Dotaz na to co to je?
Re: Převodovka Zetor?
...ahoj...je to neúplná ruční bruska...
...kovařina je krásná,jenom musím vědět,jak do toho praštit...
Re: Dotaz na to co to je?
No a ten znak je zbrojovky
Nie Zetor
Nie Zetor
Ruční bruska, někde ji taky mám, točíš klikou a otáčí se kotouč
malej traktorista v malým traktoru
- robert xxx
Ešte kotúč a kľuku a môžeš ostriť nože, aspoň v r. 1982. tak si to pamätám ja.
Čo je to viem, (sú to liatinové krytky nábojov kolies) akurát neviem na akú nápravu to pasuje. Pozná to niekto z vás? Stretol sa stým niekto?
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
vypadá to jako ucpávka na článkový topení
malej traktorista v malým traktoru
Jo a je to z Domu s Pečovatelskou Službou
Kecám nevím z čeho to je,někdy jsem takový zátky viděl na polskejch vozech
Bastardtraktor by to vyčenichal i s historií firmy , bohužel sem už nechodí.
Kecám nevím z čeho to je,někdy jsem takový zátky viděl na polskejch vozech
Bastardtraktor by to vyčenichal i s historií firmy , bohužel sem už nechodí.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Zátka od nějakýho sudu? Zkoušels to očuchat, po čem to smrdí? Zkratka je Don´t put sirku.
Viděl jsem to na nějakých kolech s leteckými gumami, ale víc o tom nevím.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Héj, srandičky?!
Určite je to z náboja kolesa, doma to bolo asi 25 rokov, čo ja viem. Nedávno som ich vzal do rúk, vyčistil. Dúfal som, že sadnú do predných nábojov na Zetor 25. Závit je takmer rovnaký, hustý, ale je o 2 mm menší takže to nepasuje. Original foto, takto to bolo uložené. "Kolomaz" dokazuje, že je to z náboja kolesa.
Určite je to z náboja kolesa, doma to bolo asi 25 rokov, čo ja viem. Nedávno som ich vzal do rúk, vyčistil. Dúfal som, že sadnú do predných nábojov na Zetor 25. Závit je takmer rovnaký, hustý, ale je o 2 mm menší takže to nepasuje. Original foto, takto to bolo uložené. "Kolomaz" dokazuje, že je to z náboja kolesa.
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
Měli jsme tu nápravu na doma dělaném přívěsu za auto. Vždy jsem si myslel, že je to náprava k těm velkým míchačkám na maltu.
Zdravím. Dostal sa mi do rúk mininavijak od TOS Hostivař typ RB 10. Vie niekto kolko to môže mať max zdvih v kg ? ( Z mobilu mi nejde vložiť foto) Dík.
mam tento rotavator, netusite nekdo, k jaky freze / trakturku to je? Typoval bych PF 62 , ale na netu jsem nenasel detail nahonu. Sire je 70 cm.
Zetor 6911
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
PF-62 má rotavátor připevněný přírubou se čtyřmi šrouby a zubová spojka vypadá jinak. Vyfotit víc jak přírubu by asi pomohlo.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Zetor 6911
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V