Foton TE 354
Moderátor: DYK
Re: Foton TE 354
Pali kolko váži Foton? myslím že ten priekopový ani tak nie je o výkone ale skôr o šírke a tým pádom aj stabilite.
Nedávno som videl vedla cesty Zetora od cestárov ako bol padnutý a opretý o to rameno - oni ho majú z vrchu.
Nedávno som videl vedla cesty Zetora od cestárov ako bol padnutý a opretý o to rameno - oni ho majú z vrchu.
To máš pravdu, ja sa len preto pýtam, lebo mulčovac najviac zaťažuje výkon stroja. Foton 354 váži myslím 1800kg a má slušnú šírku, tak dúfam bude aj dobre stabilný. Tu na Kysuciach máme náročnejšie terény na všetky práce či je to kosenie, mulcovanie, lisovanie
Moj foton z nakladacom a podviazanim ma cca 2400kg. Široky je 152 zaber mulcovaca je 145 a uplne v pohode vykonovo zvlada.
Ja mám 1450 kg a 145 cm šírku (dobre sa to pamätá), tak hádam nejaký metrový na priekopy by to mohlo zvládnuť.
Zdravím traktoristi, tak od dnes som čestným vlastníkom 354ky, posledný kus na SK s motorom Euro 3.
Od budúceho roku už len s kórejským motorom Euro 5 (DPF, ADBLUE, RIADIACA JEDNOTKA) a s cenou okolo 19000€
Snáď tento posledný mohykán bude slúžiť dobre.
Od budúceho roku už len s kórejským motorom Euro 5 (DPF, ADBLUE, RIADIACA JEDNOTKA) a s cenou okolo 19000€
Snáď tento posledný mohykán bude slúžiť dobre.
LOVOL M354 G3, Vicon CM 165 séria 14034, Balíkovač 0870, Slniečková hrabačka, Fóliovačka na malé balíky
Farma Dolinka
Farma Dolinka
Tak vitaj
A nech ťa stroj poslúcha.,...
PS: máte tam vynikajúcu pekáreň....
A nech ťa stroj poslúcha.,...
PS: máte tam vynikajúcu pekáreň....
Nech sluzi k spokojnosti. Ty mas posledny kus a ja ten prvy 354 na SK. uz aj ten tvoj je komplikovanejsi ako stary 354.
Ďakujem za privítanie.
Taký detail, ale neskutočne potešila 3D kľúčenka
PS: Z vašej dediny mám zase húsku
Taký detail, ale neskutočne potešila 3D kľúčenka
PS: Z vašej dediny mám zase húsku
LOVOL M354 G3, Vicon CM 165 séria 14034, Balíkovač 0870, Slniečková hrabačka, Fóliovačka na malé balíky
Farma Dolinka
Farma Dolinka
Z ktorej?
Ješkova Ves
Farma Dolinka
Farma Dolinka
Dva dni som maturoval, kým som zistil ako sa zapína zadné pracovné svetlo. Najprv podozrenie na žiarovku alebo poistku, obe ok. Už som volal aj predajcovi, že či je tam nejaká podmienka (napr PTO), povedal že nie a viem ze svetlo fungovalo, keď som traktor preberal. Len ho nenapadlo mi povedať, že prepínač má 3 polohy.
0 - vypnuté
1 - predné pracovné svetlá
2 - predné + zadné pracovné svetlá
0 - vypnuté
1 - predné pracovné svetlá
2 - predné + zadné pracovné svetlá
Farma Dolinka
Farma Dolinka
Ále,
Od koho?
Sú krásne....
Kľudne SZ
Od koho?
Sú krásne....
Kľudne SZ
Monkus-
TE má 3 3polohové vypínače světel.
Ve střeše je 0 - 0 - před.prac.
Levý: 0 - obrys+ostatní - zad.prac.+obrys+ostatní
Pravý: potkáv.tlum. - 0 - dálkáče
Už má G3 zapojené podsvícení vypínačů ve střeše? Já to dodatečně zapojoval, (na foru někdo psal že to jde (a je to pravda)), potmě se to blbě hledaj.
TE má 3 3polohové vypínače světel.
Ve střeše je 0 - 0 - před.prac.
Levý: 0 - obrys+ostatní - zad.prac.+obrys+ostatní
Pravý: potkáv.tlum. - 0 - dálkáče
Už má G3 zapojené podsvícení vypínačů ve střeše? Já to dodatečně zapojoval, (na foru někdo psal že to jde (a je to pravda)), potmě se to blbě hledaj.
No G3 už nemá na streche nič, okrem vnútorného osvetlenia a kúrenia. A keď som to objavil, tak som vyskúšal všetky, či nemajú viac polôh a iba toto jedno.
Musím spraviť foto, len teraz nestíham tieto dni, máme rušno v robote.
Musím spraviť foto, len teraz nestíham tieto dni, máme rušno v robote.
Farma Dolinka
Farma Dolinka
Asi najväčší rozdiel bude v tom, že ty máš ešte kompresor, do G3 sa už kompresor nevošiel kvôli chladiču hydraulického oleja. Aspoň tak mi bolo povedané. Áno, je tam už kus elektroniky, hlavne na štart treba splniť kopec podmienok, ale však čo by pre nás EÚ neurobila, kvôli bezpečnosti, že?!
Farma Dolinka
Farma Dolinka