šarkáň a ostatné ocove hračky
Re: šarkáň a ostatné ocove hračky
No ja jazdím viac na ten hydraulický , na friťák sme jazdili ako oknári, len na ten firma kúpila v UK filtrovaciu stanicu.
Vedeli by ste mi niekto pomôcť s prekladom týchto štítkov?
Moj telefon tú aplikaciu na preklad z fotiek nezvládol.
A som z mojho japonca dezorientovaný . podla všetkého by to mala byť D265F teda kopia Yanmara 265F. Ale všade pri týchto traktoroch uvádzajú trojvalec motor a tá moja je štvorvalec. Tak ja neviem.
Moj telefon tú aplikaciu na preklad z fotiek nezvládol.
A som z mojho japonca dezorientovaný . podla všetkého by to mala byť D265F teda kopia Yanmara 265F. Ale všade pri týchto traktoroch uvádzajú trojvalec motor a tá moja je štvorvalec. Tak ja neviem.
Já snimi topím již pátou sezonu.Spaluji je v kotli OPOP.Jsou z truhlárny,ty co jsou smeteny ze země a tudíž nevhodné k briketování.Výhřevnost je veliká,kotel 2O kW se dost často vaří.A to mám k němu ještě 300 l bojler.Každý týden si z tý truhlárny odvezu cca 20 pytlů objemu 70 l.
To je ten polskej?
OPOP H 420 kotel na uhlí a dřevo.Výrobce Val. Meziříčí třída 3 pro dřevo a 4 pro uhlí.
Tenhle kotel má kluk co mu občas dělám ingredience na špalíkovač. Má jeden v kterém topí a druhej novej jako uloženku. Nevím jakej má výkon, to jsem se neptal. Ale je s ním nadmíru spokojenej, proto koupil ten rezervní. Topí v něm jen dřevem. Od pilin, hoblin, štěpku až po kusové dřevo. Povídal to samé, když je suchá štěpka a prosype to suchejma pilinama, hoblinama, kotel by nejraději vypochodoval z místa. Je s ním náramně spokojenej.
Veď hej, zdražuje rýchlejšie ako ja stíham šetriť Vlani začiatkom leta boli za 1050eur.
Vidíš a zdali sa drahé
Veš to stále len chytám psa za chvost.
-
A co keby si ho vyrobis doma ten nakladac . sustruh mas a pomalicky ho vyrobis zvarat vies tak dotoho
Ten je pekný , zavolám tam, ale bojím sa, že na neho mi vreckové stačiť nebude.