Oco já se s Tebe picnu!!! Oktávii RS měl syn. Byl jako zimnice. Musí mít jen RS, nic jinýho. A ještě ke všemu tu silnější benzinovou verzi. Kolega mechanik mu to rozmlouval ,,proč zrovna tuhle pokladničku!!"

Nedal si říct a našel si inzerát, dovoz aut. Chlápek co vozil auta mu to taky rozmlouval. Prej heleď dovezu ti jinou klasickou hlavně ne RSo. A ješté navíc benzin. Ne já ji chci! Rezolutně syn. No nedá se nic dělat já ti to přivezu. Přivezl pěknou benzinovou RS. Vše zařídil, přivezl ji až sem před barák na podvalu. Syn pak jen došel na uřad pro číslo. No jelo to jako raketa. Nesmíš mít na přístrojovce zapnutou momentální spotřebu. Skáčou tam čísílka jako 50l/100 km! Běžný provoz kolem 12l/100. Ono to uhání. Asi po dvou letech to začalo. Tuhle snímač vačkové hřídele, tuhle turbo, nějaké podtlaky, semhle zase jakési čidlo. No myslím že už do ní nasypal víc než stála. Mechanik mi povídal, tyhle motory jsou uplně nejhorší co se dělaly. Nejsou stavěný, aby jezdili i po 250 000 km. Na kastly pár pukliček rzi. Ta jediná je v pohodě. Ale mototově je to pokladnička. Syn to vyměnil se strejdou ( můj brácha ) za 1 oktávku. Protože to RSo má tuším na kouly kolem 2500 kg v techničáku. A ta oktávka neměla tažný. Půjčoval si to RSo a pak že by to vyměnili. Tak RSo je ve firmě a syn má do práce a na ježdění 1 oktávku, kam jen kupuje naftu a běžné věci jako výměnu oleje a filtru. No myslím si, že syn už změnil názor, samozřejmě u něj v duchu jo. Ale když bych se ho zeptal, tak by jistě řekl že RSo je jednička.
Oco nedej jen třeba na recenze, tam si každej chválí svoje. Ale poptej se mechaniků. Já sám bych si oktávku nikdy nekoupil. Z mého pohledu je to ,,žebřiňák" ale na to musí clověk přijít sám. Jsou jiné levné pohodlnější auta. Docela jsem si zajezdil ve škodovkách a z mého pohledu bych to domů nechtěl. Nebudu Ti do toho kecat. Je to jen můj názor. Asi jsem zmlsanej. Ale jen z mého pohledu je oktávka jak když sedíš v ponorce skoro na silnici. Nějak jsem si zvykl na ,,dodávkovej" posed a jinej rozhled.