Kovošrot
Re: Kovošrot
lustenice kara a diskace uz jeli hute je tam pluch 4 roudnice a rezou tam dve 174 jedna motor ifa draha motor zetor obe na podzim jeste jeli
Včera mě soused zase dal! Byl v sobotu v našem oblíbeném kovošrotě. A nafotil mi pár fotek. Mrtě krásnejch věcí se tam objevilo. Přivezl plný kufr krásnejch věcí. Ani se mu to nevešlo do auta. Musel tam nechat feldšmídu a rám na brusku s ůhlovým převodem. Prej v sobotu tam vyrazíme pro ty jeho věci.
Jak tady obdivuju vaše úlovky tak jsem se rozhodl vcera navštívit kovosroty ve Znojmě a hned v prvním mi řekni že mají zákaz prodávat
Předevčírem soused poslal fotku soustruhu v kovošrotě s popiskou ,,chceš ho"? No odpověď chtěl bych, ale nemám na něj plac. A jestli má 4 tuny tak za 40 000 Kč. Problém je, že může být přepravou do šrotu poškozený, ne už ho tam někdo dal jako nefunkční. Do toho člověk nevidí.
Pokusím vložit z mobilu obrázky.
Pokusím vložit z mobilu obrázky.
Jen rychlovka ze dneška. Během doby co jsem prohlížel věci v kovošrotě přijelo asi 8 aut s vozejkama. Vzal jsem takovej tříčtvrťák štorcák, kotouč do cirgulky. Pak přijel pán a měl na vleku dva šicí strje a sekačku. Ptám se co je sekačce? Ale šla panimámě špatně startovat. Neměla z toho sílu. Tak jsme ji pořídili traktůrek se starterem. Sekačka tam furt stála, tak ji sem vezu. Na šťítku 30 kg, tedy 300 Kč. Tak jsem ji vzal. No pak přijel druhej a v kufru pokosovku. Ptám se, co ji je? Pán že nic. Řezal a raflo mu to špalík a rozbilo kryt. Objednal novej, ale stále nešel. Koupil tedy jinou pokosovku a za měsíc přišel kryt. Pořát tam prej stála, tak ji vyhodil. Dal mi k ní i ten novej kryt. Tedy celkem za vše 650 Kč.
Oco pro tebe obrázek.
Oco pro tebe obrázek.
Já bych nemohl bydlet vedle kovošrotu ,zřídil bych si tam detašovaný byt.... a byl by po 52 letech rozvod od stolu i od lože
Takhle jsem toho odvozil do šrotu dost ,ještě víc toho tu mám ....jakmile bych začal syslovat byl by mazec
Takhle jsem toho odvozil do šrotu dost ,ještě víc toho tu mám ....jakmile bych začal syslovat byl by mazec
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....
Ta pokosovka by se mi šikla tu ještě doma nemám Nic možná do podzima pořídím nebo něco vyrobím
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
v minulém týdnu elektrocentrálu, je sice kompletní ale určitě jí něco chybí pokosovku bych bral taky, tu ještě nemám
malej traktorista v malým traktoru
Mně přibyl šroubák Atmos H8
Já Vám normálně závidím.
Já taky. Tady tě na šroťák ani nepustí šmejdit.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Zrovna v pátek by se bejval hodil. Kecla nám naložená kára s oblicema na prdel. A ten klasickej štorcák byl vysokej. Nakonec jsme založili kola a dali řetěz do oka oje a postavili jsme ji hned. Ale musel jsem přijet s traktůrkem. Velkej traktor se tam nevešel, byl moc velkej.
kovosrot lustenice podlahove rosty ,podlahak plech. dalsi 174 na hromade ,sekani na trakturek ,trubky v hone na sloupky na plot mladej me privez od tamtud 5horaku na co2 uplne nove jeste ne na evro zasuvku a z nakladace vytahl dva ty sroubovaci hevery nemecky jeden vetsi druhej mensi a dalsi drazni pajzr