Kovošrot
Re: Kovošrot
Tuhle jsem se díval do mapy, a nedávno jsem míjel Otovo o pár km. Škoda ze mi to nedocvaklo.
Jinak na ortofoto tam máš docela uklizeno, pokud jsem správně vydedukoval pozici tvýho rajónu.
Jinak na ortofoto tam máš docela uklizeno, pokud jsem správně vydedukoval pozici tvýho rajónu.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Tak to Jsi se mohl stavit. Bývám víceméně doma. No a v těch mapách Jsi asi koukal trochu jinam. Nebo to nemá takové správné rozlišení.
Jakože jsem možná kolem nejel... to mě vlastně nenapadlo....
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
V otově oblíbeném kovošrotu je fukar na seno, ale jak novej, pozinkovanej s origo zelenejma nápisama agrostroj, ...
To Aladin před chvílí telefon, soused šacuje kovošrot někde v Praze. Kontejner měřících prostředků. Posuvky, indikátory, mikrometry, atd. On 30 kg a že chceš taky něco? Jo chci taky aspoň 30 kg! Tak mi cosi nabral. Spěchá na ůřad a má málo času. Myslel že dá ještě jednu zastávku ale nesťíhá.
furt má málo
Až obdržím čumkartu pošlu Ti. Kontejner a v něm digitální šuplery. Mrtě jich. Akorát malinkatej problémek, digitální střeva ani jedny. No ale povídal od 150 mm po 1000 mm! Tak jsem na něj zvědavej, jak se pochlapil pro kamaráda. Samo že sobě měl víc kil. No ale 15 Kč/kg, nekup to. Doufám že to tam neleželo tři měsíce, že to bylo nějak po novotě. Aby to nebylo použitelný tak akorát jako motyčky na zahrádku!
Zjistím to.
K čemu jsou takový měřidla dobrý?
dobrá otázka...aby to leželo doma, k ničemu to nebylo, jen to zavazelo a pak se to stejně vyhodilo...moje zkušenost...třeba to tentokrát je jináč
Teď, teď, teď tu byl. Museli jste se potkat.
s metrovkou šuplérou aj kdby byla bez toho displeje tak přece hurá na golf
když nic jinýho, tak by z toho mohlo bejt solidní rovný pravítko se stupnicí...
to já bych metrovou šupleru bral hned, na měření roviny, nebo srovnání stolu hoblovky, bude to doma pod ponkem roky ležet, ale jak to budeš potřebovat, jak se to bude hodit
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.