Kovošrot
Re: Kovošrot
včera jsem odvezl po částech starej rozpadlej koňskej secí stroj (dřevo z loukotí a částí rámu se už rozpadalo, tak jsem ho vymlátil a dal na spálení) a propálenej pařák na brambory, plus dovnitř do pařáku běžný plechový drobnosti, a dali mi to jako směs druh 17 za 5,30 Kč/kg a já byl za šestnáct stovek velmi spokojenej, dneska ráno už prachy na účtě . Kovošrot Soběslav u nádraží. A ty delší věci mi pomohl složit ukrajinec vedle kontejneru, měl tam už připravenej autogen a že to musí nařezat. Asi to hned lifrujou pryč, dokad číňani berou a ceny jsou nahoře.
Jinak nebyl čas ani nálada tam něco použitelného zkoumat, akorát na boku u plotu jsem si všimnul celýho spodku nějakýho valníku velikosti asi třítuny poláka nebo rumuna na ouzkých dvacítkách kolech, myslímže s autorejdem, takže nic moc zajímavýho.
Jinak nebyl čas ani nálada tam něco použitelného zkoumat, akorát na boku u plotu jsem si všimnul celýho spodku nějakýho valníku velikosti asi třítuny poláka nebo rumuna na ouzkých dvacítkách kolech, myslímže s autorejdem, takže nic moc zajímavýho.
Pěkný den,
ještě poznámka k fotce soustruhu od Oty z 22.4. Na první fotce je mimo soustruhu ještě ŠABOTA K BUCHARU včetně zdravého kovátka, průměr 450, výška válcové části 500. v pátek tam obé ještě bylo. A kde? Středokluky.
ještě poznámka k fotce soustruhu od Oty z 22.4. Na první fotce je mimo soustruhu ještě ŠABOTA K BUCHARU včetně zdravého kovátka, průměr 450, výška válcové části 500. v pátek tam obé ještě bylo. A kde? Středokluky.
Já byl dnes se šrotem Paliva Gabriel Ostroměř.Kilo za 4,10.Uklizeno a ještě ti zaplatí ,spokojenost.
ja som opat nakupoval 2ks "I"čko 180mm dlžka 5,5m, cena 0,50€ za kilo
Keď ste už neúspešne vyskúšali všetky možnosti, prišiel čas prečítať si návod.
tady tet plati 5,50 i za plechovky
Dneska špony. Jen čistě ocelové. 380 kg. Paní koukala do lejstra a kolik jsme dávali minule? Minule to bylo 2.50. Ale teď je cena jinde, povídám. Asoň 4 Kč! A ona že má v papíru od šéfa 3.30 Kč. Povídám, to by chtělo asi zaokrouhlit! A ona že na 3 Kč? Ne já myslel na 3.50 Kč! No prej nemůžu, šéf by mě vynadal. Tak to sčotněte za 3.30Kč. A bylo to.
Na place frmol ani jsem se moc nekoukal. Ale věcí tam bylo dost. Ale mě se nic nešiklo.
Na place frmol ani jsem se moc nekoukal. Ale věcí tam bylo dost. Ale mě se nic nešiklo.
Dneska Haná Metal Prostějov.
Dost nemilé překvapení, prodej je už za 15 Kč/kilo, lepší věci pochopitelně ještě dráž.
No to už si budu zase víc rozmýšlet, co koupím.
Dost nemilé překvapení, prodej je už za 15 Kč/kilo, lepší věci pochopitelně ještě dráž.
No to už si budu zase víc rozmýšlet, co koupím.
TZ-4K-20 + H357XPG nabízím vše k prodeji: https://georgtk.rajce.idnes.cz/Na_prodej/
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Občas si vzpomenu na otu, videl jsem dnes nějaký koňský obracak, pak asi neco na otáčení sena...
Fotku jsem nedelal, srotak by myslel ze je to zajímavý, až pojedu příště a nebude čumět
Jinak taky úlovek...
Fotku jsem nedelal, srotak by myslel ze je to zajímavý, až pojedu příště a nebude čumět
Jinak taky úlovek...
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
zajímavej motor - to má 4 samostatný velký cívky zapalování pro každej válec zvlášť místo rozdělovače? Z jakýho auta to původně je?
Podľa hlavy to vypadá na favorita
Motor je favorit. To je tutovka, proč má ale 4 cívky? A jakým způsobem je vůbec řízené která má zrovna hodit jiskru. To by mne taky zajímalo. V místě rozdělovače je vidět něco, ale co to je není poznat.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
A když tak na to koukám, nemá to karbec. Není to přestavěné na bioplyn?
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
možná je tam jen Hallova sonda nebo něco podobného na snímání otáček. A rozdělování, která cívka má kdy pálit, už jde řešit elektronicky, maj to např. starší VW motory 1.8T, kde má každá svíčka svoji minicívku, integrovanou do placatého nástavce fajfky na svíčce.
Kogenerační plynová jednotka. 22kW el, 42kw do tepla, na zemní plyn.
Utrpěla nějaký šrámy (pro mě nepochopitelný pristup šroťáků, rozmrdat dojebat a pak šroubovat cenu, kdyby to nechal cajk mohl si skorem připsat nulu k ceně), nicméně zajímavá hračka pro mě, tak uvidíme. Přemýšlím o tom už dýl ale ceny nejsou úplně nízký, takhke je to jiná písnička.
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23