Politika, neshody, atd. V
Re: Politika, neshody, atd. V
Ten článek od zelenáča není špatnej, akorát je už starej, pač je z 23.2. a věta kterou vypíchnu už od včerejška neplatí.
cituji:
..."Obavy, že Rusové tuto linii (Luhansko,Doněcko) překročí a budou například bombardovat Kyjev, se nenaplnily."...
cituji:
..."Obavy, že Rusové tuto linii (Luhansko,Doněcko) překročí a budou například bombardovat Kyjev, se nenaplnily."...
"NEMUSÍŠ VŠECHNO VĚDĚT,STAČÍ VĚDĚT KDE TO NAJDEŠ."
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/
Zelenáč : to si vážně myslíš že písemná smlouva v Rusku něco znamená ? Jako že to bude někdo vymáhat v Rusku ? Tak to když si podáš s ruku s Rusem který nebude ze Svobodného Ruska (politická podnikatelská elita) tak to je 100x lepší.
Jinak se neboj zelenáči. Tohle s Ukrajinou a Putinem je pro demokratický svět obrovská možnost. Tuhle zimu překlepeme ze zásobníků. Těch 200 plynu v ČR co je trvalá spotřeba průmyslu na technologické ohřevy dovezeme vždy a uhlí máme když budeme chtít. Ložiska Frenštát , Slaný , Jiřetín bum ...Začneme stavět JE ,no sice to bude 15 let trvat a mezitím skončí Dukovany ale zvládne se to a jinak by se nikdo nerozhoupal a Němci si na jádro také vzpomenou. Železnou rudu a její koncentráty dovezeme z Austrálie atd. atd.
Tohle Putinovo špatné rozhodnutí je možná to nejlepší co se mohlo stát. Evropa , USA , Kanada a Austrálie se spojí proti společnému nepříteli kterým tak jako tak byla Čína a Rusko ale kde kdo se nechal od nich korumpovat. Pod tlakem informací kteří všichni mají protože vědí že Putin chce pokračovat a že Čína chce také expandovat se budou čím dál tím více odstraňovat rozdílné postoje protože jde o všechno a všichni to vědí. Co bylo nebezpečné pro Evropu ? GreenDeal který by enormně zdražil výrobky a život ,snaha vyrábět vše v Asii ? To vše postupně padne. A i když padne svobodná Ukrajina tak něž Stalin utěsní hranice tak mu desítky tisíc lidí uteče na západ a i k nám. Potřebujeme znásobit početně armádu a začít zase vyrábět a těžit a na to potřebujeme lidi. A teď je šance že to budou kvalifikovaní a mladé rodiny a ne ten kvalifikací průměr co tu známe teď . Když by naší armádu posílilo 1000 veteránů ze současné války o nezávislost Ukrajiny tak to má cenu více než 5000 tisíc našich stávajících vojáků. Tyto vojáci budou vědět jak na Rusa a když si vyberou nás jako naši novou vlast tak se může Rus těšit a stejně to bylo při mobilizaci v roce 1938. Tvrdé jádro armády tvořila směs legionářů a carských důstojníků znající tehdejší moderní rychlou válku.
Zelenáči můžu prosím osobní otázku ? Proč ty máš takovou radost když teče krev ? Já mám chvilkama pocit že bydlíš v Petrohradu..
Jinak se neboj zelenáči. Tohle s Ukrajinou a Putinem je pro demokratický svět obrovská možnost. Tuhle zimu překlepeme ze zásobníků. Těch 200 plynu v ČR co je trvalá spotřeba průmyslu na technologické ohřevy dovezeme vždy a uhlí máme když budeme chtít. Ložiska Frenštát , Slaný , Jiřetín bum ...Začneme stavět JE ,no sice to bude 15 let trvat a mezitím skončí Dukovany ale zvládne se to a jinak by se nikdo nerozhoupal a Němci si na jádro také vzpomenou. Železnou rudu a její koncentráty dovezeme z Austrálie atd. atd.
Tohle Putinovo špatné rozhodnutí je možná to nejlepší co se mohlo stát. Evropa , USA , Kanada a Austrálie se spojí proti společnému nepříteli kterým tak jako tak byla Čína a Rusko ale kde kdo se nechal od nich korumpovat. Pod tlakem informací kteří všichni mají protože vědí že Putin chce pokračovat a že Čína chce také expandovat se budou čím dál tím více odstraňovat rozdílné postoje protože jde o všechno a všichni to vědí. Co bylo nebezpečné pro Evropu ? GreenDeal který by enormně zdražil výrobky a život ,snaha vyrábět vše v Asii ? To vše postupně padne. A i když padne svobodná Ukrajina tak něž Stalin utěsní hranice tak mu desítky tisíc lidí uteče na západ a i k nám. Potřebujeme znásobit početně armádu a začít zase vyrábět a těžit a na to potřebujeme lidi. A teď je šance že to budou kvalifikovaní a mladé rodiny a ne ten kvalifikací průměr co tu známe teď . Když by naší armádu posílilo 1000 veteránů ze současné války o nezávislost Ukrajiny tak to má cenu více než 5000 tisíc našich stávajících vojáků. Tyto vojáci budou vědět jak na Rusa a když si vyberou nás jako naši novou vlast tak se může Rus těšit a stejně to bylo při mobilizaci v roce 1938. Tvrdé jádro armády tvořila směs legionářů a carských důstojníků znající tehdejší moderní rychlou válku.
Zelenáči můžu prosím osobní otázku ? Proč ty máš takovou radost když teče krev ? Já mám chvilkama pocit že bydlíš v Petrohradu..
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Slovensko ma kolko 400km, tak to su v cesku coby dub za 10hodFizz píše: ↑pát úno 25, 2022 12:50 pm Fikejz, mají to tak.
Když řekne jedu, jede.
Ted tu doslova vymýšlím práci, aby meli co dělat. Čistí ploty, sklady atd. Nedávno si tak jdu po place a z niceho nic, byli tu. Bez ohlášení. Zitra nebo za tyden bude vojna. No spletli se o 3tydny, já jim loni říkal koncem unora bude pruser u vás, kdyžtak dojeďte.
To jak to tam mají je na dlouhý povídání a na internetu si ti nepřečteš. Ta situace teď je vysledek asi 5tilete politiky podsirani.
Zelenáč je ubohý hlupáček. Může trénovat objetí s líbáním. Az mu budut soldati pokazovat ze tot nět jho, to Vladimírovo... Ono je dost blízko k tomu že chladná politika se změní na poměrování medvědů a údú.
Rad bych podotkl že my to máme od hranic něco přes 400km, k bojům pod 500, Slováci si můžou umazat nulu. Ja bych v Košicích klidně nespal.
Edit: rezervisti. Rentu mají upsanou ale nedostávají. Rak asi tak.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Když sleduji válku na Ukrajině a reakce západu, tak si říkám, co by všechno rusáci museli napadnout, jestli Brusel či Berlín, aby fásli sankce aspoň na všechny banky, ne jen teď na těch 70 % ruských bank, a ještě těch menších, asi aby je to moc nebolelo.
Jsem rád, že 2. sv válka byla v 30. a 40. letech minulého století. Být nyní, tak by skončila vítěstvím Osy Zla, minimálně v Evropě.
Od EU jsem nikdy nic nečekal, při referendu jsem byl proti. Současný postoj Brusele mě utvrzuje v tom, že už tenkrát jsem se rozhodl správně.
Jsem rád, že 2. sv válka byla v 30. a 40. letech minulého století. Být nyní, tak by skončila vítěstvím Osy Zla, minimálně v Evropě.
Od EU jsem nikdy nic nečekal, při referendu jsem byl proti. Současný postoj Brusele mě utvrzuje v tom, že už tenkrát jsem se rozhodl správně.
Atlan , deset hodin asi ne protože to už by byl Kyjev obsazený za dvě hodiny od začátku bojů , no dobře za tři včetně raketových přepadů PVO , kasáren a muničáků . A dál na západ to půjde už jenom pomaleji. Slováci nejsou žádné ořezávátka a Karpaty nejsou rovina u Kyjeva. A tam už budou čekat všichni. Pravda že už to možná začalo když nám ČuK a Geg z GRU vyhodil do luftu Vrbětice.
FSDN: kdo ze tam bude cekat?
FSDN: Takže přestože byl ten obchod v nevalné výši snížil se téměř o polovinu, Předpokládám že to snížení nebylo kvůli nespolehlivosti partnerů, ale kvůli sankcím. A jak sám píšeš, není to zlo v tamních lidech, jednotlivcích. A to je stejné jako u nás.Zlo dělají ti nahoře. A já k tomu dodávám, že si ti západní nemají s těmi východními vůbec co vyčítat. Podívej se na Libii, Irák, Afgánistán (tam byly postupně obě strany), Sýrii ... A Ukrajina, je jen další kulisou pro stejné divadlo. Je to smutné, ale je to tak. Prostí lidé s tím těžko něco udělají. Ne že by to bylo zcela nemožné, ale přiklánět se k některé z velmocí není dobrá volba. Podívej se jaké magory máme ve vedení Uhnije: https://echo24.cz/a/SFKbp/eurokomisar-s ... icke-krize
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
A čo ak my z nášho uhla pohladu nevieme rozoznať čo je demokratické a čo nie. Kreslená postavička z plátna nepochopí rozdiel medzi 2D a 3D, lebo je to mimo jej chápania.
Robím s desiatkami ukrajincov a každý jeden mi vravel, že zrušenie ZSSR bola najväčšia chyba aká sa stala od vojny. Rovnako ako česi a slováci čo s nimi debatujem by znova nechceli delenie republiky.
Fsdn, v rámci možností dobrá predstava. Otázka je na kolik reálná.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Oco
Nikdo kdo vidí jaké reálné kroky západ podniká se nemůže domnívat, že by se mohl nadít nějakého většího zásahu. Vše se děje v intencích: "rozhodně a ostře odsoudíme, pevně se postavíme za... , sankce ano, ale jen aby to nás samotné nebolelo a pokud možno nic nestálo!"
Nikdo kdo vidí jaké reálné kroky západ podniká se nemůže domnívat, že by se mohl nadít nějakého většího zásahu. Vše se děje v intencích: "rozhodně a ostře odsoudíme, pevně se postavíme za... , sankce ano, ale jen aby to nás samotné nebolelo a pokud možno nic nestálo!"
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Tak sa zamysli ci by sa stalo ak by zasiahli? I ked historia nas uci ze naposledy ked nezasiahli aj tak to skoncilo blbo.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Fizz :
Optimista vidí světlo na konci tunelu , pesimista tmu a strojvedoucí dva kretény na kolejích v tunelu
Optimista vidí světlo na konci tunelu , pesimista tmu a strojvedoucí dva kretény na kolejích v tunelu
„Británie a Francie měly na vybranou mezi válkou a hanbou. Zvolily hanbu. Budou mít válku.“ — Winston Churchill
Ti jebe,alebo co?Kde vravim,ze mam radost,ked tecie krv???Keby si vnimal co pisem a nevnimal to,co chces aby si v mojich prispevkoch nasiel,tak by si z mojich prispevkov pochopil,ze nechcem aby tam civili zazivali to,co zazivali civili v srbsku v casoch,ked tam nasi novi ''bratia''(spolu s nami!!!) prinasali ''demokraciu!.
Neveril som,ze putin sa pusti do toho(mylil som sa ,ale on je ako vravim neodhadnutelny a ma to premyslene dopredu) a ked sa uz pustil,dufal som,ze tu operaciu prevedie bleskovo,zajme velenie ukrajiny a je po vojne.Lebo kazde predlzovanie bojov znamena peklo pre civilov.Ja som to peklo vy(poniektori) picusi jebnuti,co sa tu kasate zpoza klavesnic(a nevideli ste deti dotrhane ''humanitarnymi'' minami,rozsypanymi po ''demokratickych'' tisicoch z ''demokratickych'' lietadiel) videl v serbii na vlastne oci a preto nechcem,aby ho zazili dalsi nevinni!!!A ked ho uz musia zazit,nech trva co najkratsie!
A taktiez viem vyargumentovat,kto to peklo sposobil!
Rovnako,ako peklo v odese!
Kde ste boli vtedy???
Ste(niektori) rovnaki pokrytci bez gul a chrbtovej kosti,ako nasi politici!
Nahodil som tu par otazok,na ktore mam nepriestrelne fakty a na ktore som cakal zmysluplne odpovede.Namiesto nich som sa od blbeckov dozvedel,ze som zruda,putinovec......rusky vitac a podobne hovadiny,ale ani jeden zmysluplny prispevok,ktory by vyvratil co len jedinu moju vetu.Diskutovat s takym matrosom je pod moju dostojnost,tak ked nebudem odpovedat na vyblitky poniektorych tvorov na fore,nieje to preto,ze nemam nato argument,ale preto,ze si sam seba moc vazim nato,aby som sa s takymi tvormi zahadzoval .
Kurrrwa,som sa volako nasral.....ale spomenul som si na podoby tych deti v serbii pred rokmi a prislo mi blbe.To ostane v pameti navzdy .
Kluci mají povinnost reagovat na ŘÁDNĚ DORUČENÝ, povolávací rozkaz.
Zatím se nic takového neděje. Otázka je jak se bude prokazovat řádné doručení/nedoručení.
Zatím se nic takového neděje. Otázka je jak se bude prokazovat řádné doručení/nedoručení.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23