Naše kočky
Re: Naše kočky
Namastit....
Posteľ aj kolená
Posteľ aj kolená
Máš vzít olejničku a namazat! Pamatuju se, kdysi když jsem dělal v nástrojárně povídal tam jeden dědek že mu taky vrže postel co s tím. A chlapi mu poradili vzít olejničku a nakapat trochu oleje. Udělal tak a přestalo to. Jenže to ještě dělal nábytek ze dřeva. Ne z pilin.
S hnusnou dřevotřískou mám příhodu od souseda. Asi jsem to tu už taky někde psal. Jak za ní dostal ještě peníze!
S hnusnou dřevotřískou mám příhodu od souseda. Asi jsem to tu už taky někde psal. Jak za ní dostal ještě peníze!
Dane zrovna před chvílí jsem promastil kolena a možná pro jistotu i kýlu douškem hrušek v lahvičce. Trochu jsem si cucnul. Venku je tak hnusně! Tak aby trochu lepší nálada byla.
No ja keď tak až večer...
Číl som v práci...
Číl som v práci...
No já jsem taky v práci. Jenže já nemusím řídit. Jednu štauferku si můžu vmáčknout do pupku. Večer po 19:30 to přez dvůr přejdu. Mám to do práce tak 10m A to jen díky tomu, že mi stojí v cestě hon. Kdyby odjel na zahradu, tak to mám dobře o 2m kratší.
Oco, ty dvířka jsou obyč nebo už na čip?
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Obyčajné, ja starý lakomec mačky čipovať nebudem. Stačí že je pes- tí to mali povinné. Najlacnejšie dvierka na čip som našiel 80 ojro , tieto boli za 15. Tak za to čo som ušetril im kúpim maškrty.
Asi ti pôjdem robiť kocúra
Já jen abys nedopadnul jako kámoš, který namontoval obyč a pak se nestačil divit, kdo všechno s nima v chaloupce bydlí. Přišel i ježek a kočky z celé ulice tam chodily jako do sámošky, když nebyl nikdo doma.
To je celkom možné, ale ja sa nebudem hnevať. Ježkov krmim pravidelne (pes má vtedy dietu) a aj keď príde susedova mačka na nejakú maškrtu tak ju nevyženiem.
A ešte musím dať našu cicu sterilizovať- aby z pivnice nebol kupleraj
Nie tak...
Na te maškrty za 65€
Dano vieš aké sú to palky, keď kupuješ konzervy na celé kartony Občas mám pocit, že to nie sú mačky ale krokodýli.
Vyprávěj mi o tom chvíli. Jednou za měsíc udělá doktořice objednávku a PPL přiveze dva 20 kilové balíky, které pak taham jako mezek domů.
Dneska se k nám zatoulala kočka...z Lídlu.
Jsem zvědavej, kolik toho sežere
Jsem zvědavej, kolik toho sežere
Sekací traktůrek Hayter H1842.....V podstatě Countax z roku 1995
Babetta 207 chopper....................Prostě brutální mašina
UNC 045 Detvan.........................Nakladač malý, ale šikovný
Babetta 207 chopper....................Prostě brutální mašina
UNC 045 Detvan.........................Nakladač malý, ale šikovný