Minibalíkovače
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
Re: Minibalíkovače
právě že všude píšou, že na 0870 je třeba 30 koní, některé louky mám vy svahu, takže mám obavy, abych to pak utáhl. A taky mě láká spíš ta menší váha bylíků - kvůli následné manipulaci - dávám je ručně do stodoly až pod střechu, mám celkově hodně málo místa...
o vykon by som sa nebal. Potiahne to aj TK14 . Ja to taham za 35hp ale lisuje to aj na volnobeh. Najlepsie mas ist si dakde pozriet velkosti balikov. Z velkeho gulateho urobim 8 az9 ks balikov z 0870ky 60x70. Je pravda ze poriadne napechovany musia nakladat dvaja. Akosi sa mi pri lisovany zasokol spagat a nespadlo ramienko viazanie a ten balik bol riadne napechovany kym som to cele zistil....
a je tu někdo na severu Moravy, kdo s ním má zkušenosti, ať už 850 nebo 870?
Prebehni cez hranice na SK mas tam predajcu na Svrcinovci. Sam predajca vsetku techniku pouziva ti to poukazuje.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Z 870 jsem měl letos balíky, co mi dělal známý. V pohodě to unese muž. Žena si je zvládne zvednout na kolečko a odvézt. Jak píšou, balíky mají 25-30 kg. Krmím tím raději, než volně loženým. Vezmu dva balíky ovcím do sítí a postupně to vyjídají dva dny. S volně loženým se muselo plnit každý den.
Nevím, jak moc sedí popis na výkon >25k protože mi to lisovali 50k traktorem. Tam není poznat, kde je reálný požadavek lisu na výkon.
Nevím, jak moc sedí popis na výkon >25k protože mi to lisovali 50k traktorem. Tam není poznat, kde je reálný požadavek lisu na výkon.
Balíkovač 850 mám připojený za Kubotu B 7000, závěs je předělaný jako taženýBenQh píše: ↑pát čer 18, 2021 11:14 am Ahoj, jsem tu úplně nový. Poctivě jsem pročetl celé toto vlákno a rozhodl se koupit z číny balíkovač 0850. Mám traktůrk Iseki 22 koní, takže nic silnějšího neutáhnu. Je něco na co si dát při objednávání pozor? Brali jste si k tomu i nějaké náhradní díly (např. střižné šrouby)? Díky za info.
Ben
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 0#p1712467
Palobobo, kde na svrcinovci ???mas tam chybu, na čiernom maju ak teda myslis agrovirago-mam odtial lis 1070(baliky 60x90) a mozem po prvej sezóne len odporucit, ako stroj tak aj predajcu. Lis ide krasne prihodim aj foto...a na zaciatku predajca ochotne predviedol..a pocas prace ked sa daco vyskytlo(nakolko som nechcel nic pokašľat tak bol na rychlej volbe v telefóne a maximalna ochota.
Naposledy upravil(a) misoiseki dne pát črc 30, 2021 1:17 am, celkem upraveno 1 x.
balíkovač 1070 má širší zberač oproti 850, čo je za väčší traktor prektickejšie. Aká je hmotnosť balíka o rozmere 60*90 v sene, slame a v senáži?
Zetor 7245 a nejaké náradie k tomu
Zdravím, dávám dohromady italský minilis na malé kulaté balíky Wolagri r500. Chci se zeptat, pokud ho někdo máte, jestli se někde dají za rozumnou cenu sehnat nové pružiny do sluníčkových nahrabovačů. A hlavně kde se dá koupit balicí síťka?
Tie pružiny som zháňal, no cena je dosť šialena cca 12€ ( ×12x2). Ešte som pozeral senohrab https://www.supa.sk/prislusenstvo-k-bub ... max-p40852 ,tam je cena +- 7€ za pružinu, možno by sa dali napasovať aj na Wolagri. Sieťku a aj fóliu objednávam z firmy Jukos Bežovce. U vás ju určite ponúka firma Nerez ,tam som kupoval lis.
Je ťažké byť debilom ,konkurencia je privysoká!
A JUTA by ti nestačila?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Urobil som jeden "zeleny" balik na skúšku, nevážil som ale odhadom vyše 100 kg ale super práca