Ondras83 - traktor
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ondras83 - traktor
V pohodě
Svahovku brácha nakreslil, vedle v práci mám palírnu, tak vypálili, u tatovyho kámoše na 1m ohybacce naohybal záda (3mm 80cm) a doma poladil v ty mojí plechový dílně. Fotky jsem tady dával.
Ohýbat ten plech ručně bylo labuzo
Svahovku brácha nakreslil, vedle v práci mám palírnu, tak vypálili, u tatovyho kámoše na 1m ohybacce naohybal záda (3mm 80cm) a doma poladil v ty mojí plechový dílně. Fotky jsem tady dával.
Ohýbat ten plech ručně bylo labuzo
No já mám záda z 5mm plechu. Naohýbal na ohraňováku kámoš jako nic. Co je to 5 plíšek na ohraňovák. Ursviken ohraňovák když jsem na něm dělal, tak měl program na zakružovaní. Nastavila se délka, radius a ono to vypočítalo délku nástřihu a počet ohybů a ještě se dal upravit postup podle obsluhy. Celkově tenhle ohraňovák měl spoustu vychytávek oproti jinejm ohraňovákům. Ty záda by se dělaly jednou rukou a druhou v nose. Boky 10 mm, uchycení 10mm a vypouzdrovaný 20 mm široký pouzdra. Vevařený do těch uchycení. Svrtáno po svaření. Deska pro zuby Hardox 16mm. Přímo pro zuby. Neni na tom vůbec nic složitýho. Akorát čas je potřeba.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
To co za sparatko tam mas podlozene to mas dobre. Lebo ja som obskakoval bielorus s zeleznicnym prazcom, aby bolo s cim podlozit ;)
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Nějaká trubka, stačilo to dobře
Ty jo, asis dloho nic nezlomil, nebo ti neco nepraskolo......
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
To je pravda, naštěstí se dlouho nic nezlomilo
Byla to zkouška, ale šlo to jako po másle, tak jsem to prostě naložil
No a podle zatížení tam mám někdy dost přes těch mých 200kg, co pořád píšu. A podkop bude mít asi taky víc, než ty dva metráky, co si myslím, že tam jsou
Byla to zkouška, ale šlo to jako po másle, tak jsem to prostě naložil
No a podle zatížení tam mám někdy dost přes těch mých 200kg, co pořád píšu. A podkop bude mít asi taky víc, než ty dva metráky, co si myslím, že tam jsou
Ondro omlouvám se za příspěvek. Ale jak jsem uviděl tu skruž ihned mě v hlavě vyběhlo jedno video a chechtal jsem se jako tenkrát, když jsem ho viděl prvně.
Myslel jsem si, že ta skruž má tak 200kg. taky jsem je vozil ne zdvižce za červeným traktůrkem. Potřeboval jsem je přemístit na zahradě na jiné místo. A vcelku to šlo dobře. A teď schválně koukám na net a je tam od 400kg vejš!
Myslel jsem si, že ta skruž má tak 200kg. taky jsem je vozil ne zdvižce za červeným traktůrkem. Potřeboval jsem je přemístit na zahradě na jiné místo. A vcelku to šlo dobře. A teď schválně koukám na net a je tam od 400kg vejš!
Tiež som skladal a prevážal kusoch skrjžu na nakladači akurát že ja bez predku a podkopu.
To je dobrý test. Viac není treba.
To je dobrý test. Viac není treba.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele: