Bielorus EO 2621

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
Atlan
Kontaktovat uživatele:

Re: Bielorus EO 2621

#6751 Nový příspěvek od Atlan »

Zozen si tlakomer, tu na forr alebo uloz to su odkazy na manual s schemou hydrauliky.
Akcje spina v ventile mozes todahovat kolko chces a tlak nestupne.
Mal som zapchatu tu 1mm dierku v poistovaku gumickou a bolo vymalovane. Tak ze pozri schemu hydrauliky, a skus kompletne vybrat poistny ventil v prvom rozvadzaci, rozobrat a skonttolovat otvory.
Mozno ti este niekto odpise, ja mam hranaty a tam je to troska inac.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

Fiškus

#6752 Nový příspěvek od Fiškus »

Měl jsem stejný problém. V horním rozvaděči(v pojistném ventilu), byla prasklá pružina, přitlačující šoupě k sedlu ventilu. Následkem toho bylo šoupě stále přizvednuté a všechen olej proudil zpět do nádrže. Je třeba pákami odtlakovat(pokud jsi právě dojezdil), rozšroubovat pojistný ventil a omrknout to. Hodně zdaru. Jinak po smontování je NUTNO seřídit ten pojišťovací ventil podle návodu. Když to neuděláš a budeš se snažit nastavit tlaky "od oka" riskuješ např ohnutí pístní tyče, poškození manžety, prasknutí starý hadice a pod. Na origo manometr bych po těch letech nespoléhal, pokud ho někdo před Tebou už neměnil. Než půjdeš koupit novej manometr-změř si ten závit na starým, nebo ho vezmi na prodejnu. Já ho měnil za kus, co jsem měl zánovní doma a neseděl mi závit, musel jsem dávat přechodku. Filip :-)

Majkls150

#6753 Nový příspěvek od Majkls150 »

Chlapy je tam naky ventil co chrání hlavní čerpadlo před poškozením?

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#6754 Nový příspěvek od Atlan »

Ba hranatom som mal, teda na jednom bol a na druhom vramci modernizacie uz nebol. Je blizko cerpadla, na hlavnom potrubi usti hned na spaitockubdo nadrze.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

Majkls150

#6755 Nový příspěvek od Majkls150 »

Už si nevím rady!!!! stále to nemá sílu není tu prosím vás někdo z ústeckého kraje kdo by se na to přijel podívat????

Majkls150

#6756 Nový příspěvek od Majkls150 »

Samozřejmě to zaplatím můj telefon 604186654

Majkls150

#6757 Nový příspěvek od Majkls150 »

Vyčistil. Jsem stelovaci ventil na horním rozvaděči péro ok kulička talke ok.Pres spodní rozvaděč funguje ok když dám levnou páku do leva zvedá když k sobě tak málo

Killer Koly

#6758 Nový příspěvek od Killer Koly »

tak je to spravne. spodni rozvadec dava tlak od toho maleho cerpadla. od velkeho je to od sebe- k sobe. jestli ti to nefunguje, bude zavada na cerpadle
Ferda Mravenec, práce všeho druhu

PetrPol

#6759 Nový příspěvek od PetrPol »

Ahoj, chlapi, našel jsem toto skvělé forum a po dlouhém pročítání mi to opravdu hodně pomohlo.Ale momentálně řeším problém s filtry v olej. nádrži.Chtěl jsem je vyndat a vyčistit, ale není mi jasné jak je dostat ven. Je tam taková matka, kterou když povolím tak je k nim přístup, ale jak je vysunout nahoru? Snad je pochytat nějakým magnetem, nebo jinak jsem nepřišel na to jak je vytáhnout ven..Jestli někdo víte zkuste poradit.Díky

PetrPol

#6760 Nový příspěvek od PetrPol »

A ještě jedna otázka, při bagrování mám nějak hlasité to hlavní čerpadlo, ale tlaky dává dobře..Je to normální?

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#6761 Nový příspěvek od Atlan »

Aky mas typ bielorusa? Na hranatom je na nadrzi hlinikovy odliatom s nalievacim otvorom a drzi to 12skrutiek? Na nadrzi, povolenim tych skrutiek to cele vytiahnes von a rozo eries tie lamelove filtre a preplachnes ich.

PetrPol

#6762 Nový příspěvek od PetrPol »

Ahoj, mam 2621A, na nadrzi je takova priruba s kolenem a do mi vedou trubky..kdyz odsroubuju to vicko, tak pod nim jsou videt filtry, ale je tam jen matka, ktera to vsechno drzi..zkusim sem hodit foto

Majkls150

#6763 Nový příspěvek od Majkls150 »

Jaký má být prosím tlak z velkého čerpadla? A jaký tlak mám nastelovat na horním rozvaděči? Díky moc

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#6764 Nový příspěvek od Atlan »

Stiahni si navod. Pov3dzme ze 10,5MPa

PetrPol

#6765 Nový příspěvek od PetrPol »

Na nastaveni tlaku je tady presny navod od Conta33, prohledej prispevky z roku 2011, tam to nekde je

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“