Ondras83 - traktor
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ondras83 - traktor
Hele někdy člověk nechce, aby mu pomáhali
Jardo ty máš jen dvě baby ? Jsi na tom líp než já.
Já mám 3 dcery. Všechny min. 200 km daleko.
Já mám 3 dcery. Všechny min. 200 km daleko.
Ahoj Jaro,nevychoval sis je náhodou Ty sám?Já osobně s tím nemám problém.Děti čekají ve frontě,až je pustím do dílny.Samozřejmostí je,že je musím pustit ke každé mašině která vrčí,aby si ji osahaly.Zdržuje mě to,ale třeba Eliška už umí práce na strojích,které bych nesvěřil ani svým bývalým spolupracovníkům.No a toho tříletýho musím ještě hlídat.Ale za pár let,až nebudu moct se mě to vrátí.Chce to jen trpělivost.
Ondro,promiň za nevhodný příspěvek.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
No obavam sa im im to nevydrzi (co je aj dobre, relativne) a z rovna zeby stroje boli pre zenu vhodné, no neviem. V puberte budu mat ine starosti, zase nejaka manualna zrucnost sa im zide ked si zoberu ITckara. (ano mozu to rrobit len aby to stihali aj s rolou zeny)
Proste aj ked tu mame 150rodov, uloha zeny je aj straost o deti a ich vyhova a z principu muz a zena k tomu maju (z principu veci by maly mat) iny pristup.
No hej ta detska poc je take ze bez nich to trva 30min a s ich pomocou 1hodinu
Tak ze striham konare na 15cm kusky aby jej vosli do maleho vozika...... Musim natajnaka zlikvidovat tie orezane konare, lebo to nebude ani do leta spratane.
Proste aj ked tu mame 150rodov, uloha zeny je aj straost o deti a ich vyhova a z principu muz a zena k tomu maju (z principu veci by maly mat) iny pristup.
No hej ta detska poc je take ze bez nich to trva 30min a s ich pomocou 1hodinu
Tak ze striham konare na 15cm kusky aby jej vosli do maleho vozika...... Musim natajnaka zlikvidovat tie orezane konare, lebo to nebude ani do leta spratane.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Vito, počkej,počkej, Eliška je tvoje dcera ???? (u vnoučat je to jiné....)vitex píše: ↑pát bře 12, 2021 9:57 pmAhoj Jaro,nevychoval sis je náhodou Ty sám?Já osobně s tím nemám problém.Děti čekají ve frontě,až je pustím do dílny.Samozřejmostí je,že je musím pustit ke každé mašině která vrčí,aby si ji osahaly.Zdržuje mě to,ale třeba Eliška už umí práce na strojích,které bych nesvěřil ani svým bývalým spolupracovníkům.No a toho tříletýho musím ještě hlídat.Ale za pár let,až nebudu moct se mě to vrátí.Chce to jen trpělivost.
Ondro,promiň za nevhodný příspěvek.
já si počkám na vnuka je na cestě !!! Proto mu stavím druhého Vlčnovjana....
Jara
Atlan, ty zasa excelujes ....
Znal sem hromadu soustružnic a věřte že byli šikovnější na řemeslo jak někteří chlapi
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Tiež tak,,, a na vŕtačke šla jak drak...
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
[/quote]
Vito, počkej,počkej, Eliška je tvoje dcera ???? (u vnoučat je to jiné....)
Jara
[/quote]
Jaro,není ale stejným způsobem jsem vychovával i svoje vlastní i nevlastní děti.Přesně tak,jak to dělá Ondra.Mezi dětmi a vnoučaty nedělám žádný rozdíl.Snad je to na fotkách co sem dávám vidět.Pokud máš zájem,oskenuji i staré fotky z albumů abys viděl,že nekecám.
Vito, počkej,počkej, Eliška je tvoje dcera ???? (u vnoučat je to jiné....)
Jara
[/quote]
Jaro,není ale stejným způsobem jsem vychovával i svoje vlastní i nevlastní děti.Přesně tak,jak to dělá Ondra.Mezi dětmi a vnoučaty nedělám žádný rozdíl.Snad je to na fotkách co sem dávám vidět.Pokud máš zájem,oskenuji i staré fotky z albumů abys viděl,že nekecám.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Takže dneska načisto natahany palivový hadice atd, jediné co zbývá y až se bude dělat elektrika, tak natahat kabely k podavačce.
Dále na čisto pridelane kapoty, už by se s nima nemělo hýbat.
No a ze staré zubové spojky na čerpadlo z tatovyho traktoru jsem dneska začal dělat unašeč na elmmag spojku čerpadla na můj traktor. Ještě je potřeba něco na soustruhu, ale svrtano už mám.
No a objednal jsem věci na vrtuli chlazení.
Včera jsem dohodnul s kámošem elektrikářem elektriku na traktoru.
Takže za 3 dny může být hotovo, ale nebude
Dále na čisto pridelane kapoty, už by se s nima nemělo hýbat.
No a ze staré zubové spojky na čerpadlo z tatovyho traktoru jsem dneska začal dělat unašeč na elmmag spojku čerpadla na můj traktor. Ještě je potřeba něco na soustruhu, ale svrtano už mám.
No a objednal jsem věci na vrtuli chlazení.
Včera jsem dohodnul s kámošem elektrikářem elektriku na traktoru.
Takže za 3 dny může být hotovo, ale nebude
To je neskutocne.Ides ako pila.Ak ten motor nerozchodis k spokojnosti skus zohnat Citroen ax 1.4d co je v poslednej verzii uz pomerne moderny motor.
Ten čo mam ja..... ?
Tuším že o ňom rozmýšľal....
Ale fakt ide jak raketa
Tuším že o ňom rozmýšľal....
Ale fakt ide jak raketa
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Spojka na čerpadlo hotová, zase po roce nějaká chvilka u soustruhu a frezky
no, dalo by se dělat i rychleji, ale taky se věnuji rodině s dalším povinnostem.
Jinak motor šlape, včera večer jsem kontroloval všechny zhavicky, postupem času budu řešit prskání studeného motoru, ale chytá na brnk a jezdí dobře.
Dělám proto, protože práce je na krku - hrabání plotu, stání na karavan, základy na hever, jeden skleník...no a do toho spoustu dalších věcí doma, letos se nezastavime
no, dalo by se dělat i rychleji, ale taky se věnuji rodině s dalším povinnostem.
Jinak motor šlape, včera večer jsem kontroloval všechny zhavicky, postupem času budu řešit prskání studeného motoru, ale chytá na brnk a jezdí dobře.
Dělám proto, protože práce je na krku - hrabání plotu, stání na karavan, základy na hever, jeden skleník...no a do toho spoustu dalších věcí doma, letos se nezastavime