Iseki TU 127
Moderátor: DYK
Re: Iseki TU 127
Dobre, ďakujem za upozornenie, doteraz som bol v tom, že sú rovnaké. Nuž tak budem teda musieť dnes hľadať na slepo.
Vedel by niekto poradiť kde sa dá kúpiť hydraulicky filter pre tento traktor?
takže pekne krásne zajtra obehnúť pár obchodov, a zohnať aspoň dutý šrób na pripojenie hadice, následne dorobiť filter v trase sania mimo prevodovky. A tento pokazený dať zavariť. No a ešte pred tým dať u niekoho vyrobiť alternatívny kus na sústruhu.
jediné pozitívum je, že som opravil ukazovateľ stavu paliva.
A niečo zo soboty. PON25. Museli prejsť veľkým repasom, a hlavne vyleštiť ostrie a dosky. Nie je to celkom ideálne, ale dá sa to. Prevažne sa jazdí aktuálne na veľkej 1. Sem tam som vyskúšal aj veľkú 2. No v každom prípade treba ešte zdokonaliť nastavenie pluhu, a bude to fajn. No a hádam niečo naprší a bude sa aj lepšie robiť.
Se standardním PONíkem jsi dosáhl maximální kvality orby, co je možné dosáhnout.
Mne sa to ešte nepozdáva, ešte by sa z toho mohlo dať niečo vyťažiť. Len sa mi nepáči že sa nedá poorať všetko.
Referujem nové informácie. Po kontaktovaní viacerých obchodníkov predmetný filter nemá skladom nikto. Dvaja si vypýtali fotky a rozmery a stúpanie závitu. Následne som bol osobne v predajni zaoberajúcej sa predajom hydraulickou technikou, pričom pán bol nesmierne ochotný a ústretový, no nenašli sme nič použiteľné. Avšak našli sme potencionálne iné riešenie/riešenia. Odporučil ma však nájsť dobrého sústružníka a predmetnú časť filtra dať vyrobiť. Nakoľko priemer závitu je 28mm a stúpanie metrické 2 neviem čo (stupne?). Jeho zapožičané komponenty vyskúšam ale až zajtra, pozajtra, nakoľko som až teraz dorazil domov. a traktor je rozobratý na dvore. Medzi tým sa ozval sústruh majster a potvrdil, že to vie vyrobiť. Po vyrobení okótujem fotku/fotky a pošlem obchodníkom/servisným firmám. Teda ak všetko klapne, v sobotu by som mohol jazdiť. Ostáva vyriešiť dilemu olejových náplní.
EDIT1: ozval sa obchodník z Čiech, a mal by ho mať skladom.
EDIT1: ozval sa obchodník z Čiech, a mal by ho mať skladom.
Naposledy upravil(a) cobain_sk dne úte lis 02, 2021 7:58 pm, celkem upraveno 1 x.
Proč vyrábět, je jich plný internet třeba náhrada filtr HIFI SH60798 nebohttp://www.etswansart.be/index.php?id_product= ... &id_lang=4
https://aj-filtry.pl/filtr-hydrauliczny ... on-gc-2300
To svědčí že to nikdo v traktorech nemění a prodejci traktorů to mají na háku. Základ prodeje je servis
Da se koupit za 40€ což je směšná cena.
https://aj-filtry.pl/filtr-hydrauliczny ... on-gc-2300
To svědčí že to nikdo v traktorech nemění a prodejci traktorů to mají na háku. Základ prodeje je servis
Da se koupit za 40€ což je směšná cena.
Naposledy upravil(a) pepa36 dne úte lis 02, 2021 8:01 pm, celkem upraveno 1 x.
Pepa36 - keď máte katalóg ND je ľahké to nájsť. No bez tohto katalógu je to nemožné
Na tej poľskej stránke ale uvádzajú priemer závitu 38mm ja mam ale priemer 28mm
Na tej poľskej stránke ale uvádzajú priemer závitu 38mm ja mam ale priemer 28mm
-
- Kontaktovat uživatele:
... máš pekne poorané
Držím palce pri servise toho filtra.
Držím palce pri servise toho filtra.
To nie je moja záhradka, svoju nemám tak pekne spravenú. To je susedná. No a synátora to baví, tak sa snaží aj on.
Tak zatial nic nove, tak riesim zatial oleje. Pre motor pouzijem 10w-40. A pre prevodovku trans. dual 9 FE 75W90. api MT-1/GL-4/GL-5, sae J2360, scania sto 1:0, volvo 97312. A este nejake ZTE to ma
Dakujem popozeram