Epidemiologie v akci...
Re: Epidemiologie v akci...
Všichni tomu chodíme naproti, jen co se ráno probudíme. Jen někomu se za den nic nestane.
Je těžké se s tím smířit, že vás podvedli, že jste naletěli, že jste chtěli klid, že jste chtěli mít výhody, že jste chtěli být NESMRTELNÍ.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/koro ... ource_zone
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/koro ... ource_zone
Já nebudu nesmrtelný , na mě čekají doufám ,že tam budou i a čerti budou matit ...už jsem tam nakoukl Ale nechci je tam nakazit
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....
Pěkný, ilustrovaný komentář.
Podle toho co psala sama Horká tak nakazit se chtěla především proto, aby mohla opět svobodně žít! Omezení neočkovaných ovšem není výmysl antivaxerů, takže když si jen na chviličku představíme, že u nás vládne někdo, kdo jednu skupinu občanů nediskriminuje, nechala by se i pak nakazit? Měla by k tomu důvod? Jaký?
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Nakazenie je len otazka casu....
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Bomba. Tak slušní lidé v Rakousku už to definitivně rozhodli a nenechají se antivaxerskou bandou nadále ohrožovat a vydírat. POVINNÉ OČKOVÁNÍ a fertig kámo. Od února panáčci.A co vzkazuji blouznivcům našich čecháčských hor a strání?????Bang do vašich pyšně zvedlých frňáků, páč jen megahard direkt ala jmenovec (můj pochopitelně) Chuck Norris vás donutí se chovat jak homo sapiens a ne jak dezorganizovaný prvok bez CNS....jo a ve Francii vás ani nepustí do knajpy na chalku vy chytrolíni....můžete tam vysvětlovat do halelujah ty vaše bludy až jim konečně někdo uvěří, třebas aspoň vy....blbý có???!!!nějak se vám v tý zatrolený Evropě nedaří dál a dál šířit ty vaše bláboly podložený poznatkama vědkyně Máni ze sámošky ....anebo to byla legendární Růžena z prasečáku ze SlunceSeno3????
Teď, teď, teď tu byl. Museli jste se potkat.
čuku:kolikrát se stydím ,že jsme ze stejného okresu....
V Rakousku zákony neschvaluje parlament? Nebo to je jen formalita? Já jen, že je to pořád jen vládní návrh, proti kterému je pouhých 51% tamních obyvatel.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
sem netušil že rakouskej ministr sociálních věcí má v týmu lidi z kmene chucků a atlanů
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Chucku, tvuj jmenovec Chuck Norris je mimochodem také pěkný sobec, protože skutečně účinná vakcína pro lidstvo by mohla být zhotovena pouze z jeho krve.
Na mě se nemusí řvát , mě to stačí říct 16x.
Hned v úvodu je tam psáno:
Nehledě na to, že i kdyby to parlament schválil (proti vůli většiny voličů) tak jsou další způsoby, jak takový diskriminační a předpisům Unie odporující předpis zrušit.
To na moc fertig nevypadá.Upozornění: Tyto informace se týkají aktuálně platného návrhu zákona o očkování proti COVID-19, který je v současné době v legislativním procesu parlamentu. Zde dostupné informace jsou průběžně aktualizovány. Vyhrazujeme si proto právo na změny!
Nehledě na to, že i kdyby to parlament schválil (proti vůli většiny voličů) tak jsou další způsoby, jak takový diskriminační a předpisům Unie odporující předpis zrušit.
Demokracii už v Rakousku zrušili, jako přežitek.