Naši pejsci
Re: Naši pejsci
Tady to trochu zahromovalo. Puntíci seděli na terase koukali, co se to děje a kulekouš lítal po zahradě a vyzýval bouřku na souboj.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Naši sa boja,
Keď ich nedostanem do voliery pred prvým zahrmenim....
Tak to ide potom ťažko
Keď ich nedostanem do voliery pred prvým zahrmenim....
Tak to ide potom ťažko
Voliéru mám jenom pro papouchy, ale je fakt, že puntíci se tam neustále dobejvají.
Já volieru mival pro Ajdu jezevčici jo ale ta byla vycepovaná prostě pokud nemrzlo ráno sem razil na šichtu automaticky čekala u dveří a pelašila do voliery tam si zalezla a yla v pohodě dokud sem nedorazil dom Venčení stačilo rano s ní seběhnout po schodech a otevřít ji dveře jak byla hotová nadávala u dveří že chce dom chodila se mnou i na ryby a pozorovala policajta nebo splávek a já mohl chrápat Hned zaštěkala jak se splávek hnul ale to nesměl bejt nikdo okolo stačila sledovat i sousedy a nadávat že nedávaj pozor
Jo je tomu už 24 let co mi odešla
Jo je tomu už 24 let co mi odešla
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
Sekací traktůrek Hayter H1842.....V podstatě Countax z roku 1995
Babetta 207 chopper....................Prostě brutální mašina
UNC 045 Detvan.........................Nakladač malý, ale šikovný
Babetta 207 chopper....................Prostě brutální mašina
UNC 045 Detvan.........................Nakladač malý, ale šikovný
A kdo ho to naučil? Neviděl to náhodou u pánička, jak se tak vyvalí do postele?
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
Takhle jsem učil kulekoukše, jak dělá panička a dostali jsme do držky oba.
Se nedivím ja to učil nebožku Ajdu a dostal sem taky mokrou handrou
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Prekoťil sa jak keď brav dostal medzi oči
Včera jsem byl jako každý den s hafanem na procházce. Jdeme domů a soused si na zahradě opékal buřťíka na ohýnku. Axis to zná a ví co se déje. Už od kraje zahrady nasává vůní sousedova buřta. Stačí mu říct ,,namá Pavel buřťíka?" A ví o co jde. A soused nedávno zdědil kocoura. Axis ho ještě neviděl. Jdeme a Axis se zastavil u plotu a čumí na souseda jak sedí u ohýnku. Čumí a mrská si ocasem a najednou ztuhnul na zádech se mu postavily chlupy. Jak říkám ,,postavil cirkulárku". Co se déje? A už vidím co, koucourek souseda zděděnej je čistokrevnej Pražák a velké psi nikdy neviděl. Jan takové ty běžné prcky. A šel prozkoumat, cože to stojí u plotu jako socha. Přišel asi 2m od plotu a Axis nadskočil a blafnul. Kocour jak když do něj střelí! Zalítnul kamsi pod nějakej první zgarp co byl po ruce. Za chvilku se osmělil a šel se znovu podívat ven. Byl naježenej jako koule. A soused že pojď se podívat na pejska! Vzal ho a poponesl k plotu. Kocour naježil ztuhnul a stál jak socha. Axis taky. Jen kocour mrsknul ocasem, tím dal impulz, Axis začal skákat jak gumovej a kocour frk znovu do ůkrytu. Pak jsme šli dom a kocour z patřičné vzdálenosti sledoval Axise. Jak se Axis zastavil a kouknul na kocoura, tem frk a zalít spátky do ukrytu. A soused že už si tu docela kocourek zvyknul. Už se tak nebojí. A vegetuje si tu. No však Pražáci si tady taky rychle zvykají, tak i kocourek.
Dane - co to máš za rasy?
takový black or white
takový black or white
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.