šarkáň a ostatné ocove hračky
Re: šarkáň a ostatné ocove hračky
A ja tu zase nejaké obrázky mám. Ukecal som sa a išiel som trocha frezovať. Len fakt málo, lebo v tom teple sa viac nedá
pred a po
A tu sa mi na dvore stretli moji dvaja maznáci
Ak klbak nepojde do sveta tak Shiba bude jeho väčšia sestra, Ale s tou dvojmontážou sa snaží vyzerať svalnato.
pred a po
A tu sa mi na dvore stretli moji dvaja maznáci
Ak klbak nepojde do sveta tak Shiba bude jeho väčšia sestra, Ale s tou dvojmontážou sa snaží vyzerať svalnato.
Nespevňoval som nič, ale tých 600kg určite dajú. To prekladám bežne po dvore. Predpokladám, že aj viac, ale to už nedávajú traktory.
Nový traktor a dnes žiadny príspevok ?!
Číl bude v robote od nevidím do nevidím...
Stojím v Mníchovej Lehote a čakám na závažie
Kameň z baňe?
To si nešiel okolo?
To si nešiel okolo?
Náhodou mám diaľničnú a išiel som ešte synovi do Trnavy.
oco: to vyzerá už celkom slušná veľkosť traktoríka. Aké to ma rozmery? sorry ak si to už dakde písal.
145cm šírka 270 dlžka váha (vraj) 1300kg. Včera som bol za Trenčínom pre závažie na predok (už som bol na zadných) a po výplate objednám nemrzku do zadných kolies.
Ešte taká perlička - predajca mi povedal že traktor má 4 rýchlosti v troch skupinách a páka vedla je predný náhon no trt makový, predok je na druhej strane a tá páka sú plazivky - takže nie 12, ale 24 rýchlostí , oboma smermi má moja Shiba Kým si nejakú vyberiem tak aj ošediviem.
Ešte taká perlička - predajca mi povedal že traktor má 4 rýchlosti v troch skupinách a páka vedla je predný náhon no trt makový, predok je na druhej strane a tá páka sú plazivky - takže nie 12, ale 24 rýchlostí , oboma smermi má moja Shiba Kým si nejakú vyberiem tak aj ošediviem.
Naposledy upravil(a) oco13 dne úte čer 29, 2021 1:05 pm, celkem upraveno 1 x.
Roman,
Sa nejak stracaš na nej,,,
Sa nejak stracaš na nej,,,
A takto sa hrám s bedňou - Ja viem, že nič moc, ale vždy lepšie ako to lopatovať.
Te Dolné ramená vyššie, aj tretí bod
Aspoň do roviny keď ju máš na zemi, a nebude tá nadlahšovať...
Aspoň do roviny keď ju máš na zemi, a nebude tá nadlahšovať...