Mirkův traktorek
Re: Mirkův traktorek
Cau...prosímtě na kolik jsi zkracoval zadní PV3S nápravu?..
Mě to po proměření při použití těchdle disků(12,5cm zahloubení od vnitřní strany)...což je mám a použiju je, vychází zkrátit nápravu na 126cm na dosedací plochy bubnu.
Mě to po proměření při použití těchdle disků(12,5cm zahloubení od vnitřní strany)...což je mám a použiju je, vychází zkrátit nápravu na 126cm na dosedací plochy bubnu.
Ahoj, čo tu nového?
- traktorfanda
Ahoj co nového.
- jirkamiller
Zdravím tě pěkný traktor nemáš nějaký výkres na ten čelní nakladač předem děkuji za odpověď
mira1150 píše: ↑pon říj 14, 2013 9:29 pmVentor píše:Ahoj, moc pěkný trakturek, nemáš někde fotku a popis zadní vývodové hřídele ( řešení)
Tady je to tak nějak vidět. Nějak jsem popropojoval části kardanu ze š1202 co se mi váleli doma. ozubená kola a řetěz jsem chtěl původně použít pro převod k přední nápravě ale pak jsem vyrobil tu ozubenými koly. Tak jsem je využil takhle.
Miro, kolik ma takto zapojeny VH otacek a netoci se opacne ?, ja ho mam pres rozvodovku do rychla a ma cca 300 ot
Jeste jak zasklene z ceho mas okna, mas to do gum nebo na silokon, lepena nebo, kalena.
Muzes prosim udelat fota kabiny a strechy kabiny...
Ahoj. Vývodovým hřídel se točí obráceně než na origo traktorech což jsem při stavbě traktoru nepovažoval za důležité ale je pravda že kdybych to dělal znovu udělal bych tam převod pro změnu směru. Jinak otáčky jsou podle zařazeného převodu a otáček motoru ale při 5 a 1000 otáčkách na motoru je to zhruba 500. Kabinu jsem taky nevyrobil úplně nejlíp, na začátku jsem jí měl na rámu na pevno což bylo úplně špatné pak jsem ji dal na silenbloky ale jsou moc tuhé přemýšlím že ji přidělán na nějaké pořádné odpružení a celou ji předělán. Skla mám teď lepené ale to bych taky asi dal do gum.
Môžeš mi povedať z čoho si použil vzduchový filter k motoru?
- traktorfanda
mě to přijde jako kompletní přestavba, zůstalo tam něco bez větších úprav?
Na zadní nápravě jsem nic nedělaltraktorfanda píše: ↑stř pro 29, 2021 8:25 pm mě to přijde jako kompletní přestavba, zůstalo tam něco bez větších úprav?
Vieš mi dať aj odkaz kde si ho kompletný kúpil
- jirkamiller
zdravím pěkná práce chtěl bych se pozeptat výkres od čelního nakladače nemáš
Bohužel už nevím kde jsem ho koupilo, tohle není úplně přesně ono ale je to skoro stejné.
https://www.nekvinda-obchod.cz/produkt/ ... egorie=659