ERES 090
Re: ERES 090
No a ešte dáka BN-102
A luxus
A luxus
Nie nie u mňa neskončil ja už sústruh mám len sa na ňom nedajú rezať závity , i keď doteraz som to to ani nepotreboval ale nikdy nevieš.
Je to síce starý Volman ale zatiaľ nesklamal a to čo potrebujem to si na ňom spravím.
Keby mám viac času tak to rezanie aspoň základných závitov tam dorobím ale čas nieje tak niekedy do budúcnosti. Nový majiteľ bude určite spokojný a ten starý ani nehovorím , krásna mašinka nech sa darí.
Je to síce starý Volman ale zatiaľ nesklamal a to čo potrebujem to si na ňom spravím.
Keby mám viac času tak to rezanie aspoň základných závitov tam dorobím ale čas nieje tak niekedy do budúcnosti. Nový majiteľ bude určite spokojný a ten starý ani nehovorím , krásna mašinka nech sa darí.
- DODOTRAK
zdravím chlapi bola by tu na predaj ešte autogen súprava flaše plné a sú k ním hodiny hadice a nejaké horáky tak ak by mal niekto záujem a využije ich cena by bola 300 €
Opýtam sa známeho,,,,
Dám vedieť zajtra
Dám vedieť zajtra
I want to ask how have your cardan shaft solved? Please try to take a more detailed picture.
Chcem sa opýtať ako máte vyriešený kardan? Skúste urobiť podrobnejší obrázok
chcu se zeptat jak maš vyřešeny vyvod na kardan? Skus to prosim nějak detalněji nafotit.
Dodotrak, ten autogén ešte máš?
Chcem sa opýtať ako máte vyriešený kardan? Skúste urobiť podrobnejší obrázok
best stand up comedians
best stand up comedians
- DODOTRAK
Zdravím ,
Kardan je riešený od pojazdu takže nevýhodou je to že sa točí len ked traktor ide a dalšou je že nemá dostatočne velké otáčky je to riešené tak že pred zadným diferencialom je prevodovka a nad diferencial ide hriadel dozadu ak pozreš celé moje vlákno tak je to tam niekde aj odfotené aj presnejšie popísane .
Kardan je riešený od pojazdu takže nevýhodou je to že sa točí len ked traktor ide a dalšou je že nemá dostatočne velké otáčky je to riešené tak že pred zadným diferencialom je prevodovka a nad diferencial ide hriadel dozadu ak pozreš celé moje vlákno tak je to tam niekde aj odfotené aj presnejšie popísane .
Dodo, to je spamer
Dodo,,,,
Aj jaj !!!! Sústruh už je na mieste a dokonca digitalizovaný na parádu
Aj ja už tvorím na tom tvojom bývalom..... Nemá to chybu!
Aj ja už tvorím na tom tvojom bývalom..... Nemá to chybu!
...výbava jak ve strojírnách a informace co nového nikde .