Dadov traktor
Re: Dadov traktor
Cest Tvojej praci . Ale neda mi ,ze preco v dnesnej dobe to tak komplikovane vyrabas? Sak za 150 az 200eur sa da kupit hlavna prevodovka z pajera + aj s pridavnou a uz len dorobit fremu na motor a dopasovat kardane A pisem to preto,ze som xy pajer a toyot doviezol z anglicka a rozoberal a predaval a bezne si to brali aj ludia na stavbu domacich traktorov .
To áno. Ale tie prevodovky sú dlhé ako týždeň pred výplatou
Presne,,,,,
A nemajú to, čo sa snažím v tamtej urobiť
Ak sa podarí
A nemajú to, čo sa snažím v tamtej urobiť
Ak sa podarí
Su prevodovky co su aj kratsie a + su aj take co maju vystup z boku na navyjak ci hydrauliku. Ale sak ked sa chces hrat na 2zimy tak kazdi mame neake ,,konicky,,
Ale určite nie z pajera alebo toyoty
...pěkné , pěkné , ale už se s tím nějak dlouho crcáš ! ...a stejně nakonec koupíš Japonce !
Vladimírku...
Kopa inej roboty popri tom
"Kopa inej roboty popri tom" ...a ještě pořád čumíš do počítače , místo abys dělal na traktoru !
Do telefónu,,,,
A akosi toľko nevládzem
Ako kedysi
A akosi toľko nevládzem
Ako kedysi
Že se nestydíš… . Kdybychom my dědci řekli, že ubývá sil a všechno trvá déle, tak to beru . Navíc v mém případě věčně něco hledám - čím to tak může být?
Chladič a hlavně vrtule vypadá jak tepelné čerpadlo u baráku…. . Kdo si hraje - nezlobí.
Chladič a hlavně vrtule vypadá jak tepelné čerpadlo u baráku…. . Kdo si hraje - nezlobí.
-
Nebrani takto ta sahara naporovemu chladeniu ?
Videl som takto saharu ale len za chladicom .
Vacsinou co som videl vrtulu pred chladicom tak mala urobenu iba obvod okolo vrtule aby vzduch neuchodil bokom
Videl som takto saharu ale len za chladicom .
Vacsinou co som videl vrtulu pred chladicom tak mala urobenu iba obvod okolo vrtule aby vzduch neuchodil bokom
Jakému náporu? To není formule, takže nucené chlazení je fajn. Pravda je, že kdyby ho dal horizontálně, tak z toho má helikopotvoru.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.