecsia!Jedine co dosiahne bude to,ze ked sa ti blbeckovia nepostrielaju medzi sebou,tak ich postrielaju rusi.A ''obohacovaci'' v unii sa budu rozplyvat blahom,ked sa im tie sapiky obvyklou cestou dostanu do rajchu a francie.
Ta pani sa toho blbecka mala opytat..../a kde dala ukrajina svoje zbrane,ktorych mala pokokot,ked teraz nema/???A hned mu mohla dat odpoved..../"demokraticky'' si ich rozpredala.Presne tak,ako rozpreda aj tie,co im tam posleme/.Len to bude stat viac zivotov beznych obcanov a vojakov.Ale na tych kazdy sere a to v kazdom rezime.

jean

#9515 Nový příspěvek od jean »

Kto, preboha, dal tebe zbrojny? Jak ty si mohol prejst psychotestami? Neuveritelne

Fizz

#9516 Nový příspěvek od Fizz »

Blbeček jsi ty.

Hovado bez morálky.

Bránit svoji zem, rodinu, neco jako zodpovědnost ti asi nic neříká. Jsi ubohý.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23

*123

#9517 Nový příspěvek od *123 »

bourač píše: ned úno 27, 2022 1:11 am no ale zelenaci, "pandemii" jsme myslím zvládli celkem s přehledem. Ani ty ani já jsme se nenechali zblbnout. Máme nějaké životní zkušenosti, zažili jsme několik státních uspořádání. Máme kvalitní zdroje od pramene, třeba mukla co seděl s Havlem, ukrajince co musel utéct z Donbasu a podobně.
Já si nevím rady s jednou věcí:
Putin, velitel 2 největší armády na světě. Ovladač k odpálení jadernejch nosičů při ruce. Schopnej postřílet svoje vojáky když nepůjdou bezhlavě proti 100násobný přesile. (jako Stalin) a von má problém porazit a dobýt Ukrajinu? :zapomel:
Von si k tomu musí přizvat Kadyrova? :-/ Islamskýho hrdlořeza kterej ruskejm 20letejm vojákům uřezával hlavy za živa? Viděl jsi to video? :shock:
Vážně na zničení lidí jako jsou Kličkové (náckové? narkomani?) potřebuje muslimy?
Dík za vysvětlení. :(
Přeci kvůli strachu, čečenci tam nejsou poprvé a ukři s nimi mají pár velice špatných zkušeností a asi si to i dobře pamatují. Nebo už jsme zapoměli na bataliony vostok a smerť? Boje o třeba Doněcké letiště, když tehdy Porošenko vykřikoval, že ho jejich elitní kyborgové dobydou a Ukrajina jim tam za to postaví pomník? A bylo tam z té "slávy" nakonec akorát přesila zničených ukrajinských BVP, tanků, hromady mrtvol a parta vysmátých čečenců, co si tam na ně počkali.

PA

#9518 Nový příspěvek od PA »

Na těch příspěvcích od zelenáče něco je, já je neodsuzuju. Ani na mě nepůsobí jako milovník Putina.
Na mě se nemusí řvát , mě to stačí říct 16x.

fikejz

#9519 Nový příspěvek od fikejz »

A je to tady! Další rozhodný , rázný a důrazný krok v podpoře Ukrajiny západem. Odstřižení Ruska od SWIFT. Tedy maličko to kazí fakt, že jen v těch oblastech, kde se neplatí za dodávky ropy a plynu (takže vlastně nic důležitého), zato ale s o to větší pompou a halasnějším vytrubováním. Z toho se Rus nejspíš úplně sesype (smíchy).
svět, zdá se, dohodl na částečném odpojení Ruska od mezinárodního platebního systému SWIFT.
zdroj například: https://cnn.iprima.cz/evropska-komise-o ... iftu-82082
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

tomous

#9520 Nový příspěvek od tomous »

zelenač: gratuluju jsi další na seznamu kterýho prostě nečtu. Děkuju
Mám i radost,že je čr a sr somostatnej stát.

fikejz

#9521 Nový příspěvek od fikejz »

Zajímavé video zpravodaje ČT Karla Rožánka: https://t.me/infoznetupredatsvetu/1766

jean

#9522 Nový příspěvek od jean »

Tomous, čítam viacero fór, všade sú priaznivci modrých, aj červených, Putina, aj USA (čo je úplne normálne, svet nie je jednofarebný), ale nepamatám sa, že by niekde bol takto extrémne vypatlaný človek, ako je náš šofér.

zelenac

#9523 Nový příspěvek od zelenac »

Ale chlapci ;-) ...ved nieste politici,tak trocha triezvy pohlad by nezaskodil.Ani jeden ste mi logicky nevyvratil nic,co som napisal.Kedze nemate ziadne rozumne argumenty,spustate sa k urazkam.tak budte trocha chlapi a skuste mi oponovat.Odpovede typu/si blazon,putinovec atd. si strcte do prdele,to za rozumne odpovede nepovazujem.V com nemam pravdu?
Nechova sa rus rovnako ako amik a my pri bombardovani juhosky?
Odsudil ste niekto to bombardovanie a pomenoval ste vinnikov?Je zivot srbskeho(lybijskeho a inych) civila menej,ako zivot ukrajinskeho,ci ruskeho civila?
Odsudil ste niekto vrazdenie v odese a bol ste protestovat zato,aby boli potrestani vinnici?
Urobil niekto z vas nieco preto,aby boli dodrzane dohody dane rusovi v 90tom?
Divite sa,ze niekto si dovolil trvat na dodrzani slubov,ktore dostal?Ak ano,tak s vami by som potom nechcel uzavierat daku zmluvu.
Stale sa mi zda,ze ramzanovci su tam povolani ako psychologicky odstrasujuci priklad,plus dovody,co som nacrtol vyssie.Takze ak mi ukazete fotku prvej urezanej hlavy ukr civila ramzanovcami,verejne si tu posypem hlavu popolom a prehlasim sa pred vami za blba,co sa nechal ojebat.
Vyzbrojenie nevycvicenych civilov a ich nahnanie proti vycvicenym vojakom v terajsej dobe je svinstvo najhrubsieho zrna a ten komediantsky picus bude mat ich krv na rukach.

Fizzi,branit svoju zem,teda,skor rodinu ak by jej hrozilo priame nebezpecenstvo (...co je moja zem....skladkova,fico,krvavy dzurinda?) by som siel,keby bola napadnuta a ako som spominal,aj ukrajinci maju tu moznost a ja sa tym,ktori idu bojovat vobec necudujem.Cudujem sa tym,ktori do toho boja,samozrejme namiesto seba posielaju inych!...teda,necudujem sa,lebo oni tak robia vzdy.Ale ani sa necudujem tym,ktori do toho boja nechcu ist a chapem ich pohnutky.
nacrtol som aj myslienky obycajnych ukrov...predstav si,aj taki su a ja som s nimi dost casto v kontakte ;-) ,no a jedna z ich myslienok je aj ta,ze naco ist bojovat za zaujmy jedneho zlodeja,ked na jeho miesto nastupi iny?A ten na toho obycajneho ukra bude srat rovnako.Priznam sa,tento pohlad je asi najblizsi aj mne.Kecy o vlastenectve su sice pekne,ale ked sa nimi ohana tvor ktory tych vlastencov obral o vsetko......pripadne,ked sa nim ohanaju tvory,ktore robia vsetko preto,aby vyraz vlastenectvo vymazali zo slovnika a nahradili ho vyrazmi,-eu hovnoty,88 pohlavi,ziadne narodne staty.....nepripada ti to trocha blbe?A kecy o vlastenectve a boji vypadaju uuuplne inak za klavesnicou a inak v tom boji...si si isty,zeby si to ozajstnom boji dal?

Jean,zbrojak som robil normalne,nie ako vy preobleceni sudruhovia,co ste ich dostali po znamosti ;-) .Psychacmi som nemal problem prejst....zabijanie ziadneho ziveho tvora nieje moja priorita,ani nemam militantne chutky,zeby ma mrzelo ist bojovat za cudzie zaujmy,nebol som ani v strane,ani v mafii,ako nasi politici....tak nevidim dovod,aby som zbrojak nedostal.Navyse,ja mam zbran na obranu svojej rodiny,nie nato,aby som nou siel,ci poskytol ju na zabijanie clenov inych rodin v inych krajinach,naco sa ty a tebe podobny sudruhovia podla vasich kecov celkom trasiete.
A povazovat mna (ktory stale tvrdi,ze kazdy vrcholovy politik je bezcharakterna svina)za priaznivca putina,agenta kgb..... :shock: :smich: :smich: :smich: :smich: dobre sa takto zasmiat pred obedom!Ty si vo svojej obmedzenosti ani nedokazes uvedomit,ze jedna vec je prejavit niekomu priazen a druha vec je chladne analyzovat jeho schopnosti.....no co,kazdy ma narok na svoj nazor.Aspon ja to ctim ;-) .

chobotek

#9524 Nový příspěvek od chobotek »

Furt mám problém se vpravit do tvé logiky, zejména té části, kdy se tážeš po odsouzení zločinů USA a našich (?!). To je přesně ten počátek šikmé plochy, kdy se postupným relativizováním dá obhájit úplně všechno a jeden každý krůček obhajoby bude naprosto logický.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.

duchodce

#9525 Nový příspěvek od duchodce »

Zelenáči začínám mít silný dojem ,že s těmi články co tu píšeš ti někdo pomáhá a docela sofistikovaně ,co ty na to?
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....

Zamčeno

Zpět na „Putyka“