PF-62
Moderátor: DYK
Re: PF-62
Nevím přesně, ale zdá se mi že to mohlo být na kuželu s klínkem.
Stahovák co byl náboje kola na škodu 105 - 125 by nešel použít? Nevím s PF jsem jezdil , ale nikdy nevlastnil a tudíž nerozebíral.
Použít velký stahovák. Přinejhorším můžeš na konce stahováku něco navařit aby to pěkně drželo. Já měl půjčený stahovák od kamaráda že servisu. A za minutu to bylo dole.
Hinomoto N249
Zdravím,
pořídil jsem si novou lamelu spojky která má sílu 9 mm, původní lamela měla 7 mm. Ví někdo do jaké tloušťky se dá spojka seridit? Napadá mě ubrat 2 mm na setrvačníku a je vyřešeno. Ale zase se mi nechce ubírat zbytečně moc.
Otázka tedy je když bych ubral pouze 1 mm jestli by se mi to podařilo pasovat, aby spojka měla dostatečný krok?
Děkuji za rady
pořídil jsem si novou lamelu spojky která má sílu 9 mm, původní lamela měla 7 mm. Ví někdo do jaké tloušťky se dá spojka seridit? Napadá mě ubrat 2 mm na setrvačníku a je vyřešeno. Ale zase se mi nechce ubírat zbytečně moc.
Otázka tedy je když bych ubral pouze 1 mm jestli by se mi to podařilo pasovat, aby spojka měla dostatečný krok?
Děkuji za rady
-
Dobrý deň chcem sa opýtať zdedil som pf 61 a nehádže iskru vymenil som sviečku,fajku a aj medený kábel ku sviečke moc sa do toho nevyznám čím to môže byť?