Zplynovací kotel

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
Atlan
Kontaktovat uživatele:

Re: Zplynovací kotel

#346 Nový příspěvek od Atlan »

Joe66 píše: úte úno 08, 2022 10:22 pm U nas mozes mat zatial kotol aky chces a ked neobtazujes okolie tak aj palit co chces :D Kamaratovi pri kolaudacii len pozreli na stitok kotlika a ani sa neobtazovali nieco aj citat n nom alebo fotit . Ze zatial sa da . Ale vy ceski bratia ste papezsky ako papez . Ale keby mi niekto prikazal vyhodit jednoduchy prehorievaci kotlik ktory ide ako draha tak ho poslem do riti a ani cez dvere nepustim :pohlavek: A v dnesnych nestalych casoch s energiami tak duplom :vysmech:
Eu chce aby sa znizili pevne castive vo vzduchu, to ze nasi neschopaci to este nestihli aplikovat do praxe..... Tak pockaj dockas sa.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

Joe66

#347 Nový příspěvek od Joe66 »

A co? Budes chciet robit kontrolora :D ? Lebo na niektorych adresach by ti nic nepomohlo-ani ockovanie 5 tou davkou a boli by asi tvoje posledne :smich: :D

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#348 Nový příspěvek od Atlan »

Neboj sa o to sa postraju obcania, co nemaju chut cuchat tie smrady z komina.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

jara1303

#349 Nový příspěvek od jara1303 »

Zdar kluci,
nemate prosim nekdo znameho ve firme Blaze na kotle. Sidlo Lipnik nad Becvou. Potrebuji protlacit, poposunout termin na kotel pro me. Termin mam az 20.4. a 31.3. me konci kotlikovka...
Dekuji za pomoc..
Jara

Tomas6

#350 Nový příspěvek od Tomas6 »

Je zkus kontaktovat a vysvětlit jim problém s tím že pokud to nestihneš, tak si celý kotel můžou strčit do... Ono to někdy celkem funguje. Já teď řeším nákup nové hrabačky, tady jeden prodejce za humny, že nemá a když objedná tak bude dražší minimálně o 25% a že teda jadnu někde vyštrachá, ale bude ne o 25, ale jen o 15% dražší a bla bla bla... Jsem oslovil další dvě firmy, jedna byla o asi 12000kč levnější, oproti uplně první cenovce, sice někde u opavy, ale to by zas tak nevadilo, tak jsem tomu prvnímu hodil tu levnější nabídku do mejlu a za dva dny měl rázem další kus na skladě a ještě o 500kč levnější jak původně.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233

chobotek

#351 Nový příspěvek od chobotek »

Oni se stěhujou. Takže bych řekl, že výroba bude mít celkově lehký skluz. U té Trnávky to stavěli od jara, jezdil jsem kolem. Za tu dobu nebyla správa silnic schopná odstranit několik děr v okolo vedoucí dálnici - dali tam značku a omezenou rychlost.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.

jara1303

#352 Nový příspěvek od jara1303 »

Volal jsem tam a vysvetlival problem, nechtel ani cut ze maji skluz 800 kotlu pro milionove zakazniky, tak zkousim vsechno....
Dival jsem se na ty jejich kotla a su z nich nadseny. Jeden jsem videl i nazivo s 1,5m3 akucku... bomba.
Ale ta cena , to je taky bombs...ale co uz...

ITS

#353 Nový příspěvek od ITS »

Odkaz nám nepasuje, předpokládá kotel vyrobený firmou a nikoliv důchodcem kdesi za Vsetínem.

ITS

#355 Nový příspěvek od ITS »

To mně jen přeskočila stránka a byla to reakce na Chobotkův odkaz.
A Ty máš vařit kotel a ne Evo2.

fronterman

#356 Nový příspěvek od fronterman »

Viete z akej hrúbky plechu sú kotle Blaze vyrobené?
Keď nejdem oproti, tak aspoň vyčnievam z radu.

radas

#357 Nový příspěvek od radas »

někde ta tloušťka uvedená byla , ale nepamatuji si to. blaze mám první sezonu v kombinaci s aku nádržemi a jsem zatím plně spokojený. 25 kw + 2x 750 L aku + 300 l tuv vytápím 2 bytové jednotky klasikou litinové radiátory. teplota do topení 47 C přikládám 1x denně plný kotel a při nynějším počasí to ohřeje vodu na cca 24 H prosinec byl chladnější tam jsem ještě přikládal navíc cca 1/4 kotle. spotřeba ze prosinec cca 3 prostorové metry větví a rozbitých palet, leden cca 2,5 metru. zatopit jde kusem zapáleného kartonu, nájezd na plný výkon cca 15 minut.

jara1303

#358 Nový příspěvek od jara1303 »

Čao, mozu ti zavolat, posles me číslo telefonu.
Dik
Jara

wlcoun

#359 Nový příspěvek od wlcoun »

Jaký máš typ Blaze Hormony?

Odpovědět

Zpět na „Dům a stavba“