přejezd mezi okresy
- exot
- Kontaktovat uživatele:
Re: přejezd mezi okresy
Jo a cestou do prace jedu skrz 3 okresy a 6* překracuji jejich hranice pokud jedu po dalnici!A to vse na 12 km!
Vše co potřebujeme k běžnému životu nás učili v základní škole!
Nejvetší problém je mezi sedačkou pedálama a volantem!
Svareni to je moje:)
Nejvetší problém je mezi sedačkou pedálama a volantem!
Svareni to je moje:)
Taky dnes jedu za hranice okresu 1km mám teda čestné prohlášení i objednávku ze servisu. Paní povídala že tam občas stojí a kontrolují. Já to mám na hranice 5km do Jaroměře taky ale v Chousnikáči v servisu za hodku hotovo a nemusím se nechat vozit domů a odpoledne zpět.
"Hranice na dálnicích nestřeží nikdo, vono to ani dost dobře nejde"
bydlím pár kilometrů od dálnice Prostějov- Olomouc.
na hranici okresů kousek za Olšanami je v podstatě trvale zúžení omezení na 60 a berou to, dá se to najít i na dopravníinfo
ale tady u nás jsou naprosto korektní a nedělají problémy když se člověk chová normálně
bydlím pár kilometrů od dálnice Prostějov- Olomouc.
na hranici okresů kousek za Olšanami je v podstatě trvale zúžení omezení na 60 a berou to, dá se to najít i na dopravníinfo
ale tady u nás jsou naprosto korektní a nedělají problémy když se člověk chová normálně
Jenže to není tak úplně dálnice a je to jediné omezení tohoto typu, o kterém vím (mám dálnice projeté, kromě Plzeňské, kde nyl kolega a tohle by hásil)
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Tak že ranní Náchod -Trutnov bez problémů. Jenom auto má větší problém než jsem čekal. Mezi tím dovezli nákup pro dcerku která má kovid tak jsem vyrazil z okresu Náchod přes Trutnov a skončil jsem okres Jičín to vše na 15 km. Když už jsem vyděl barák tak stop kam jedete. S nákupem dcera má kovid je v karanténě. Kontrola OP samo jsem nemohl najít tak ŘP nadatloval do PC tak jeďte a příště čestné prohlášení. To mě žena napsala na tu první jízdu a OP strčila jinam do peněženky. A ještě jsem mu říkal vždyť tady nikdo v neděli nebyl to jsem jel taky s nákupem, prej to střídaj. Jinak slušný vojáci.
mrkni na video a přečti si popisek pod ním
https://www.youtube.com/watch?v=xq-1zULF-_I
jde o místo které popisuje exot, včera jsem tamtudy projížděl.
Honzo: co do Turnova na kánoii? Nahoru se trochu nadřeš ale zpátky domů budeš cobydup
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Něco tak debilního a primitivního nemohl nikdo vymyslet. Zakázat lidem něco a přidat jim tiskopisy k vytisknutí na web. Kamkoli kdokoli, kdo není úplně magor. Ikdyž potřebuješ a nechce se ti tisknout, řekneš, všichni to mají úplně u piče a toho imbecila Hamáčka mají úplně na háku. Já jezdím do druhé práce na potvrzení, ikdyž nejsem jejich zaměstnanec a v životě to nikdo nezjistí, a ani nechce zjistit.
Já dneska projel půl republiky, dálnice nedálnice,nikde nestavěli, jen postávali u cesty, ale nic. Stavěli mne 10km od baráku a prudili a prudili. Měl jsem vypsaný i papír že jsem byl kupovat baličku na senáž, nakonec jsem nekoupil, takže faktura žádná a na vozíku jsem měl místo baličky postel pro děcka, abych ji nemusel složitě ládovat do auta. Tu jsem bral cestou zpátky, ani z trasy jsem nemusel uhnout.Chtěli číslo na borca co jsem u něj byl na tu baličku, že si to budou ověřovat, jestli jsem tam opravdu byl.... Že pro postel přes hranici okresu neexistuje a že kvůli takovým jako já je ta situace jaká je a podobné kecy. Ale na otázku jestli jestli je větší problém přejet sice půl republiky, vysednout na dvou místech na 15 minut, nebo letět přes půl světa na dovolenou a z tama dovléct nějakou jihoafrickou mutací, na to už mi odpovědět nedokázal. Takže mne čeká asi správní řízení. Pablb...
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
No tak to zase k orgánu se musí s pokorou.
S pokorou možná jo, ale orgán by měl mít v první řadě trochu slušnosti a ne hned na mne vystartovat kam jedu, proč se courám mimo okres kvůli postelí atd.. Sr.t na hlavu si nenechám.
Správní řízení je v klidu. S dotyčným prodejcem jsem mluvil a pošle mi svědectví o tom že jsem u něj byl. Nebo to už budem trestaní za to že přejedu kopec? Není to postavené na hlavu, když ze sousední vesnice musí na velký nákup místo 10km 30?Že lidi co jezdí do práce a z práce přes hranici okresu se musí prokazovat papírem? A přitom vycestovat do zahraničí na dovolenou není vůbec žádný problém..
Správní řízení je v klidu. S dotyčným prodejcem jsem mluvil a pošle mi svědectví o tom že jsem u něj byl. Nebo to už budem trestaní za to že přejedu kopec? Není to postavené na hlavu, když ze sousední vesnice musí na velký nákup místo 10km 30?Že lidi co jezdí do práce a z práce přes hranici okresu se musí prokazovat papírem? A přitom vycestovat do zahraničí na dovolenou není vůbec žádný problém..
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
Je to stejný argument jako by ten kdo bydli v Michalovicích nadával že do bruselu může v pohodě ale do Užhorodu potřebuje pas.
To jsou prostě pravidla o hranicích, hranice jsou prostě HRANA - OKRAJ, buďto máš legitimní důvod nebo né.
Jsi občan České republiky, má to výhody o nevýhody, jajo všude jinde, pokud je nerespektujes, vystavujes se riziku postihu. Vic v tom není.
To jsou prostě pravidla o hranicích, hranice jsou prostě HRANA - OKRAJ, buďto máš legitimní důvod nebo né.
Jsi občan České republiky, má to výhody o nevýhody, jajo všude jinde, pokud je nerespektujes, vystavujes se riziku postihu. Vic v tom není.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Jenže obsadit hranice okresu, to si ještě nikdo nedovolil, až srandista Hrabáček. Každopádně ze sebe udělali ještě větší piče než sou. bylo to úplně k hovnu.
Když to dochází argumenty komolis jmena a používáš sprostá slova jo?
V čem co jsem napsal nemám pravdu?
V čem co jsem napsal nemám pravdu?
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Keby mali ludia rozum tak sa nikam netrepu, ale ludia su blby a hlavne vychcany tak im treba k rozumu pomoct.Tomas6 píše: ↑stř bře 17, 2021 7:39 pm S pokorou možná jo, ale orgán by měl mít v první řadě trochu slušnosti a ne hned na mne vystartovat kam jedu, proč se courám mimo okres kvůli postelí atd.. Sr.t na hlavu si nenechám.
Buzeruju ta no podakuj sa creativovi napr. On tu proti vsetkemu broji, tak tu mas vysledok.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.