Čím se vlastně živí fandové traktorù v ČR ?
- bastardtraktor
No já takové lidi co nemaj rád Poláky nezmam - jsou to asi takový hovada, který nemaj radi nikoho. Mít nìco proti polákùm, ale neni rasizmus, protože Poláci a Èeši jsou stejná rasa, musí se to oznaèit jako xenofobie - tedy strach ze všech cizincù - takový lidi pak nemaj rádi nikoho kdo neni od ních ze vsi, nenossí stejný úèes a neposlouchá stejnou muziku, nepije stejný pivo a nefandí stejnýmu manèaftu. Ale takový pitomci vìtšinou ani neumìj klickat myší.
ooooooooooooo
- Petr Matula
- Kontaktovat uživatele:
Není problém, akorát potøebuješ ARCHICAD 11, abys to spustil a ktomu slušné PC. Já mám naprojektováno okolo 15 domù, ale bohužel je to "zamèený" ve škole. Nevím, proè si to nemožem poslat domù. Asi chtìjí korygovat naše autorská práva nebo co. Taky je blbý, že projekt otevøeš jen v té verzi ve které byl vytvoøen. Ale jinak ti mùžu nìco sesmolit, ale vidìl bych to spíš na roubený objekt, z dùvodu vazeb kce. a vložení izolaèní vrstvy a "estetiètìjšího" interiéru. Ale zvenku se to klíïo mùže tváøit jako srub.bastardtraktor píše:To bych ti pøál, by se sruby na našem trhu uplatnili, ale stavební trh je pøíšernì konzervativní zvláštì u nás, V americe jsou sruby rozšíøené i ve stejných klimatech, jako je u nás, ale Èeši prostì namj ke srubùm dùveru. Èeši chtìj beton a cihly. Nebo tøeba u nás chtìj lidi furt obrovský sklepy - sežere to kvanta betonu - to je v americe jen vyjímeèné. Byla tu už brzo po pøevratu øada pokusù cizích firem u nás zaèít stavìt nìjaké stavebnicové sruby, ale moc se jim nevedlo skonèili u individuálních staveb pro "excentrické" osobnosti - ty bys mohl uspokojovat. Èeši spíš skousnou nejakou kašírku - døevené rámy s døøevodeskami co se omítnou a tváøí se jako zdìné domy. Ale tøeba prorazíš.
Mì by se líbilo postavit si na zahradì malièký sroubek jako saunu - tradièní ruskou baòu - tøeba by tohle lidi chtìli a mohl by jsi s tím prorazit ve vìtším.Mohl bys mi nejaký snadno mými prostøedky realizovatelný saunový sroubek "nakreslit"
Jinak sem se pøesvìdèil o tvém tvrzení, že skelety frèí víc na loòské krajské soutìži projektantù. Prej se tady sruby nechytnou, tak podpoøej skelety. Ale nakonec vyhrála holka se stánkem na ovoce...
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
- bastardtraktor
No tak takový program nemám. Mam tak akorát základ a nìjakou grafiku. Jedinì kdyby jsi to prosím vytiskl a poslal - ale stejnì mi jde víc o to, jak by mely vypadat detaily a spoje , aby to bylo proveditelné kutilsky. Tøeba mi pošli fotky èi adresy stránek, kde jsou vidìt nejen ty sruby èi roubeniny vèetnì detailù spojù - mìla by tam být sauna 2,x2,5m a pøedpokoj.a komín.
Co se týèe stavaøiny jsem jen vyuèený betonáø+mat. a mam nedokonèený studium stavaøiny na èvut. Nedìlal jsem to. v 90,letech jsem mìl soukromì já sám na sebe malou na stavaøinu specializovanou reklamku a dìlal jsem hlavnì 3 èasopisy od ABFky - tech Z.....ù, co poøádaj ForARCHy. A pro nìkteré klienty a proidukty jsem dìlal kampanì. Odtud znam jak dopadaly nadšené snahy stavìt masovìji projekty typových srubových staveb.Tøeba Palis Plzeò meli projekty,technologie na ty stavby , ale dnes jsou z nich nejvìtší výrobci døevených houpaèek a prolejzaèek v Evropì - pro baumarkty a pod.
Co se týèe stavaøiny jsem jen vyuèený betonáø+mat. a mam nedokonèený studium stavaøiny na èvut. Nedìlal jsem to. v 90,letech jsem mìl soukromì já sám na sebe malou na stavaøinu specializovanou reklamku a dìlal jsem hlavnì 3 èasopisy od ABFky - tech Z.....ù, co poøádaj ForARCHy. A pro nìkteré klienty a proidukty jsem dìlal kampanì. Odtud znam jak dopadaly nadšené snahy stavìt masovìji projekty typových srubových staveb.Tøeba Palis Plzeò meli projekty,technologie na ty stavby , ale dnes jsou z nich nejvìtší výrobci døevených houpaèek a prolejzaèek v Evropì - pro baumarkty a pod.
ooooooooooooo
Já mám SRUBY jako maturitní práci vèetnì projektu nízkoenergetického a nízkonákladového projektu, tak jestli na to nespìcháš, tak bych to mìl mít do vánoc hotové. A potom ti mùžu poslat své 80ti stránkové dílo i s konkrétním øešením domu i tøeba tvé sauny.
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
- bastardtraktor
- olin
Tak Petane, teï Tomáš vyzvídá a až z tebe vytáhne veškerý technologický postupy plus rùzný projekty saun, tak rozjede byznys. To pak budem všichni èumìt, až se z muzea stane saunový studium a Tomáš bude mít evropskej saunovej monopol, protože to rozjede tak že se veškerá konkurence sesype jak domeèek z karet....
- bastardtraktor
- martinPec
- Kontaktovat uživatele:
Taky prispeju se svou troskou do mlyna. Maturita v oboru elektro slaboproud. Stavel jsem si doma radia,zdroje a vse co melo elektronicky soucastky. Pak sem se zivil pred vojnou jako technik PC a pak vojna, po vojne zelezarny s ukrajincema v Chomutove a ted jiz 4 roky fizl a myslim ze to bude dozivotni zalezitost. Sice prace nic moc ale bavi me to.
- kysmen
- Kontaktovat uživatele:
nehraješ nahodou u katapultu na sólovku?
JEDE TRAKTOR JE TO ZETOR JEDE DO HOR ORAT BRAMBOR
http://kysmen.wordpress.com/
http://kysmen.wordpress.com/
- Pavel M461
- Kontaktovat uživatele: