Malotraktor na fotbalové hřiště

Kubota, Mitsubishi, Iseki, Jinma, Mahindra,...

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
Tomi71

Malotraktor na fotbalové hřiště

#1 Nový příspěvek od Tomi71 »

Ahoj všem, dnes jsem náhodou narazil na tento web a zergistroval se. Z jednoho důvodu, který řešíme delší dobu. Sháníme malotraktor na fotbalové hřiště. Jsme malý fotbalový klub z okresu Přerov, máme sekací traktor Stiga, a starší trakotr domácí výroby, který nevyhovuje a prodáváme ho. Malotraktor by měl sloužit pro tahání hladkého válce či válce s hroty na provzdušňování, tahání smykovacích brán či sítí a také pro tahání našeho sokolského vozíku pro převoz různých věcí. Na pořízení malotraktoru jsme obdrželi dotaci, rozpočet máme do 115 000 Kč vč. dph. Žádali jsme o 70 000 Kč z KÚ Olomouc, obdrželi jsme 65 000 Kč, což je slušné, o zbytek se postará naše Obec a TJ ze svých rozpočtů. Traktor si pak budeme chtít přezout na trávníková kola nebo nemusí být přímo trávníková, ale hladká, prostě ne šípáky. Celou dobu jsme se dívali hlavně po Iseki kolem 13 - 17 koní, úplně na naše účely stačí, Kubota se nám žádná nepozdávala. Doporučíte prodejce, který dá třeba i půlroční záruku a je i servis? Dívali jmse se po SKH Sebranice, pak Malotrakotry Hodonín, dnes byli v Ludgeřovicích na Yanmar KE3, který se nám hodně zamlouval, ale přístup prodejce otřesný. Předem díky za reakce, hezký den

JPos

Re: Malotraktor na fotbalové hřiště

#2 Nový příspěvek od JPos »

Z vlastní zkušenosti můžu na100% doporučit pana Pavlíka z Hlubočce u Opavy. Specializuje se na značku Iseki, na traktorky dává záruku 1rok a hlavně je vždy ochotný poradit a pomocí s případným problém. Měl jsem od něj již několik traktorů a vždy naprosto perfektní.

DYK

#3 Nový příspěvek od DYK »

Prosím tě, co bylo důvodem mít postupně "několik" traktorů?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

JPos

#4 Nový příspěvek od JPos »

Měl jsem TA215 s čelním nakladačem, ten byl super, hlavně reverz byl k čelaku a výkon jak tank. Jediný problém, že jsem měl trochu problémy s místem a taky jeho váha přes 1tunu, dělal velké koleje v travníku. Takže jsem ho vyměnil za TU175. Výkon a velikost je naprosto v pohodě a s posilovačem je skvělý. A pro tchána jsem brali TU155 a je taky moc spokojený.

Tomi71

#5 Nový příspěvek od Tomi71 »

DYK píše: sob říj 30, 2021 2:24 pm Prosím tě, co bylo důvodem mít postupně "několik" traktorů?
Nechápu dotaz, omlouvám se, mám tam nějaké překlepy, ale neuvedl jsem, že jsme měli postupně několik traktorů. Máme sekací Stigu, ale ten nemůžeme používat na tahání válce apod., to se jednu dobu dělalo s předchozím sekacím z Mountfieldu a nebylo to dobré pro ten traktůrek. Pak jsme na to tahání válce a smykovacích sítí koupili na inzerát tzv. svařence domácí výroby, ale není to ono a naskytla se možnost dotace a vím, že tu u nás v obci má jeden borec Iseki a další Yanmar a jsou spokojeni, tak to chceme zkusit. Hledáme, ale je to hodně přebrané a ještš jdou ceny nahoru. Dotaci nám přiklepli v září, peníze přišly tento týden, ale musíme to využít do konce roku a vyúčtovat na KÚ do konce ledna 2022. Naštěstí může být i traktor z bazaru, což jsem si ověřil na kraji raději předem.
Zdraví pjeceda oddílu :-)

Tomi71

#6 Nový příspěvek od Tomi71 »

JPos píše: sob říj 30, 2021 2:22 pm Z vlastní zkušenosti můžu na100% doporučit pana Pavlíka z Hlubočce u Opavy. Specializuje se na značku Iseki, na traktorky dává záruku 1rok a hlavně je vždy ochotný poradit a pomocí s případným problém. Měl jsem od něj již několik traktorů a vždy naprosto perfektní.
Díky, je to tato firma?
RVR-Agro a.s. - Dovoz, prodej, servis a repase japonských malotraktorů
Jestli ano, s těmi jsem mluvil, říkal, že je toho málo a ten náš rozpočet na hraně, nabídl mi tohle, což se nám moc nelíbilo:
https://www.rvr-agro.cz/traktory-a-stro ... opadu.html

Líbilo se nám spíše tohle:
https://www.rvr-agro.cz/traktory-a-stro ... opadu.html

Jenže to už je nad limit, protože v SKH Sebranice či Hodoníně nám tvrdili, že přezutí na trávníkové či hladké pneu připočítat 20 000 Kč.

Bielan

#7 Nový příspěvek od Bielan »

Tomi71 píše: sob říj 30, 2021 5:29 pm
JPos píše: sob říj 30, 2021 2:22 pm Z vlastní zkušenosti můžu na100% doporučit pana Pavlíka z Hlubočce u Opavy. Specializuje se na značku Iseki, na traktorky dává záruku 1rok a hlavně je vždy ochotný poradit a pomocí s případným problém. Měl jsem od něj již několik traktorů a vždy naprosto perfektní.
Díky, je to tato firma?
RVR-Agro a.s. - Dovoz, prodej, servis a repase japonských malotraktorů
Jestli ano, s těmi jsem mluvil, říkal, že je toho málo a ten náš rozpočet na hraně, nabídl mi tohle, což se nám moc nelíbilo:
Nene, pan Pavlík obvykle inzeruje na bazoši, ale teď jsem od něj zrovna nic nenašel. Já od něj mám taky ISEKI (TA247F) a maaaximální spokojenost s přístupem prodejce. Předchozí Kubotu jsem kupoval v RVR a nedá se to srovnávat. Byť se pan Rygel vždycky nakonec snažil, pan Pavlík mi sednul víc.

Telefon na něj je veřejně přístupný - takže 777 991 136 a není v Opavě, ale v obci Hlubočec. Před více než měsícem tam měl okolo 50 traktorů. 8)
ISEKI TA247F
ex KUBOTA Bulltra B1-17
Karosa ŠD11
Karosa LC735
Neoplan Tourliner
ex Karosa LC936XE

DYK

#8 Nový příspěvek od DYK »

Tomi71 píše: sob říj 30, 2021 5:04 pm
DYK píše: sob říj 30, 2021 2:24 pm Prosím tě, co bylo důvodem mít postupně "několik" traktorů?
Nechápu dotaz, omlouvám se, mám tam nějaké překlepy, ale neuvedl jsem, že jsme měli postupně několik traktorů. Máme sekací Stigu, ale ten nemůžeme používat na tahání válce apod., to se jednu dobu dělalo s předchozím sekacím z Mountfieldu a nebylo to dobré pro ten traktůrek. Pak jsme na to tahání válce a smykovacích sítí koupili na inzerát tzv. svařence domácí výroby, ale není to ono a naskytla se možnost dotace a vím, že tu u nás v obci má jeden borec Iseki a další Yanmar a jsou spokojeni, tak to chceme zkusit. Hledáme, ale je to hodně přebrané a ještš jdou ceny nahoru. Dotaci nám přiklepli v září, peníze přišly tento týden, ale musíme to využít do konce roku a vyúčtovat na KÚ do konce ledna 2022. Naštěstí může být i traktor z bazaru, což jsem si ověřil na kraji raději předem.
Zdraví pjeceda oddílu :-)
To nevadí, že nechápeš dotaz. tebe se netýkal neb byl pod JPos. Ten mi osvětlil nákupy těch strojů.
Tomi71 a nebude třeba na stroji trávníkové pneu? Asi nebudete po hřišti jezdit se šípama.

oco13

#9 Nový příspěvek od oco13 »

Dyku tuto to píše. :chytry:
protože v SKH Sebranice či Hodoníně nám tvrdili, že přezutí na trávníkové či hladké pneu připočítat 20 000 Kč.
Ja by som pozeral skôr mašinky 4x2 lebo ihrisko nie je kopec a nie je treba riešiť pomer predok zadok pri prezúvaní. Aj Vladimír má na ihrisko Gejšu 4x2. A hlavne cena je nižšia ako pri 4x4.
Ja som dnes chodil okolo jedného už rovno ako trávnikára dovezeného http://www.japonsketraktory.sk/produkt/yanmar-us35d/ ale keď mi povedal cenu tak som sa musel oprieť. :pistol:
Obrázek

kucmar

#10 Nový příspěvek od kucmar »

Oco má pravdu. Vyřaď traktor 4x4, aby někoho zbytečně nelákalo na čtyřkolku po hřišti jezdit 8) . Pokud už by jste do toho šli, pohlidej si, aby byla čtyřkolka vypínatelná.

Pavel

#11 Nový příspěvek od Pavel »

travni kola ti vyroby reparskej institut a stary veme proti hodnotou nekdy maj i travni skladem co zas delaly opacne

Bielan

#12 Nový příspěvek od Bielan »

Pavel píše: ned říj 31, 2021 7:38 am travni kola ti vyroby reparskej institut a stary veme proti hodnotou nekdy maj i travni skladem co zas delaly opacne
Tady http://www.semcice.cz/index.html ???
ISEKI TA247F
ex KUBOTA Bulltra B1-17
Karosa ŠD11
Karosa LC735
Neoplan Tourliner
ex Karosa LC936XE

Pavel

#13 Nový příspěvek od Pavel »

ne druha pobocka reparsky institut semcice sro prodej pneu vyroba kol ona se firma rozdelila

DYK

#14 Nový příspěvek od DYK »

Pak se omlouvám, že jsem přehlédl zmínku o travních pneu.

Bielan

#15 Nový příspěvek od Bielan »

Pavel píše: ned říj 31, 2021 10:10 am ne druha pobocka reparsky institut semcice sro prodej pneu vyroba kol ona se firma rozdelila
Mám to: https://www.pneu-semcice.cz/
ISEKI TA247F
ex KUBOTA Bulltra B1-17
Karosa ŠD11
Karosa LC735
Neoplan Tourliner
ex Karosa LC936XE

Odpovědět

Zpět na „Asijské stroje“