TECHNICKÉ PROBLÉMY JAPONSKÝCH STROJŮ - obecně
Moderátor: DYK
Re: TECHNICKÉ PROBLÉMY JAPONSKÝCH STROJŮ - obecně
Zdravim chci se zeptat mam iseky TU217 landhope a ted v zime sem to nahodil a nejednou lozicka a zjistil jsem ze kape podavaci cerpadlo nafty primo s te kovove kosty da se to opravit anebo shanet nove .Pokud ano tak kde nasel jsem jen na hadicky a ja mam jeden na hadicku a druhy vyvod zavit ven na trubky s prevlecnou matici diky
Dobrý den : Řeším teď na vlečce hydrauliku.Vše zapojené ,ale vlečka se zvedá pomalu a při lehkém zatížení nezvedá. Mám Kubota B 1502 a ani netuším jestli to mám dobře zapojené.Ale vzhledem k tomu, že tu páka na ovládání pomocné hydrauliky je tak netuším kde jsem udělal chybu.Může mi někdo poradit kdo má podobný stroj nebo se v tom orientuje. Původní trubičky jsem nahradil hadicemi a rychlospojkami.viz obrazek.Pistnici mám pod uhlem zhruba 35° a na tlak by měla dát 4,8t
Dobry den chcem sa spytat mam malotraktor mitsubishi mt20 len sa chcem spytat v com by mohol byt problem ked zadne ramena idu pekne hore hydraulikou ale dole idu strasne pomali kde by mohla byt chyba?????
nevím jak je to na mt20, co já mám mt1601d tak pod sedačkou jsou dva kohouty a těmi se ovládá rychlost hydrauliky. zkus zapátrat
Předpovědi expertů jsou většinou jen o něco málo lepší než náhoda
Miro0123, ten regulačný ventil máš vpredu pod sedačkou. Otázka je, že aký máš olej v prevodovke...
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
Miro keď nemáš priškrteny ventil hydrauliky a nemaš nič v ramenach tak to je normalka najmä keď je olej studený.
YANMAR AF33 MARK III; MULČOVAČ-RM 150; Pluh obracak dvojak VENTZKI AKD16ZP; Stolový sústruh Bernardo Profi SS550V; ROTAVÁTOR ISEKY-150;
Potřebuji poradit s přidáním hydraulického rozvaděče na malotraktor Yanmar YM 1700B,máte zkušenost
Tak jsem chtěl něco udělat pro hydraulický systém u Mitsubishi MT 3201. Měnit olej mi bylo líto, tak jsem vyměnil filtr. Evidentně tam byl od výroby-40 let. Výsledkem bylo, že mi po výměně filtru svítí kontrolka ucpaného filtru. Nový filtr je od RVR-https://www.rvr-agro.cz/filtry-hydrauli ... 06062.html
Tak jsem chtěl něco udělat pro hydraulický systém u Mitsubishi MT 3201. Měnit olej mi bylo líto, tak jsem vyměnil filtr. Evidentně tam byl od výroby-40 let. Výsledkem bylo, že mi po výměně filtru svítí kontrolka ucpaného filtru. Nový filtr je od RVR-https://www.rvr-agro.cz/filtry-hydrauli ... 06062.html
Hydraulika Ti funguje dobre? Myslím ramená... Kd je umiestnený snimač? Za filtrom?
Hydraulika funguje, čidlo je na výstupu sání do čerpadla.
Chlapi neviem či je to práve technický problém, ale s technikou to má čo robiť.
Ide mi o ohrňanie zemiakov - vy tých svojich japončíkov rozširujete na ohrnutie a potom to zase dávate nazad?
Dostal sa ku mne riadkovač na ohrňanie zemiakov na tri rady. Len ked si predstavím kolko roboty mám s prehodením traktora na šírku 120cm , tak som už skoro rozhodnutý odrezať jednu radlicu a spraviť ho za dvojkolák.
Ide mi o ohrňanie zemiakov - vy tých svojich japončíkov rozširujete na ohrnutie a potom to zase dávate nazad?
Dostal sa ku mne riadkovač na ohrňanie zemiakov na tri rady. Len ked si predstavím kolko roboty mám s prehodením traktora na šírku 120cm , tak som už skoro rozhodnutý odrezať jednu radlicu a spraviť ho za dvojkolák.
Oco mám to dvakrát - hrobkovac 3 radlickovy na uni závěs. Pokud chci kopčit dám jen 2 radlicky na zakl. závěs. Samo traktor z užim na co nejmíň.
Zúžim???? to je na kolko?? lebo ja počítam s tým, že 4 kolesový traktor do zemiakov musí byť 120cm na stredy kolies a dvojkolesový môže byť tých 60 na stred kolies. Teda že 4 kolesový treba rozširovať Pre mňa to znamená dať dolu dve kolesá, namontovať rozširováky a dať kolesá nazad. privela práce kvoli 15minutám ohrňania