Tomášova 4011
Moderátor: Lukashil
- Tomáš
- Kontaktovat uživatele:
Tomášova 4011
Tak tohle jsme dneska koupili s bráchou Stav traktoru napoví foto Cena 10tis.
Tá to dost práce ho dát dohromady ale stim jsem samozřejmně počítal
Naposledy upravil(a) Tomáš dne pon srp 30, 2010 11:50 pm, celkem upraveno 3 x.
Jsou dva druhy nespokojenosti: nespokojenost, která pracuje, a ta, co lomí rukama. První dosáhne toho, co chce, druhá ztratí, co má.
- tawid
Re: Tomášova 4011
Vítam tě tady na foru. Je pojizdná? Co s ní zamýšlíš budeš dělat celkovou GO?
- Tomáš
- Kontaktovat uživatele:
Jj bude se dělat celková GO.Před tím než se odstavila tak jezdila ale už cca dva roky je odstavená venku na deštitawid píše:Vítam tě tady na foru. Je pojizdná? Co s ní zamýšlíš budeš dělat celkovou GO?
Jsou dva druhy nespokojenosti: nespokojenost, která pracuje, a ta, co lomí rukama. První dosáhne toho, co chce, druhá ztratí, co má.
- pepa.traktor
Tomáši ,čeká tě mnoho práce ale za tu nákupní cenu to stojí podle mě dát do kupy,co papíry to má nebo asi ne ?
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
10 tisic je dost dobra cena
- Tomáš
- Kontaktovat uživatele:
Doklady to samozřejmně nemá. A mě to ani nějak nevadí.Ta silnici máne traktor s doklady.Tak proto
Práce na tom bude a dost ale když to člověka baví tak to vůbec nevadí.Zítra chceme dát dolů kabinu a plechy a motor prolejt petrolejem.Aby nebyl náhodou přirezlí.A zkusit klikou protočit.
Práce na tom bude a dost ale když to člověka baví tak to vůbec nevadí.Zítra chceme dát dolů kabinu a plechy a motor prolejt petrolejem.Aby nebyl náhodou přirezlí.A zkusit klikou protočit.
tohle se mi strašně líbí. když se podívaš na moje vlákno v nesériových zetorech tak uvidíš proč. a ne že si někdo koupí traktor navoněnej, nabarvenej. fandím ti. at se to dobře povede a máš z toho jenom radost.
vsechno jde poskladat nejak dohromady tak, aby to fungovalo. i muj traktor s 4011kovym zadkem, 5201kovym motorem a 5745kovou predni napravou.
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =55&t=3778
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =55&t=3778
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi kam vy na ty traktory za takový cenovky chodíte,to fakt nevím Pěkný. Hodně nervů a síly na GO
- Tomáš
- Kontaktovat uživatele:
To byla náhoda,že jsem naněj narazil.A to jsem k němu dostal ještě dvoják pluh.
Ale ten jsem tam zatim nechal.Nebylo jak ho přivíst.Tak snad za týden na vozíku za autem
Ale ten jsem tam zatim nechal.Nebylo jak ho přivíst.Tak snad za týden na vozíku za autem
Za desať? To by som určite bral ! Tak nech sa ti darí!
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
- Tomáš
- Kontaktovat uživatele:
10tis. je pěkná cena ale motor je v čudu
Tak jsem se rozhodnul,že nechám udělat go.motoru výměnou.
Hlavy válců jsou tak prorezlavělý,že jsem prostrčil šroubovák co je mrazovka a vyjel mi co je namontovaný sřik Tak jsem se rozhodnul,že nechám udělat go.motoru výměnou.
Dobrej kup všechno sedá napravit tak mrazovku vyměníš a kam montuješ vstřík tak ta miska se dá vyměnit a lechce koupit za pár korun ale pokut maš dobrou ceno na opravu tek proč ne GO je GO
- brigadnik
- Kontaktovat uživatele:
nebyl ted nekde inzerat na ctyricitkovej motor za 7000?:)Tomáš píše:10tis. je pěkná cena ale motor je v čuduHlavy válců jsou tak prorezlavělý,že jsem prostrčil šroubovák co je mrazovka a vyjel mi co je namontovaný sřik
- Tomáš
- Kontaktovat uživatele:
Jj byl ale člověk do něj nevydí a ten motor může vypadat jako můjbrigadnik píše:nebyl ted nekde inzerat na ctyricitkovej motor za 7000?:)Tomáš píše:10tis. je pěkná cena ale motor je v čuduHlavy válců jsou tak prorezlavělý,že jsem prostrčil šroubovák co je mrazovka a vyjel mi co je namontovaný sřik
- Tomáš
- Kontaktovat uživatele:
Tak už jsme ho komplet rozdělali a začnem postupně zase dávat do hromady
Go motoru si nechám udělat.Jsou dva druhy nespokojenosti: nespokojenost, která pracuje, a ta, co lomí rukama. První dosáhne toho, co chce, druhá ztratí, co má.