CO JSTE DNESKA DĚLALI III
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI III
Karle, ten šroub má krásně zaleštěné hrany, protože běhal, takže to bude v pohodě, ale asi mě čeká ještě jedna matice i se šroubem a tam to určitě strhnu.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Podívej se po netu zda se nevyrábí šroub matku si uděláš Jak je dlouhej ? Pokud je delší budeš muset použít pojízdnou lunetu
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Bohužel nevyrábí. Tabulkově existuje, ale není nikde k sehnání. S tou lunetou samozřejmě počítám. Myslíš že může být z 12050 ?
Může běžně se dělá z 11600
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Tu nemám.
Potrefená husa se vždycky ozve. Nevím, co Tě žere.
Bourač: děkuju. Kdybych sem dal fotky toho co jsem všechno dotáhl, tak by spoustu lidí nechápalo. Tohle je jen hodně slabý odvar ...
Britt: takový věci pouštím za hlavu, jinak bych se zbláznil. Teď mám doma karanténku, tak si užívám dílnu.
Tři hodiny se trápím s výměnou lanka plynu na bagru.Asi mě štrejchne.
Ja sa od rana serem so snehom.Volako nam ho nadrbalo vyse kolien .
plynový (a jiný) lanka v bovdenu učím správnému fungování pomocí trychtýře, svěráku a oleje. Trychtýř připevním izolačkou na konec bovdenu, pověsím to někam vysoko a zaliji olejem. Dole pohybuji lankem dokud olej nezačne vytékat.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Zelenáč: včera jsem jel po týdnu ze služebky - od Domažlic. Tam na pohodu, nejhorší od Klatov do Strakonic. V Písku ani vločka. Dojel jsem domů. Volá šéf, že mám zůstat v pondělí doma. Zalezl jsem asi v pět do dílny, kouknu ven a chumelenice. Už to zase všechno roztálo.
Vitex: kde je zádrhel?
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Lanko a bowden jsou promazány,problém je v tom,že jsem chtěl konec zacínovat a někde jsem prodrbal HCL i kalafunu.A pájku taktéž.Raději mě poraďte,jak mám ze hydraulického systému dostat těch cca 30 litrů oleje.V nádrži je vyměněn.Samozřejmě to můžu honit pořád dokola a nepřetržitě měnit olej,protože ho mám dost.Jenže čeho máš nejvíc,s tím musíš šetřit.
Stanik,ti normalne zavidim!Ja som sa pred chvilou vratil domov.Odskocil som na hodinu pozhadzovat sneh(400mm) z navesa aby som zajtra nemal moc a uz je vo dvore dalsich 10 centakov.A to bol poobede vyhrnuty docista .A zas zacina fest padat.
Vitexi,na dehacku(u sukromnika) sa olej v systeme meni tak,ze sa piestnice vysunu nadoraz,potom sa povolia holendre na kockach,aby piestnice pri vracani vytlacili co najviac oleja von,potom sa holendre prikrutia a povolia sa hadice na piestnicovej casti valcov a piestnice sa zas vytlacia na doraz.Takto sa da vymenit dost podstatna cast oleja.Samozrejme aj tak tam ostane cast stareho....ale ked majitel pozera na kazdy liter noveho,co tam musi naliat....
Vitexi,na dehacku(u sukromnika) sa olej v systeme meni tak,ze sa piestnice vysunu nadoraz,potom sa povolia holendre na kockach,aby piestnice pri vracani vytlacili co najviac oleja von,potom sa holendre prikrutia a povolia sa hadice na piestnicovej casti valcov a piestnice sa zas vytlacia na doraz.Takto sa da vymenit dost podstatna cast oleja.Samozrejme aj tak tam ostane cast stareho....ale ked majitel pozera na kazdy liter noveho,co tam musi naliat....
Naposledy upravil(a) zelenac dne sob led 22, 2022 6:01 pm, celkem upraveno 1 x.
Na cinovani používám jako předehru pastu na pájení měděných trubek, kalafuna se může zahrabat.
Pokud komplet náplň leda tak že zpátečku dáš mimo.
Pokud se s tim chceš fakt drbat vyjedes písty nahoru, a povolis a vypustis tu spodní plnou čast, to pujde vlastní vahou. Tak se to dělá když je treba voda v oleji aby jsi toho dostal ven co nejméně.
Pokud komplet náplň leda tak že zpátečku dáš mimo.
Pokud se s tim chceš fakt drbat vyjedes písty nahoru, a povolis a vypustis tu spodní plnou čast, to pujde vlastní vahou. Tak se to dělá když je treba voda v oleji aby jsi toho dostal ven co nejméně.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Kym som datloval a upravoval,napisal to dobre Fizz.