MINI 070, 075

TK, MT, Vinea, Cabrio, Vega, Yukon, Farmář

Moderátoři: Tata, Tom

Zpráva
Autor
BourakBob

Re: MINI 070, 075

#5116 Nový příspěvek od BourakBob »

Kluci neřešil jste někdo úpravu výfuku na těch našich strojích mám briggse a celkem mě štve že to co z něj výjde všechno dýchám já bych to ještě snesl ale kluk jezdí semnou a nechci aby se dusil výparama. Říkal jsem si jestli by se nedalo třeba jen odvézt spaliny nějákou rourou nahoru jak od traktoru.. neřešil jste to někdo? Nechci zase zbytečně ztratit výkon

Prckolet

#5117 Nový příspěvek od Prckolet »

bourakbob: ja to mam takhle Obrázek

blesk007: no uvidime zimu to prezije a v lete zase budu pokracovat

BourakBob

#5118 Nový příspěvek od BourakBob »

Prckolete tak nějak mě to napadlo.. máš to tam něják nabodovaný?

Prckolet

#5119 Nový příspěvek od Prckolet »

jj na origos diru jsem dal slabostenou trubku a privaril. s motorem nelomcuje a drzi :) jeste musim udelat klapku proti desti :d

-Lycan-

#5120 Nový příspěvek od -Lycan- »

A ak chceš mat ,,turbo ,, tak na konec vyfuku vlož dovnutra cca 10cm pasik pasoviny hrubej cca 4mm širka podla priemeru trubky a urob do neho približne 40 dier a to 4 vrtákom bude ti hvizdat jak turbo :D ale pasovinu na konci len tak bodni bo počase to už leze na nervi hlavne pri orbe to hvizda jak 4 valec :vysmech: :vysmech: alebo vlož dovnutra pištalku hrubšieho zvuku ... ale zas ked to pereš cez dedinu všetci sa obzeraju :D čo to za peklo stroj :vysmech:
Práce sa neboj! , kľudne si vedľa nej ľahni!!
Fialka : http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 95&t=29061
SEX je slastiplný zážitok, ale jazdils niekedy Crystalom 120 45 alias Boženka ???

Blesk007
Kontaktovat uživatele:

#5121 Nový příspěvek od Blesk007 »

Lycane, dobré žertovné nápady, ale asi by mi z toho za chvíli vyběhnul mozek z hlavy :):)

-Lycan-

#5122 Nový příspěvek od -Lycan- »

presne jak pišeš preto som zdvoraznil len to bodnut ja to mal na majori vidržal som s tim orat asi tak 4 hodki pak som vystupil a zhodil celi tlmič a dooral len na koliento to bol lepši zvuk jak to piskanie ale teš to bolo o nervi ale menej a večer som to hned odbrusil a spravil si take vkladacie na šrobik občas to nahodim ale po chvili zas dolu :vysmech: :vysmech:
SEX je slastiplný zážitok, ale jazdils niekedy Crystalom 120 45 alias Boženka ???

BourakBob

#5123 Nový příspěvek od BourakBob »

Lycane seš dobrej tuner 😂😂 já myslel že takovýdle věci se dějou jen na autech 😅 tenkrát jsem měnil na Bravu komplet výfuk od svodu po tlumič jen roura a milsto tlumiče samodomo roura od jak od komina s jakýmsi rádobi tlumením ale vata hned vylétala takže to byla opravdu jen roura 😂

-Lycan-

#5124 Nový příspěvek od -Lycan- »

deže na aute ma to ani nenapadlo s chalanmi sa bavime spiš o strojoch a traktoroch prve co sme robili ked sme dakde dosli tak sme odmontovali tlmiče a miesto toho sme davali len čiste rury a čim hrubšia tým lepši zvuk majori bručali crystale až dunili a ked bol turbo tak to hvizdalo jak fras naj zvučik mala 12045 tzv Boženka ta moja mala svetlá v rame ,modrí nos a cervene blatniky , hladky 6valec to bola meloodia len rura a 5torak pluch a otvorene dvere to som miloval... a o 3 vnoci ked sme sa vracali 4-5 na traktoroch a podradil si medzi barakmi s medziplynom a šetci naraz až okna strpali :D a spolužák na škodovke 180 mal 10 cm ruru to bol bakot ... boženka ta moja neco ako na foto dnes ich je už kriticky málo takych čo jazdia
Obrázek foto prepožičané

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#5125 Nový příspěvek od Atlan »

Aky priemer rury mas na tom mimikovi? Som uvazoval ruru tu co sa pouziva na kurenie, tusim je 32mm priemer a hrubka steny len 1.5mm, keby sa natrela farbou na vyfuky a kamna tak by sluzit mohla, hlavne lahka a dostupna.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

BourakBob

#5126 Nový příspěvek od BourakBob »

Lycane to museli byt zlaty casy 😂 starou techniku mam rad rad se podivam a rad se svezu ale moderni stroj je moderni 😅

Ta trubka me taky zajima akorat premyslim jak to dotahnout co se designu tyce.. dal bych sirsi trubku a zuzil aby to bylo jak na traktoru klapku nahoru a mohlo by to fungovat jen nevim jestli to bude mit spravne proudeni spalin 🤷🏻 Abych tim nezatezoval motor

-Lycan-

#5127 Nový příspěvek od -Lycan- »

trubku nerozširuj bude to viac strpat nechaj len jednu a na konci sprav 45 stupnove kolienko a zarež zošikma budeš to mat jak na moderných strojoch zoširenie spravi večšiu váhu a viac masy viac strpa ja tak daval a spekuloval na TK ale tk to trase jak fras som to urval od tlmiča tak mam len taky paznecht tam :vysmech: a s prudenim spalin si hlavu nelam je to 4 takt tak tam je to jedno pokal ho neupchaš uplne :D 2 takt je haklivi 4 nie a kebis videl jak je origo tlmič tak sa zasmeješ v tej kocke tlmiča je len rurka strčená cca 4 cm vnutri inak je kocka prázna a na boku su tie orvori čo vyfukuje čiže dokopi nič :jazyk:

BourakBob

#5128 Nový příspěvek od BourakBob »

Hledal jsem něco o brzdách na miníkovi ale moc jsem toho nenašel. Někde na straně jak je brzda mi do ní teče olej nevím přesně odkud zatím jsem to nezkoumal.. a taky si myslím že tam nebude obložení.. neřešil jste někdo něco takovýho s olejem ma brzdě? A jak je těžké ju demontovat případně na co si dát pozor?
Vím že tady člen dával obložení z crystala 80tky ale víc jsem nenašel.

Edit: asi jsem to našel

http://www.mt8-mini.4fan.cz/index.php?a ... ove-lamely

Řešil jste to někdo?

Peter768

#5129 Nový příspěvek od Peter768 »

Je tam rovnaká lamela ako na spojke. Dá sa kúpiť aj nová, ale tvoj problém je, že je mastná. Všetko máš popísané v tom linku. A vymeň aj tie guferá a budeš mať svätý pokoj.

BourakBob

#5130 Nový příspěvek od BourakBob »

Jasný do zimi to doklepu když jsem to dal teď a pak to rozdělám

Odpovědět

Zpět na „Naše malotraktory“