Trusty Bentley JAP LONDON
Moderátor: DYK
Re: Trusty Bentley JAP LONDON
Rozborka motoru nebyla,motor šlape,to jsme vyzkoušeli,jen vyčistit karburaci,přetěsnit vše co jde a jinak se do toho hrabat nebudu radši.
Janka Radotín, Trusty Bentley JAP London, Tj-6,5-1,Tj-5, PF-62, ŽtM-107-H-2, Zetor 15, Deutz D25, Traktorbagr Predátor a další...
- bastardtraktor
Houby !Žebrák píše:Tak už jen motor,kola a je hotovo
v krátké době jste dokázali kus poctivý práce
a já se normálně stydím
Všechna čest
Tomáš
ooooooooooooo
Když máš chuť,tak to jde.Je kdyby nebyla další práce!
Janka Radotín, Trusty Bentley JAP London, Tj-6,5-1,Tj-5, PF-62, ŽtM-107-H-2, Zetor 15, Deutz D25, Traktorbagr Predátor a další...
Tak jsme zase o kousek dál... Motor je připraven na lak, do neděle by měl být hotový. Pneu bohužel není originál.
- bastardtraktor
V Irsku jsem vyfotil takovýhle vraky frézy či spíš sekačky OXFORD ALIEN
a meli na tom OD POHLEDU taky takový gumy, jako máš - myslím, že tam máš přesně takový styl gum, jak tam maj být. Nemáš sice tu značku, ale ta už se jistě ani nedělá.
Tohle ale má nádherný ty litinový disky.
Ten v trávě - ten byl zarostlej a sotva vidět v trsu trávy - musel jsem ho z tá trávy vykulit
Bylo to u moře, takže rezavý jak liška od slaný vody a vzduchu
s tím nádherným psem, který tam volně byl jsem se nějak zkamarádil - dal jsem mu ještě čeký chleba, který mi ztvrdl a on tam pak se mnou všude po pobřeží celej půlden chodil a lezl . Byl hodnej, chytrej a přítulnej - no a nádhernej.
Pak jsem se s ním loučil se stejným pocitem, jako s nejakým přítelem
a meli na tom OD POHLEDU taky takový gumy, jako máš - myslím, že tam máš přesně takový styl gum, jak tam maj být. Nemáš sice tu značku, ale ta už se jistě ani nedělá.
Tohle ale má nádherný ty litinový disky.
Ten v trávě - ten byl zarostlej a sotva vidět v trsu trávy - musel jsem ho z tá trávy vykulit
Bylo to u moře, takže rezavý jak liška od slaný vody a vzduchu
s tím nádherným psem, který tam volně byl jsem se nějak zkamarádil - dal jsem mu ještě čeký chleba, který mi ztvrdl a on tam pak se mnou všude po pobřeží celej půlden chodil a lezl . Byl hodnej, chytrej a přítulnej - no a nádhernej.
Pak jsem se s ním loučil se stejným pocitem, jako s nejakým přítelem
ooooooooooooo
- bastardtraktor
Hergot jsem strašně sentimentální
ale
s tím psem mi bylo tak dobře, že se mi chce znova brečet, když si vzpomenu na to loučení.
Když jsem s ním půl dne tou přírodou a vlály mu ty chlupy, a šel všude za mnou a nechal se obejmout pomazlit v tý hřívě.
Nikde tam nebyli lidi - jen ten pes !!!
ale
s tím psem mi bylo tak dobře, že se mi chce znova brečet, když si vzpomenu na to loučení.
Když jsem s ním půl dne tou přírodou a vlály mu ty chlupy, a šel všude za mnou a nechal se obejmout pomazlit v tý hřívě.
Nikde tam nebyli lidi - jen ten pes !!!
ooooooooooooo
aaa tak trusty uz bude brzo hotova a pak prijde na radu tj 6,5...bastarde a to sa jak stane ze tak lezi negde v trave zarostla freza? to ju odhodija jak na smetak a nebo "namiste umrela pri praci" a uz ju tam nechali
- bastardtraktor
No to je tam běžný ..kenybz píše:aaa tak trusty uz bude brzo hotova a pak prijde na radu tj 6,5...bastarde a to sa jak stane ze tak lezi negde v trave zarostla freza? to ju odhodija jak na smetak a nebo "namiste umrela pri praci" a uz ju tam nechali
toulal jsem se vloni v Irsku tejden a tý opuštěný techniky jsem tam viděl tolik, kolik jí tady nepotkám za pár let.
Alle těsne po v 1991, kdyžjsem tam byl tři neděle , tak tam toho bylo ještě víc.
/žasná scénerie - vřesovištní louky , na ní se popásyly volně koně a mezi tím sem tam nejakej rezavej stroj - 3 traktory, prastarý náklaďáky asi zbytyk po těžbě rašeliny - už ani nebylo poznat jakou mely barvu - jen rez.
Nicméně zrovny tyhle frézy Oxford byly jinej případ. Na té první fotce těch fotek psa je vidět v pozadí dům jak u něj parkuje můj náklaďáček - to bylo nejaký opuštěná - zavřený turistický centrum / informace, hospoda a tak / no a poblíž okolo pobřeží tam měli asi výstavku starých zemědělských strojů - bylo tam toho daleko víc. No a za nějakou dobu jim to zarostlo v těch trsech včetně laviček a tak.
Bylo to tam nádherný, ale tak nejak zvláštně smutný a do toho ani živáčka a jen ten pes
ooooooooooooo
Pěkný fotky,tam by se mi líbilo,ty litinový disky vypadaj fakt luxusně,ale ten zbytek!Takový škody!
- bastardtraktor
našel jsemnáhodou
a vzpoměl si na Tebe
dobové foto
a článek
http://www.badsey.net/past/trusty_tractor.htm
a vzpoměl si na Tebe
dobové foto
a článek
http://www.badsey.net/past/trusty_tractor.htm
ooooooooooooo
Pěkný,ten vozík asi nebude originál,Trusty nemá vývod na pohon rotačních strojů!v sobotu jsme přivezli k Trusty originál disky a pluh!Motor je na dílně,zítra ho tam snad nandáme,dneska nebyl čas.počasí na ho...,nějak nemám náladu a to mě čeká TJ!
- bastardtraktor
V tom článku taky píšou, že ten vozík je domadělaný tedy, že včetnně kol je vyroben z auta
ooooooooooooo
Já jsem si to nepřekládal,jenom jsem to přelítl očima,nějak vůbec nic nestíhám!
No tak jsme zase o kus dál...
Detail originální stahovací pásky:
Detail originální stahovací pásky:
- bastardtraktor
Děláte to pěkně a ůžasně rychle vám to jde
Musím ale říct, že se mi ta tmavozelená spolu s bleděmodrou moc nelíbí.
To jsou nějaké originál odstíny ?
Musím ale říct, že se mi ta tmavozelená spolu s bleděmodrou moc nelíbí.
To jsou nějaké originál odstíny ?
ooooooooooooo