Dotaz na to co to je?
Re: Dotaz na to co to je?
neni to nahodou tj 5
Koukal jsem na netu a přední náhon má tj-5 kulatý s drážkou pro klínek (tak to vypadá,jako na motoru pro řemenici). Jak vypadá zadní, pokud je jiný jsem nenašel.
Ale i tak dík za odpovědi.
Ale i tak dík za odpovědi.
Zetor 6911
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
Tlustý hřebíky
jsou to hřebíky na přibíjení háků na okapy
Nahrabovač , ale jako obracák to taky pujde , za tím jsou asi pohrabovačky , cena pro každého asi jiná
To zatím je koňský obracák tahán ho za 4kolkou.
Koňskej obracák taky tahám za traktůrkem. Oproti těmhle sluníčkům které jsem měl podobné kdysi půjčené, je ten koňskej obracák parádní mašina. Myslel jsem, když bylo hodně hmoty, že to ten koňskej bude tahat na sebe. Parádně to nadělal, jak kdybys otáčel hráběma. To ty sluníčka se nemotávaly, a hrnuly při obracení na řádky. Pak jsem to musel hráběma celé přejít a porychtovat. Koňskej bych taky nedal!
Zkus vyfotit ten list. Ale taky myslím, že by to mohl být hloh. Každý rok chodím na plody. Trhám si na čaj. Babička mi to pak usuší. A celý rok si dělám čaj z toho. Nebo střídám mezi to i jiné čaje. Mám směs šípek, hloh.
Tady rostou asi tři velikosti těch stromů. Jeden je skoro jako keř. Plody jako pepř velký. Další je polokmen taky tak prťavonký plody a ten co má ty plody největší a hodně je spíš vysokokmen. Ale stejně se opírá o nějaký strom co je vedle něj. Musím si postavit žebřík tak abych nesletěl, samotnej hloh by to neustál. Trhám v rukavicích. Jinak bych byl popíchanej. Ale není to zase třeba jako šípek. Ten má picháku hodně. Tenhle můj hloh má ostny, ale místama sem tam. Někde jsem kdysi četl že čaj z hlohu je na krevní oběh a snižování cholesterolu a další věci prospěšnej. No a já ho mám asi 50m od zahrady a každej rok obalenej krásnejma červenejma hložinkama. Akorát natrhat třeba šišatej 25 l kýbl od fasádní barvy trvá těch 8 hodin. Jde to pomaleji než šípek. Ten přibejvá rychlejc. Letos asi nebudu trhat, i když až uvidím ty plody budu muset hodně odolávat. Mám od loňska. To jsem dal vrchovatej kýbl. Takže mám ještě víc jak půlku dávky nachystanou.
Tady rostou asi tři velikosti těch stromů. Jeden je skoro jako keř. Plody jako pepř velký. Další je polokmen taky tak prťavonký plody a ten co má ty plody největší a hodně je spíš vysokokmen. Ale stejně se opírá o nějaký strom co je vedle něj. Musím si postavit žebřík tak abych nesletěl, samotnej hloh by to neustál. Trhám v rukavicích. Jinak bych byl popíchanej. Ale není to zase třeba jako šípek. Ten má picháku hodně. Tenhle můj hloh má ostny, ale místama sem tam. Někde jsem kdysi četl že čaj z hlohu je na krevní oběh a snižování cholesterolu a další věci prospěšnej. No a já ho mám asi 50m od zahrady a každej rok obalenej krásnejma červenejma hložinkama. Akorát natrhat třeba šišatej 25 l kýbl od fasádní barvy trvá těch 8 hodin. Jde to pomaleji než šípek. Ten přibejvá rychlejc. Letos asi nebudu trhat, i když až uvidím ty plody budu muset hodně odolávat. Mám od loňska. To jsem dal vrchovatej kýbl. Takže mám ještě víc jak půlku dávky nachystanou.
Díky chlapci , mne to len prekáža, takže pôjde dolu, len ma zaujímalo o čo som sa dopichal.
Na vitamíny gazdiná nasadila rakytník- tiež sviňa pichlavá. Tak na ten mám nchystaný ten Hechťácky plotostrih.
Na vitamíny gazdiná nasadila rakytník- tiež sviňa pichlavá. Tak na ten mám nchystaný ten Hechťácky plotostrih.
Rakytník? Oco ty budeš zdravej jak sviňa!!
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Neviem či si trúfnem to zjesť pred destiláciou.
oco bude zdravý jak sviňa, ale když si představím, co zas zažije jeho pila až ten co "prekáža, pôjde dolu"
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”