Zetor 25 A od Filipa
-
Re: Zetor 25 A od Filipa
na vlecku nic nedavaj..zasuvku ma význam istit len vtedy ak das slabsie poistky ako mas teraz v skrinke..v nových autach je na to specialny modul..ale to by som neriesil..
cau mal by som zaujem o ten kontakt alebo ci mi nevies poradit niekoho kto predava aj nove cerpadla na zetor A25 vopreddik za info
Ponúkam na predaj Zetor 25 A s TP, ŠPZ a novučkou STK minulý týždeň.
Traktor bol zrenovovaný a odovzdaný ako dar môjmu otcovi, ktorý už bohužiaľ nie je medzi nami.
Predám iba vážnym záujemcom - fanatikom, iba na výstavné účely a veterán zrazy.
Záujem a cenové návrhy posielajte do súkromných správ. Ďakujem, Filippo.
Traktor bol zrenovovaný a odovzdaný ako dar môjmu otcovi, ktorý už bohužiaľ nie je medzi nami.
Predám iba vážnym záujemcom - fanatikom, iba na výstavné účely a veterán zrazy.
Záujem a cenové návrhy posielajte do súkromných správ. Ďakujem, Filippo.
Ja osobne by som to nepredal. Pamiatku na otca. Ale je to len môj názor.
je to krásny traktor. a ta farebna kombinacia to len dotvara. snazim sa moje "K" dat do podobneho stavu. predat ho neplanujem, ale uvazoval som, ze keby som sa k tomu nebodaj rozhodol, ci by mi niekto bol ochotny zaplatit tolko, aby som aspon pokryl naklady na jeho renovaciu. samozrejme nepocitam moj straveny cas pri tom. predsa ten moj kultivak nie je až taky vzacny zberatelsky kus, bolo ich dost. neviem...dufam, ze sa mylim.
nech dobre predas
nech dobre predas
velka skoda.
vidom, ze aj na bazosi ponikas:
https://stroje.bazos.sk/inzerat/8901268 ... va-STK.php
a citam, ze ti posielaju ponuky na 1000 €... srandisti.
Myslim, ze sa kupec bude hladat tazko. Bolo naozaj preinvestovane penazi a casu, vsak sa to da skontrolovat v tvojom vlakne.
Drzim palce, nech sa dostane do dobrych ruk.
vidom, ze aj na bazosi ponikas:
https://stroje.bazos.sk/inzerat/8901268 ... va-STK.php
a citam, ze ti posielaju ponuky na 1000 €... srandisti.
Myslim, ze sa kupec bude hladat tazko. Bolo naozaj preinvestovane penazi a casu, vsak sa to da skontrolovat v tvojom vlakne.
Drzim palce, nech sa dostane do dobrych ruk.
Muselo to byť ťažké sa s ním lúčiť, keď si dal doňho toľko času, že?
Inak bol to krásny stroj Aj keď pravdu povediac, očakával som, že sa predá za vyššiu sumu.
Inak bol to krásny stroj Aj keď pravdu povediac, očakával som, že sa predá za vyššiu sumu.
Určite ťažké rozhodnutie a realizácia. A čo sa týka ceny, myslím že to nebolo najhoršie. My síce vieme čo to všetko stojí, ale tiež vieme, ako ťažko to niekto iný chápe.
filippo píše:Výbrusy kľukoviek, opravy motorov na traktory aj na Z 25 robia V Oravskej Polhore. Majú na to kompletné strojové vybavenie. Motor po GO Z 25 - cena 650 €. Ak by niekto chcel kontakt, môžem zverejniť. Na dvore sa povaľovalo kopec vrakov Z 25 tak čo som potreboval tak mi chlapík odmontoval. Akurát motor po GO bol bez spojky a bez vodnej pumpy. Toto si musíte premontovať zo starého motora na nový. Do vstrekovacieho čerpadla dávajú 7-čkove elementy, čím nie som moc nadšený lebo je tam potom iný predvstrek. Ja som pred rokom zohnal z Agro Billy Prešov ešte v pohode 6,5 ky elementy takže mám po GO vstrekovacie čerpadlo na starom motore. Neviem ako to bude šlapať. Ešte keby niekto pradil aké rozmery gufera treba na pretesnenie bŕzd aby som to v predstihu zohnal.
Môžem poprosiť kontakt go motora z tej oravskej polhory?
Ahoj Soblok. Dívam sa, že bydlisko Žilina a prvý príspevok na fóre. Máš Z25? Urobíš mu vlákno? Kontakt ti dám aj ja.
Oravská Polhora
p.Skorczuňák
tel. 0902826361
Oravská Polhora
p.Skorczuňák
tel. 0902826361
Zetor 25 - kultivačný (narodený medzi 1948-1950)
Zetor 25 - s redukčnou prevodovkou (zatiaľ na prácu)
Zetor 25 - agregačný (ťahač vlekov a víkendový špeciál)
Zetor 25 - s redukčnou prevodovkou (zatiaľ na prácu)
Zetor 25 - agregačný (ťahač vlekov a víkendový špeciál)
Zdravím, neměl by někdo el. zapojení pro Zetor 25 v lepší kvalitě něž je tady
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewtopic.php?p=952305
A ještě bych se chtěl zeptat, jak se dají otestovat žhavící svíčky.
Můžu je otestovat na 12V autobaterii nebo ne?
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewtopic.php?p=952305
A ještě bych se chtěl zeptat, jak se dají otestovat žhavící svíčky.
Můžu je otestovat na 12V autobaterii nebo ne?
No neviem, čo sa ti nezdá na kvalite toho zapojenia, veď je to čitateľné a v princípe strašne jednoduché. Žhaviace sviečky sú robené pre napätie cca 1,5V, teda zapojením na 12V dostanú 8 násobne vyššie napätie. Teoreticky ak ich zapojíš len na pár sekúnd, tak sa to dá, ale budú odoberať strašný prúd z batérie.
Pro tisk je to špatná kvalitaJaro25 píše: ↑pon srp 23, 2021 10:38 am No neviem, čo sa ti nezdá na kvalite toho zapojenia, veď je to čitateľné a v princípe strašne jednoduché. Žhaviace sviečky sú robené pre napätie cca 1,5V, teda zapojením na 12V dostanú 8 násobne vyššie napätie. Teoreticky ak ich zapojíš len na pár sekúnd, tak sa to dá, ale budú odoberať strašný prúd z batérie.