Něco jsem si načetl a jsou to šikovní pánové co si Miníka dotáhli k dokonalosti. Dílnu mám vytápěnou s místem na opravu. Nářadí tu nějáké mám po dědovi něco mám koupené něco dokoupím. Přístup k soustruhu osobně nemám ale kolega má bráchu který dělá v traktorce a lecos se přes něj dá vyrobit takže tam by taky nebyl problém. Co jsem koukal na videa a četl vlákna tak Miník zvládne hodně a utáhne taky hodně. Jak někdo psal je to zahradní traktor což já budu v podstatě taky tak využívat. Má vývodovou hřídel na rotavátor má hydrauliku sice ruční ale má. Nebude to na žádné velké tahání což je pochopitelné spíš budu svážet bioodpad ze zahrady na jedno místo, v zimě hrabovat sníh, časem orat nebo kultivovat.oco13 píše: ↑stř bře 17, 2021 10:26 am Ten domadel čo si linkoval - malé, malé, malé, potom ešte brutalne drahé, to je viac ako slovenské ceny. To má cenu tak max 25 a aj keby bol za tolko , velký bacha na multikarové dvojvalce. Vela ludí tu na fore ma s nimi problemy.
Ak si myslíš že minika opravíš na kolene tak čítaj vlákna o nich.
Treba študovať jednotlivé vlákna a porovnať svoje možnosti s možnosťami iných.
Aké náradie máš doma, aký prístup k sústruhu, fréze. Či máš dielňu, alebo robíš vonku, či máš v dielni kúrenie aby sa dalo robiť aj v zime atď. A tiež treba zhodnotiť svoje zručnosti a čas ktorý môžeš tomu venovať.
Je otázka zda i do budoucna když se bude rozvíjet zahrada a další věci zda to bude stačit. Ale cena asi jen poroste protože to bude a je veterán. Takže kdybych to chtěl prodat tak to asi nebude vyloženě prodělek pokud se najde někdo kdo to koupí.