kotel Stropuva
-
Re: kotel Stropuva
Našel jsem i nabídku přímo v Litvě: https://www.sildymokatilas.lt/kieto-kur ... opuva-s30u
Pozri videa na youtube ako to rusaci vyrabaju v domacich podmienkach a z poriadneho matrosa-nie ako original z 3mm tenkeho plechu a pozvaras taku ruru aj doma
-
Kolega v praci ma tento kotol nejakych 6r a na moj vkus sa v nom uz vela krat hrabal. Toto leto dokonca menil celu vlozku. Zasa vyhodu mal, ze tu vlozku mu zakruzili v miestnej kovovyrobe. Ked to ale porovnam s mojim atmosom, tak jeho kotolna je vyrazne zadymena a nepouzitelna na iny ucel. U podtlakovych ventilatorov, pokial sa nerobia nejake zverstva, tak kotolna je kulturna miestnost. Len tak zo zvedavosti som si klikol a S20 je cca 1850e a atmos dc22s je okolo 2000e. Cakal by som, ze tento kotol vzhladom na úroveň bude výraznejsie lacnejsi. Ale tak svoj trh ma tento vyrobok a tak je to dobre.
-
Ahoj pratele topici. Po 5 letech provozu kotle Stropuva U 20 Kw chci rict, ze nemam zadny problem s provozem kotle. Problemy jsou jen z clovekem, co dela revize kotlu. Po tel. dohode svatosvate slibuje navstevu (kontrolu) a skutek utek??? Uz aby tady byla jina firma, ktera by tyto kotle dotahla technicky az do konce. Chci znova pozvat kazdeho, co ma pochybnosti o teto plechovce, at se prijde osobne podivat, jak cela vec funguje. J.Sivan tel.777125234
Zdravím p.Sivan, nie ste vy náhodou pán J.S. z fóra vylepšení viadrusu na Energoportal?
J.S by si nikdy Stropuvu nekoupil. Ten má doma Viadrus U68
„Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe."
Veď to mi bolo divné, ale zas JS už dávno na energoportáli nič nenapísal. Hádam ešte žije. bol mi veľkou inšpiráciou.
Před rokem jsem si s ním psal. Na energoportálu přestal psát,protže už neměl na ty urážky náladu,ostatně jako mnoho jiných uživatelů...
Energoportál bylo kdysi dobré forum,ale pak tam začali psát paka,kteří jenom prudili a to hodně členů nebavilo,tak to tam zabalili...
Energoportál bylo kdysi dobré forum,ale pak tam začali psát paka,kteří jenom prudili a to hodně členů nebavilo,tak to tam zabalili...
„Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe."