Ondras83 - traktor
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ondras83 - traktor
maji john deera zatim staci tento, postupem casu mam v hlave neco postavit pro kluky, ale zaprve na to vubec nemam cas a za druhe vse, az bude dilna...
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Dvojak by to nepotiahlo?
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
v pohode, meli jsme i 3jak, ale tento mam jen 1 radlici
mam jeste 2jak obracak
mam jeste 2jak obracak
Už som sa zľakol že si ho pustil do sveta
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Když by to někdo zaplatil, tak proč by ne
To by musel byť nejaký nadšenec. Ako väčšina ľudí tu na fóre.
No kámoš kdysi měl vymazlený domádo. Naftovej traktorovej 3 válec převodovka zadní náprava V3S. Přední hnaná Gaz. Vývodový hřídel, hydraulika vzadu, vpředu. Vše z pěkných dílů postaveno motor funglovka. Jenže si tam na tu vesnici posvítili policajťi. Asi se někomu nelíbil pohyb těhle domád, kterejch tam jezdilo víc. On s ťím dělal kde co. Sena, hrnul snih, kolem daráku, v lese. Chytili ho policajťi a máte to fakt pěkný, ale bohužel na silnici nesmíte. On na konci vsi a musel po silnici, jinak se k polím, lesům v létě nedostal. Když ho chyťili potřeťí už se nešlo vymluvit. Byl to problém. Tak se rozhodl, že domádo prodá a koupí si něco s papírama, aby mohl na silnici. Dal inzerát a cenu 95 000 Kč. No povídám mu blázne nikdo tolik nedá! Dal po vypršení další inzerát a po týdnu inzerátu vstal ráno ten správnej člověk. Přijel už s podvalem rovnou. Prohlídnul, pojezdil. Trochu si pokvičel. Tak mu kámoš slevil na cestu. A za 92 000 Kč ho prodal. Tenkrát si za to koupil 30 Zetora s papírama v pěkném stavu a mohl jet kam chtěl.
Je to jen o tom, aby ráno vstal ten správnej a měl v prasátku dost Korun. Jak to říká kámoš ,,každý ráno vstane jeden, ty ho jen musíš trefit"!
Je to jen o tom, aby ráno vstal ten správnej a měl v prasátku dost Korun. Jak to říká kámoš ,,každý ráno vstane jeden, ty ho jen musíš trefit"!
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Jojo. Když by na tom vleku stalo něco podobného s tím příslušenstvím a papirama, mě by to vyšlo 0 - 0, ať si to klidně někdo odveze. Jinak zůstane doma
Ondro včera jsem si nevím proč na Tebe vzpomínal. Ale bylo to, když jsem stál na sajtně návěsu, v kterém syn přivezl příslušenství k novému honu. Byl tam i studnařskej drapák. Jen jsem na ten drapák kouknul, vybavila se mi v hlavě Tvoje fotka, jak jste dělali ty upravy kolem vrtu. Skruže, díra.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele: