Epidemiologie v akci...

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
creative

Re: Epidemiologie v akci...

#9211 Nový příspěvek od creative »

Někdo nám lže. mi si to ověříme, ale Vám je to jedno. Proč je hospitalizovaných tolik očkovaných ? Vypadá to, že očkovaní začnou předhánět neočkované.

https://www.novinky.cz/koronavirus/clan ... u-40336695

Fizz

#9212 Nový příspěvek od Fizz »

Nenapadlo te ze taky tou souvisí s více faktory?

Nebo taky to není pouze o hospitalizaci, ale taky o závažnosti stavu? Ve spitale jsem lezel vedle borce co měl podezření na otřes mozku nebo vedke toho co měl záda od sluníčka jako rak.

Vypovídající hodnota je kde?

Treba jako statistika jesti víc bourají ridici dieselu či benzínu... Hm?
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23

creative

#9213 Nový příspěvek od creative »

Ale to mi víme, to nám předhazují jiní, počet hospitalizovaných. To mi víme, že to může být vedlejší produkt hospitalizace. Operují s tím svědci covidovi.

creative

#9214 Nový příspěvek od creative »

https://zivotvcesku.cz/prvni-vyjadreni- ... znam.cz&ut

Ano jsem očkovaná. Ano mám covid.

fikejz

#9215 Nový příspěvek od fikejz »

Tereza Kostková je očkovaná, tím covidem dostala, dá se říct, posilující dávku.

No tak teď ještě aby onemocnění počítali očkovaným jako třetí tečku a bude to OK :vysmech:
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

zelenac

#9216 Nový příspěvek od zelenac »

Nahodou je ta pani velmi rozumna 8) !Aj ked je ockovana,bola sa testnut a vysiel jej pozitivny test.Tak je v karantene.Kolki z dalsich ockovanych idu na testy?Desatina,ci este menej?Moze sa potom niekto cudovat,ze viac pozitivni vychadzaju neopichani,kedze sa ich musi testovat radovo viac?

creative

#9217 Nový příspěvek od creative »

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/hvez ... nhp.box&do

Zelenáči, oni se testují v celém pořadu. Zde je ovšem ta diskriminace, že ty neočkované pošlou do karantény a ti očkovaní jedou dál. To je stupidita v přímém přenosu.

zelenac

#9218 Nový příspěvek od zelenac »

duchodce píše: úte říj 26, 2021 12:02 pm No konečně se sem někdo odvážil napsat rozumný příspěvek. Já jsem něco podobného napsal na jaře a byl jsem za vyvrhele. Ať si každý jedná podle svého ,ale nežijeme v chaosu /tím nemyslím naši politickou elitu a zelené kteří mají enormní podíl na tom co se děje/ a menšina musí respektovat většinu....proč se proto úplně nepříčetně napadat. Někdo se bojí očkování ,prosím, ale musí se tedy přizpůsobit pravidlům většiny která je očkovaná a nést popř. určité nepohodlí které jim většina určí...
Nemas tak celkom pravdu.Co ked sa vecsina rozhodne spachat samovrazdu?Musi ju spachat aj ta mensina?
Dalej,je rozdiel bat sa ockovania a neverit mu.Ja sa napriklad ockovania nebojim a som ockovany vsetkym,cim sa za sociku ockovalo.Vsetko to boli preverene vakciny.
Naproti tomu tieto nove vakciny,ktore vlastne vakcinami este ani niesu(lebo su stale v stadiu vyzkumu) preverene niesu a tak im neverim.Co je na tom nepochopitelne?
Ludia,ktori im veria si ich pichnut dali.Aj ked si osobne myslim,ze im veri malokto.Mozno ti,ktori sa dali opichat po tazsom priebehu kovidu zo strachu,ze to mozu chytit zas,velka skupina preto,aby mohli ist na dovcu,ci neboli buzerovani zamestnavatelom,aby mohli navstevovat rozne podujatia.....a zopar ludi sa dalo opichat preto,lebo fakt veria tomu,ze ich to ochrani.Proste,zatial ma este kazdy slobodnu volbu.Ta casom zanikne ako bude postupovat fasizacia europy.Som zvedavy,noco sa budu vyhovarat potom,ako budu vsetci zaockovani a umierat na kovid sa bude dalej.Najskor to umieranie hodia na chripku,ktora teraz zahadne zmizla.
Creative,to som nevedel.Tak to je uz zhovadilost najvyssieho stupna a kto este veri na tieto hovadiny..... :-/ ...testovanie testami o ktorych vynalezca povedal,ze sa nehodia na testovanie...opichanie vakcinou o ktorej vyrobca vravi,ze este nieje dokoncene testovanie.....ale,kazdeho slobodne rozhodnutie.

oco13

#9219 Nový příspěvek od oco13 »

To je celkom jednoduché - vakcináciou si jednotlivé štáty skúšajú ako sú ich občania poslušní voči svojim vládcom. Do pár rokov tu máme čipovanie a to bude potrebné vykonať na všetkých občanoch. Takže tam kde sa občania vzpierajú ich vláda musí pripraviť ekonomicky, aby nemali inú možnosť. Deje sa to celosvetovo - takže nie je ani kam utiecť. :typek:

zelenac

#9220 Nový příspěvek od zelenac »

Tiez to tak vidim.kalergi sa v pekle musi rehotat ako kon,ako mu ten jeho plan vychadza.
....zeby ivermektin v novom kabate ;-) ?
https://svet.sme.sk/c/22770353/firma-me ... razbox_sme
...merck iver oblecie do noveho kabatika,prirazi 1000% marze a ''zazracny'',ale funkcny a rokmi odskusany liek zacne plnit bankovy ucet ;-) .

Fizz

#9221 Nový příspěvek od Fizz »

zelenac píše: úte říj 26, 2021 6:29 pm ako bude postupovat fasizacia europy....
Občas si říkám zda jsi osel co rád používá silné termíny kterým nerozumí ani významově, nebo papoušek co blbě interpretuje to co nekde na pul oka četl a na pul ucha slyšel.

Mimochodem:

https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Fa%C5%A1ismus
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23

imaginaro

#9222 Nový příspěvek od imaginaro »

No ale ta definice popisující tento směr je ale tak široká, že podle mě sedí téměř na všechny vlády. :shock:
"NEMUSÍŠ VŠECHNO VĚDĚT,STAČÍ VĚDĚT KDE TO NAJDEŠ."
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/

bourač

#9223 Nový příspěvek od bourač »

relevantní příspěvek
pracuji momentálně v místě kde je 500metrů mocná vrstva vápence, to je hornina která vznikla ze schránek různých živočichů.
Pokouším se představit si kolik tech živočichů bylo, když jejich pozůstatky vytvoří takovou vrstvu.
Vápenec - hornina tohoto původu je všude na zeměkouli. Taky Moravský kras :smich:
Jde o to že matka příroda prostřednictvím evoluce něco vytvoří - a když je toho moc nechá to vyhynout.
Lidstva je taky moc, příroda tedy nasadí mor, nešťovice, hladomor nebo covid.
Lidstvo je rozmazlené, obklopené technickými vymoženostmi. Tak vzdoruje, kór když je to ekonomicky přínosné, uklohnit lektvar a ovce to kupujou.
(prostřednictvím zdravotního pojištění)
Takže covid je seslán na nadbytečné hypochondry, příroda je plánuje řízeně odstranit.
Ti které si chce příroda ponechat jsou vybaveni vlastní imunitou, i když vira chytnou poradí si i bez lektvaru.
Někdo jeden den (bourač, vloni i letos), někdo pár dnů.
Od dnes se měly aplikovat ty Vojtěchovo kraviny, s radostí konstatuji že na to lidi kašlou čím dál víc.
My bezroušek se na sebe usmíváme. :ano:
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.

zelenac

#9224 Nový příspěvek od zelenac »

Asi tak 8) !
Moze niekto so zdravym rozumom verit vyrobkom takychto skupin?
https://violationtracker.goodjobsfirst. ... ent/pfizer
...a moze sa niekto so zdravym rozumom cudovat tomu,ze si tie skupiny vydupali beztrestnost v pripade nebezpecnych ucinkov ich experimentalnych vakcin?

zelenac

#9225 Nový příspěvek od zelenac »

Fizz píše: úte říj 26, 2021 7:23 pm
zelenac píše: úte říj 26, 2021 6:29 pm ako bude postupovat fasizacia europy....
Občas si říkám zda jsi osel co rád používá silné termíny kterým nerozumí ani významově, nebo papoušek co blbě interpretuje to co nekde na pul oka četl a na pul ucha slyšel.

Mimochodem:

https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Fa%C5%A1ismus
No pokial ma oslom nazyva mul,tak ma to ani dako nesere ;-) .Tu definiciu fasizmu si si na wiki mal fakt precitat,ked sa ti to uz chcelo hladat.Mozno by si pochopil,ako krasne to pasuje na dnesne smerovanie unie.Okrem toho nacionalizmu splna toto smerovanie skoro vsetky podmienky,aby sa to dalo nazyvat fasizmom...zatial v rannom stadiu,ale .....
...toto je fakt pravda :shock: ?
https://aeronet.cz/news/ceska-aplikace- ... -aplikaci/

Odpovědět

Zpět na „Putyka“