Foton TE 354
Moderátor: DYK
Re: Foton TE 354
kompresor nemam vobec. Prve traktory 354 boli bez vzduchu . Hydraulika je komplikovanejsia vdaka zapinaniu PTO ja mam klasika mechanicke zapinanie a na tvojom je elektrohydraulicky. Mam len jedno hydraulicke cerpadlo. Chladic oleja nemam vobec. Olejovy filter mam len jeden taku vlozku ty mas dva velke a tak este zopar inych veci.
Tak to som nevedel, že prvé boli tiež bez kompresora. Ale dosť veľký rozdiel veru, pekne vidno ako traktor dospel a aj zdražel. PTO som chcel, aby išlo nezávisle od rýchlostí, kvôli balíkovaniu, tak aj z toho dôvodu som sa rozhodol pre nový. Dnes si ho konečne užijem za svetla.
LOVOL M354 G3, Vicon CM 165 séria 14034, Balíkovač 0870, Slniečková hrabačka, Fóliovačka na malé balíky
Farma Dolinka
Farma Dolinka
PTO ma aj stary nezavysle od pojazdu cez dvojitu spojku balikujem s nim tiez
Jedna vec je nezávisle od pojazdu a iná nezávisle od rýchlosti. Toto ma trocha hnevá na japoncovi - absencia dvojspojky.
A ešte závislosť od rpm motora tá je tam vždy.
A ešte závislosť od rpm motora tá je tam vždy.
Presne preto som nechcel starý traktor, dvojspojka je vysoký luxus. A samozrejme že som to myslel tak, že PTO nezávislé od pojazdu.
LOVOL M354 G3, Vicon CM 165 séria 14034, Balíkovač 0870, Slniečková hrabačka, Fóliovačka na malé balíky
Farma Dolinka
Farma Dolinka
podla teba vysoky luxus ale ten luxus bol minimalne o 25 percent lacnejsi
Dvojitá spojka je luxus? Tak to slyším poprvé. Já myslel, že slušnost - od výrobce traktoru.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Nuž človek si musí vybrať z toho, čo je v ponuke, nie z toho čo bolo kedysi. Chcel som nový traktor, tým že nie som zatiaľ až tak mechanicky zručný, mi to prišla ako veľká výhoda mať prvých pár rokov pokoj, kým sa to človek naučí. Ďalšia vec bola kabína, nakoľko pri cene nového traktora je to zanedbateľná položka a benefit je veľký. No a keď nový, tak samozrejme so značkami, keďže len vyjdem z dvora a som na štátnej ceste. A to že to má už elektrohydraulické ovládané PTO - iná možnosť nebola. A zároveň som nechcel traktor do 25 koní, lebo keď náhodou bude o pár rokov tých pár koní chýbať, aby ma to neobmedzovalo. A na nový porovnateľný traktor európskej, americkej alebo japonskej značky som zase nemal, preto Lovol. Je to už podľa mňa celkom vyspelá značka a zastúpenie na domácom trhu má veľké, tak myslím, že to bola celkom dobrá voľba.
palobobo : Tie blatníky sú až také limitujúce pre teba?
DYK: luxus som myslel ako štandard samozrejme (myslené luxus v porovnaní s 30r Japoncom)
palobobo : Tie blatníky sú až také limitujúce pre teba?
DYK: luxus som myslel ako štandard samozrejme (myslené luxus v porovnaní s 30r Japoncom)
Farma Dolinka
Farma Dolinka
Presne ako pises som to riesil aj ja. Znacky ,kabina, a najlacnejsie co bolo na trhu a aj to schopne vyzera. Jedine co mi chyba je klimatizacia. Blatniky su laminative tazke jeden sa utriasol druhy sa pokryvil v medznej polohe z nakladacom. Tak ich davam len na STK.
Farma Dolinka
Farma Dolinka
to su original co k tomu boli.
Farma Dolinka
Farma Dolinka
Hoj, jak funguje ten přepínač blinkrů - světel.
Mě dneska došel z Číny a přepínač svetel má 0 - tlumené - dálková..(cvakne pouze 2x) je tam symbol nad nulou obrysove, ale nejde tam přepnout..
Je tam nějaký fígl prepinani, nebou zapojit i obrysovky ?? Nebo ten symbol obrys. je pouze sním tak... Mozes prosím udělat video ?
Dik Jara
Mě dneska došel z Číny a přepínač svetel má 0 - tlumené - dálková..(cvakne pouze 2x) je tam symbol nad nulou obrysove, ale nejde tam přepnout..
Je tam nějaký fígl prepinani, nebou zapojit i obrysovky ?? Nebo ten symbol obrys. je pouze sním tak... Mozes prosím udělat video ?
Dik Jara
Prepínač funguje tak, ako píšeš.
0 - tlmené - diaľkové
Obrysovky sa samostatne nedajú zapnúť, čo je škoda.
0 - tlmené - diaľkové
Obrysovky sa samostatne nedajú zapnúť, čo je škoda.
Farma Dolinka
Farma Dolinka