Celny nakladac na japonca

Kubota, Mitsubishi, Iseki, Jinma, Mahindra,...

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
ovesnyvk

Re: Celny nakladac na japonca

#166 Nový příspěvek od ovesnyvk »

Jak máte ty nakladače upěvněné pod traktorem ? Může sem někdo hodit fotku ? Díky

brigadnik
Kontaktovat uživatele:

#167 Nový příspěvek od brigadnik »

Šéďa

#168 Nový příspěvek od Šéďa »

Já mám mišáka a měl jsem na rámu přípravu, tak jsem to na to jen přišrouboval. Nakladač byl ale z iseky, tak jsem musel trošku upravit nakladač.
Obrázek Obrázek Obrázek

ovesnyvk

#169 Nový příspěvek od ovesnyvk »

To máš pěkně vymešlené, my máme výpalky a komplet, ale uchycení děláme se svařování dvou silných plechů na průměr min 10mm a propojím to jeklem. Pak dám fotky :)

salwator

#170 Nový příspěvek od salwator »

ozivim trocha temu.
zacinam vyrabat aj ja konecne celak na Yanmara. Nejaky material som uz nachystal, spodom pojde joklovina 120x60x5, na tu budu pripevnene dalsie upevnovacie prvky k ramu traktora. Na spodu jokloviny som musel kusok vyrezat aby tade presiel kardan k prednym kolesam.

Obrázek
na tejto fotke predpokladam ze cervenym oznacene miesto je na pripojenie podviazania celaku, su tam zavity M12 hlbka 25, pekne boli aj zakryte gumenymi krytkami aby sa tam nedostal bordel :) To zelene oznacene by som chcel ale vediet ci mozem odrezat, je to len v jednej polovici, uplne nesumerne a zavadzia mi to trochu aby som dal ten jokel co najvyssie.

Na tejto fotke z druhej strany to bude lepsie vidiet:
Obrázek
ked tak by som to rezal postupne tenkym kotucom na viac krat nech nieco vnutri neprehrejem... :-/
ta skrutka oznacena modrym (co popravde neviem na co je) bude mat pre istotu v jokli vyrezanu dieru nech sa da k nej dostat.

Takze- mozem ci radsej nie? :zapomel:
Jano a Mara- Yanmar F195

RoKur

#171 Nový příspěvek od RoKur »

Když už jsi ten jekl vyřezal, tak to už ho můžeš rovnou rozřezat a uchytit ho pouze do toho uchycení.
Mitsubishi MT21 - čtyřválec
Ostrovní FVE: mono 2Sx3P 320W (1900W). Regulátor Epever Tracer6415AN. Baterie Pb 48V/300Ah, LiFePo 285 + 200Ah 16 článků. Měnič (čína) sinus 3200W + 6000W/48V
Solární deskové termo panely KPS11 4ks 1800W (7200W)

pietrobs

#172 Nový příspěvek od pietrobs »

rokur presne to napadlo aj mna...takto vyrezany jokl je ohromne oslabeny potom lepsie je dat radsej hrubsiu pasovinu.

salwator

#173 Nový příspěvek od salwator »

tak som nakoniec vyrezal cast na traktore, ale len kusok, vacsina tej dlzky isla dole z jokla, ten som potom dovnutra vystuzil pasovinou hr. 10 na kant. to bude dalej zosilnene...

Obrázek
Jano a Mara- Yanmar F195

Odpovědět

Zpět na „Asijské stroje“